Şimdi Ara

LG Telefon, 3.144 TL'lik Hayal Kırıklığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her malın ortalama bir kullanım ömrü vardır -ki telefonlarda bu süre en az 5 yıldır. Sizler de binlerce lira vererek parçası inanılmaz pahalı ve garantisi biter bitmez çöp olacak kalitesiz bir ürün almak isterseniz size şiddetle tavsiyem: LG'den şaşmayın derim.

Örnek vermem gerekirse: 2,5 yıl önce 2.544 TL ödeyerek LG G3 telefon aldım. Çevremdeki birçok kişinin de iPhone ve Samsung yerine LG akıllı telefonlara yönelmesine vesile oldum. Ancak bu mutluluk çok kısa sürede yerini büyük bir hayal kırıklığına bıraktı. Henüz altı ay geçmişti ki, kasasında kılcal çatlaklar meydana gelmeye başladı. Yaz tatilinde plaj çantamdayken ekranında meydana gelen minik bir kılcal çatlak yüzünden de dokunmatik ekran çalışmaz hale geldi. 600 TL'ye telefon ekranı da kasası da değişti. Etti mi sana 3.144 TL? 2 yıllık garanti süresi biter bitmez de şebeke bulamamaya, daha sonra da sim kartı tanımamaya, kapanmaya, ekranı ghosting yapmaya ve kararmaya başlayınca kullanılamaz hale geldi. Servisin tamir için 550 TL veya telefonu iade etmek için 50 TL daha talep etmesiyle de çöp oldu. Şikayet?.. Şikayet ettim tabi. Müşteri hizmetlerinin müşteri memnuniyetinden anladığı yegane şey, size 24 saat içerisinde dönüş yaparak ne kadar üzgün olduklarını iletmek.
    Son söz: Bir markanın itibarı ürettiği ürünün arkasında durmasıyla, hatası olduğunda bunu kabul etmesiyle ve mutlak müşteri memnuniyetiyle olur. İnsanın dişinden tırnağından arttırarak ve binlerce lira vererek aldığı bir ürünün şaka gibi 2 yıllık garanti süresi biter bitmez çöp olması herhalde kullanıcı hatası olarak değerlendirilemez. Yürü be LG! Doğru yoldasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GravityZero -- 7 Ocak 2017; 17:37:36 >

• geçmiş olsun. Bende Htc ve Sony mağduruyum. Güzelim telefonlarımı teleservice aracılığı h(p)iç edip, kullanıcı hatası diye içinden çıktılar. Sonra paralel ithalat samsung aldım. 3 yıl oldu gram sıkıntı yok. Simdi htc 10 kullanıyorum çok memnunum. Elektronik şans işi. Ama şansı lehimize güldürmek elimizde.

1) teleservice ve delta tekniğin destek verdiği cihazları almayacağız. (iphone ve amiral gemisi huawei ler istisna)

2) çıkan telefonlara sazan gibi atlamayacağız, en az 6 ay kronik sıkıntıların çıkmasını bekleyeceğiz

3)ifixit ten tamir edilebilmesi yüksek puanlı cihazlardan alacağız

4)operatör telefonu ve çin markası olup, üzerine türkçe marka basılan markaları almayacağız.

5) asus ve lenovo gibi yurtdışında tamir görmüş telefonlarını türkiye pazarında sıfır adıyla satan markalardan almayacağız.

Maddi durum ve zevke göre iphone, samsung ve huawei den şaşmayacağız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: muratcool

geçmiş olsun. Bende Htc ve Sony mağduruyum. Güzelim telefonlarımı teleservice aracılığı h(p)iç edip, kullanıcı hatası diye içinden çıktılar. Sonra paralel ithalat samsung aldım. 3 yıl oldu gram sıkıntı yok. Simdi htc 10 kullanıyorum çok memnunum. Elektronik şans işi. Ama şansı lehimize güldürmek elimizde.

1) teleservice ve delta tekniğin destek verdiği cihazları almayacağız. (iphone ve amiral gemisi huawei ler istisna)

2) çıkan telefonlara sazan gibi atlamayacağız, en az 6 ay kronik sıkıntıların çıkmasını bekleyeceğiz

3)ifixit ten tamir edilebilmesi yüksek puanlı cihazlardan alacağız

4)operatör telefonu ve çin markası olup, üzerine türkçe marka basılan markaları almayacağız.

5) asus ve lenovo gibi yurtdışında tamir görmüş telefonlarını türkiye pazarında sıfır adıyla satan markalardan almayacağız.

Maddi durum ve zevke göre iphone, samsung ve huawei den şaşmayacağız.

Size de geçmiş olsun. Uzak durulması gereken telefonlar listemiz de böylece kabarmış oldu. :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.