Şimdi Ara

Lg T1 vs Toshiba M100

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noyton -- 17 Mart 2007; 0:42:20 >

• toshibalarda benim gördüğüm sadece hdd farkı var ve o farka değmez ucuz olanı tercih etmelisin.
  • [N/A]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noyton -- 17 Mart 2007; 0:42:33 >
  • M165 - Anakartı 4GB'a kadar RAM destekliyor / M 164 - Anakartı 2GB'a kadar RAM destekliyor
    M165 80Gb / M164 60Gb
    En Önemlisi : M165 'de X1600 canavar gibi harici ekran kartı var / M164 Paylaşımlı Ekran kartı var
    Başka bir farkları yok

Not : Yani FURKAN kadeş yorumun tam bir facia

quote:

Orjinalden alıntı: noyton

Ya arada 200$ + kdv lik bi fark var.Sadece HDD için manyak mı bunlar?
    Bence farklı bir şey var.

Ayrıca LG T1 hakkında yorum yapabilecek yok mu?

LG ya da toshiba da neyi tercih etmeli?
  • Bencede Toshiba M100-165 çok daha iyi
    Bende bu modeli düşünmüştüm.Ama Asus aldım
  • Bence şu ara laptop falan almayın. Ben LG S1 aldım çok memnunum. Ama 3800 ytlye aldım. O sıra daha ucuza da vardı. Ama şimdi 4500 YTl. Alalı daha bir ay oldu. 700 YTL arttı. Şu sıralar almanızı önermem. LG S1 gerçekten iyi. Hele x1600 yok mu? Değmeyin keyfime. Pille çalışırken tek işlemciyle bile NFS most wanted'ı en son ayarlarda oynayabiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuSyMaN -- 4 Haziran 2006; 18:15:11 >
  • [N/A]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noyton -- 17 Mart 2007; 0:42:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • T1 çok şık,kaliteli olabilir.Kimse o ürünü kullanmadan yorum yapamaz,biz sadece ekran kartı konusunda kıyaslama yapıyoruz.
  • Arkadaşım almış olduğu ödül Design Award, ödülü yorum yazanlar değilde sen galiba karnından konuşuyorsun!!!

Paylaşımlı ekran kartlı bir modellimi sana önersinler. Hayret birşey yaw

quote:

Orjinalden alıntı: noyton

Nasıl yani , şimdi Toshba nın LG den daha mı kaliteli olduğunu söylüyorsunuz?

Bu LG T1 çok şık bir notebook ve 2006 Red Dot , Best to Best(en iyilerin en iyisi) ödülünü almış !

Birileri karnından konuşuyor sanki !

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.