Kontak spreyi nereye sıkıyorsunuz arkadaşlar? |
Lg Smart tv Wifi Sorunu ACILL LUTFENNN... (12. sayfa)
-
-
Düzeldi mi hocam, son güncelleme nedir?
-
Televizyon üzerindeki kumanda alıcısının olduğu yere ve wifi alıcısının olduğu yere ama ben her sokete sıkmıştım sizde öyle yapın isterseniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam Allah razı olsun aynı problem başıma geldi çözümünüz sayesinde sorunu çözdüm
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam teşekkür ederim tekrar açtığımda deneyeceğim.
Kontak spreyi sıktıktan sonra kurumasını bekliyor musunuz?
-
Evet ben bekledim, hemen kuruyor zaten.
Hocam son bi soru daha
Ne zaman sıktınız ne kadar oldu yani?
-
Her zaman 5-6 ay arası gidiyordu, bu sefer 7 aydan fazla oldu heralde
Teşekkürler
-
Televizyonun arkasina soke taka vida yuvalari asindi arka kapak tutmuyor, alali daha 5 yil oldu, lg pismanliktir
Konu dışı biraz ama 23.12.2013 te aldığımız LG 42la620s tv nin dün akşam üzeri ışıkları gitti .Ne kadar ücret yansır acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet büyük bir teşekkür edip bir güncelleme de ben yapayım da millete yardımcı olalım.
Uzun zamandır biz de evde aynı sorunu yaşıyorduk fakat modem uzak kalıyor diye kopmalar oluyor sanıyorduk. Düz tv izlediğimiz için üzerine de düşmedik fakat artık lazım olunca modemin yerini değiştirip denedik. Olmadı bağlanmıyor ve akıllı kumanda imleci devre dışı kalıyor abuk subuk tepki veriyor idi. Araştırma sonucu bu konuyu buldum arkadaşların dediği gibi tvyi arka videlarını söküp kapağı çıkarıp wifi soketini gördüm. Çıkardım sildim temizledim ve geri taktım. İhtimale karşı kıvrılmış kablolarıda düzelttim. Sonra arka kapağı yine düzgünce takıp vidaladım ve tvyi açtım. 40-45 dakikamı aldı.
Bingo! Çok uzaktaki wifileri bile gördü ve sorunsuz çok akıcı şekilde bağlandı.
Buradan yardımcı olan, bilgi veren arkadaşlara teşekkür ederim, iyi ki varsınız, helal olsun...
-
Aynı sorun malesef 2 gün önce benim de başıma geldi gece yarılarına kadar forumlarda dolaştım ve son olarak burda denileni yaptım 30 dakika önce paneli kapattım wifi ye sorunsuz bağlandım ve şuan balkonda keyif sigaramı içiyorum teşekkür ederim bilgiler için ve sırf bunu yazmak teşekkür etmek için üye oldum
ama bi sorum olacak sizlere bu tv içerisindeki wifi modülü güzel bir izole etsem ve yerini değiştirsem nasıl olur diye sormak istiyorum sizlere yada deneyen oldumu acaba sonrasında aynı sorunu yaşamamak için
Bu işlere erinenler için kesin çözüm var. Lan girişli bir menzil uzatici alıp tvye bağlayın. Menzil uzaticiyi da wifi bağlantısını kurun. Bu şekilde kopmadan güzel bir bağlantı sağlayabilirsiniz. Tek dezavantaj akıllı kumanda çalışmaz normal kumandayı kullanmanız gerekir.
Aynısını ben de yapmıştım bir süre sonra uydu alıcısı bozuldu sonrasında görüntü de kayboldu. Anakart arızalanmış işlemcide problem olduğu söylendi.
Wifi sorunu değil sadece bütün sistemi bozuyor. Ben wifi kullanmıyordum lan kablo ile bağlantı yapıyordum. ilk kumanda arada çalışıp çalışmamaya başladı daha sonra ise internette kopmalar başladı. Daha sonrasında ise televizyon kendini kapatıp açmaya başladı. Artık bir şey izlenmiyordu. Bu kablo oynama işi sayesinde hepsi düzeldi. Kesin çözümü varmı bilmiyorum ama arada yapmak gerekecek
-
Tm modelim, LG 55UH 605V, wifi bağlantısında sürekli koplamalar oluyordu.
Dediğiniz gibi arka kapağı çıkardım , eldiven giyerek ince bir nester yardımı ile mavi bantları çıkardım, birbirinden ayırdım.
Eldiven sayesinde biraz daha güvenli hareket ettim başka hiçbir yere değmemeye özen gösterdim.
Su anda televizyonumda hiçbir sorun kalmadı. Allah razı olsun.
Servisle görüştüm ana kart bozuk dediler ama öyle değilmiş bu kadar basit bir olaymış.
-
Bu yontem ise yariyor, ancak
İlk defa yaptigim zaman 9 ay surdu
İkinci deneyisimde 3 ay
Son deneyisimde 1 hafta surdu
Tekrar edecektir, en iyisi bu tv yi emekli edip yazliga gondermek ya da mi box almak
Yeni güncel çözüm bulabilen var mı? Bende burda görüp 8-10 ayda bir aynı işlemi yapıyorum. Bir müddet düzeliyor ama sonra yine aynı. Bu flex kabloyu bulamazmıyız? Yada bulup değiştirsek sorun kalıcı olarak düzelirmi acaba? Bazı arkadaşlar mi box la sorunu çözdüğünü söylüyor ama mevzu sadece wifi sorunu değilki. Bu sorun başladımı wifi çalışmıyor bir müddet sonra imleç kayboluyor TV komple yavaşlıyor kanal geçişleri filan herşey çok yavaşlıyor. Mi box takıp televizyonu sadece panel olarak kullanıyorsanız birşey diyemem ama aksi durumda mi box çözüm değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oliwertr -- 2 Ağustos 2024; 23:34:42 >
Ayni dertten muzdaribim, her bu islemi uyguladigimda sprun daha erken ortaya cikmaya basladi, ilk yaptigimda uzun sure sikinti cikmadi sonra tekrar ortaya cikti ve problemsiz donem giderek kisalmaya basladi, tv yi sokup takmaktan vida yuvalari asindi, flex kabloyu aradim ama bulamadim, bulduklarimda soketlere uyumsuz geldi, lg servise gidip danismayi dusunuyorum, ancak flex kablo satisi yapacaklarina ihtimal vermiyorum, en son aklima gelen wifi karti tv nin power tusunun yaninda oraya spreyin girecegi bir açıklık yapip, ayda bir spreyi vereyim, gittigi yere kadar goturur diye duusnuyorum😄 boylelikle tv yinsokup takmaktan kurtulurum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trendyolonur -- 11 Ağustos 2024; 12:37:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X