bu mönütor hakkında olumlu olumsuz deneyimleri olan arkadaslar buraya bi iki cumle yazarsa çok memnun olurum.
tavsiye niteliğindeki yorumlarınızda benim için çok önemli
bence 100-150ytl fazla verme imkanın varsa 19'' philips yada samsung modellere bak. 17'' crt olunca 16'' görüntü alanı var. lcdlerde bile millet çatır çatır 19'' alıyor ki lcdlerin görüntü alanı maximum. monitör olayı diğer bilgisayar bileşenleri gibi 1-2 senelik ömürlü değil. aldığın zaman 5-10 sene arasında kullanırsın bu yüzden imkanını çok zorla ve iyi bir şey al bence.
dostum lgye hele böyle bilmediğim bir modeline şahsım adına 5 kuruş vermem,ben philips almak için çok yırtındım ama param yoktu sonunda bir 107e4 aldım,eğer düşük birşey istiyorsan sana tavsiyem kesinlikle bu modeldir
yaklaşık 1 hafta teşhir ürünü olarak kullandım 3-4 adet sattım özellikle uygun fiyatlı isteyen arkadaşıma verdim son derece memnun tasarım açısından harika bi crt teknik özellikleride oldukça iyi tavsiye ederim
şu an kullandıgım monitor.. ve inan philps falan hikaye .. LG yi bilmeyenin dünyadan haberi yok derim... Güzel monitor.. tavsiye ederim...
Bende uzun zamndır kullanıyorum görüntü kalitesei oldukça iyi.film,yazı,normalve photo görüntü seçenekleri var.özellikle movie ayarında oyun oynamak çok güzel oluyor. Ama benimkinden bazen ince bir ses gel,iyordu forumda voltajdan faln denildi ve sonradan düzeldi
lg iyidir 3 senedir kullanıyorum daha bi yamuğunu görmedim iyi değil diyenler haltetmiş.
orta seviye flat monitör t730sh...EsrarliSerseri nickli arkadaş gibi bende 794MB öneriyorum. hatta yer problemin yoksa ve bütçen müsaitse 997MB diyorum
LG nin bu monitörü de çok güzel ama bi 20-30 & daha vererek LG F700B al derim kesinlikle mükemmel bi monitör.. Kendim bizzat kullanıyorum ve tavsiye ediyorum .. Gerçek flat bi monitör ve en çok hoşuma giden yönü.. Gözü kesinlikle hiç yormaması.. Vallahi 5-6 saat kesintisiz oyun oynadığım zamanlarda bile gözümde hiç bir yorulma ağrıma hissetmiyorum ve buna acayip şaşıyorum müthiş bi şey.. başka bi monitöre geçtiğimde ise 1-2 saat içinde gözüm beynim felaket yoruluyo başıma ağrılar giriyo.. kısaca alıcaksan kesinlikle LG F700 B diyorum.. Philips ve samsung da iyi ama hiç biri bu monitörün eline su dökemez kullananlara sor sana söylerler..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme