< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Lg Smart tv Wifi Sorunu ACILL LUTFENNN... (7. sayfa)
-
-
Standby'da durduğu sürece kablosuza bağlı kalıyor ve wifi alıcı aşırı ısınıyor. Mobil ile aç ve Hızlı başlat'ı kapatmak da faydalı oluyor. Bu ayarlar kapalıyken sıkıntıyı büyük oranda çözüyor.
-
Hangi menu altında bu dedikleriniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kullandığınız televizyondaki Webos Sürümüne göre farklı yerlerde oluyor. Tek tek girip bakın, mutlaka denk gelirsiniz.
-
Hangi yöntemi kablo düzeltme mi, sprey sıkma mı denediniz
Webos 2.0 770v tv modelim bulamadım. Bulabilen var mi? Kabloları açtım arada yine sorun oluyor. Fişten çekip bekleyince düzeliyor.
Ben kablo düzeltme yaptım. 6 ay felan idare etti sonra yine aynı problem yaptı. Şu an çok memnunum.
Evet ben de kablo düzeltme yaptım,iki ay idare etti, şimdi kontakt sprey yaptım 2 ayı aştım şu anda bakalım yaparsa yine ya kablolu yaparım ben de yada servis çağırırım sonuçta 2022 yılındayız kablo ile mi uğraşacam hep
Sprey mi sıktınız sonra ne yaptınız?
Ben sadece tv arkasındaki kablolari ayırdım. 6 7 ay idare etti. Şu an wifi genişletici ile ethernet çıkışı portun dan kablolu olarak tvye bağladım. Sorun çözüldü.
Hangi wifi genisleticiyi aldiniz
Mercusys me30 port çıkışlı.
Ben de kabloları açtım yine yapmıştı, ben de nerdeyse anakartın her yerine kontakt sprey sıktım, kabloları da söküp geri taktım şu anda gidiyor bakalım hayırlısı
Hangi spreyi sıktınız marka link verebilir misiniz
-
merhabalar, bende tv yi, ilk açtığımda wifi dan otomatik bağlanmıyor, sonra menüden wifi yi kapatıp açıyorum, o zaman bağlanıyor, tvyi fabrika ayarlarına döndürdüm , içini açıp mavi bandı çıkardım olmadı maalesef,
-
ugrasmayın arkdaslar ..en ıyısıı ınternet kablosuu baglayın tvnın arka jak cıkısına ve modeme oyle kullanın hem daha hızlı hem daha saglıklı oluyor ..kopma sorunu olmuyorr ama bazen tv acınca dırek baglanmıyor tek sorun o normalde guzel bence
-
Değerli yorum ve yardımınız için teşekkür ederim. 2019 yılında LG 55uk7550 almıştım , 1 sene sonra wifi sorunu çıkmaya başlamıştı. Bir türlü garantiye göndermedim. Aynı zamanda kablolu net kullanırken de. İkidebir "kablolu bağlantı kesildi" hemen ardına kablolu bağlantı yapıldı. Uyarısı veriyordu , bu şekilde 2 sene kadar kullandım. Ayrıca sihirli kumandayı da tam anlamıyla kullanamıyordum . Forumda yorumunuzu görünce. Dedim zaten garantisi yok bir deneyeyim. Katlanan kabloları açıp düz bir şekilde bantladım. Bağlantıları kontrol edip taktım ve sonuç mükemmel 👍👍👍😀😀😀 wifi açılıyor ve sihirli kumandayı da sorunsuz kullanıyorum şimdi. Teşekkür ederim ,,,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Büyük ihtimalle kronik bir sorun bu, çünkü bende de aynı modelin 49inçlik olanı var, ben de kablo ayırma işlemi yaptım ama 2 seferde de yine sıkıntı çıkardı, şimdi de sprey sıktım 4 ay olacak daha birşey olmadı eğer yine sorun çıkarsa bunu deneyin derim
İyi de yıl olmuş 2022 kablo ile mi uğraşalım bir çaresini bulmak lazım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X