Şimdi Ara

LG Telefonunuzla Sorun Varsa Servise Gitmeden Buraya (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
769
Cevap
21
Favori
169.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    www.senguller.com/teknik-servis/
  • invisible kullanıcısına yanıt
    evet 1 hafta sonra normale döndü ilk günler deli etmişti beni neredeyse değiştirecektim ama su anda sıkıntı yok taş gibi maşallah :)
  • Merhaba;

Kullanmıs oldugum kurumsal mailimi bu telefona bir türlü kuramıyorum. Kullanıcı adı ve şifre dogru olmasına ragmen yanlıs Adres veya sifre. Tekrar deneyin diye uyarı veriyor... daha onceden yuzlerce telefona kurdum ilk defa sorun yasiyorum. Onerisi olan varmi ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle merhabalar.lg optimus blackim var Telefonu 1 yıldır kullanıyorum fakat artık bu sorunlar çok can sıkıcı olmaya başladı. Orjinal 2.3.4 kullanıyorum rom olarak mesela facebooka bastıktan 45 saniye sonra anca açılıyor sonra birşeye basarsam geri uygulamadan atıyor. whatsaba tıklıyorum tıklıyorum girmiyor. task killer ile herşeyi temizliyorum yine aynı. bazen hiçbirşey yokken kapanıp açılmaya başlıyor. çok sık değil ama hafta 3-4 kez oluyor. bunlar haricinde geriye kalan zamanlar çok memnunum. bataryam günde 30 dakika wifiye giriyorum 15 dakka konuşuyorum 2.5-3 gün gidiyor. geçenlerde 4.04 yükledim rom olarak orjinal bataryam 1 gün gitmemeye başlamıştı akşam yüzde 90 iken 8 saat sonra uyandığımda yüzde 50ye geliyordu geri eski orjinal 2.3.4ü yükledim.
    Fakat artık garanti bitti. Ne yapmalıyım sadece şarz ve sorunsuzluk önemli görsellikle vesayre işim yok. Rom ya da bir tavsiye verecek olanınız var mı lütfen ?

• Değerli arkadaşlar herkese selamlar olsun ben lg nexus 5 kullanıyorum telefonuma bilgisayardan veri atmaya çalışıyorum fakat bilgisayarım telefonumu okumuyor.(fakat şarj oluyor) Lütfen yardım edin
  • lg g2 kullanıyorum ama doğru düzgün anlamam akıllı telefondan bi kaç sorum olacak:
    1- kit kat geliyomuş bu güncelleme nedir? iyi bişeymidir? Ben nasıl güncelliycem?
    2- telefonum son günlerde ağırlaştı sanki. format atsam düzelir mi? nasıl atarım?
    3- Servise göndersem güncelleyip format atarlar mı?
    4- Root nedir herkes yapıyomuş.bende yapmalımıyım? Şimdiden teşekkürler.
  • merhaba lg p970 yanı optımus black telefonum var telefona custom rom yukleyıp baska bı rom daha yukledım sonra bı baskasını derken bole hosuma giden bir tane arıyordum derken bıde farkettımkı artık power tusuna basınca ekran gelmemeye basladı bıde bırısıyle konusurken bnm sesım karsıya gıdıor ama onun sesı bna gelmıor bu sorunları nasıl duzeltırım bı yardımcı olun lutfen
  • usta ben lg optimus kullanıyorum tlf ana ekranda kulaklık ısaretı var ve bana arama geldıgınde konusma yapamıyorum ses gelmıyor ama kulaklıgı taktıgım zaman larsı taraf ıle gorusme yapabılıyorum telefonu formatladım ama yıne aynı değişiklik yok deli olmak üzereyim yardım et :D
  • fgum1905 kullanıcısına yanıt
    1-cihaz lg türkiye ise güncellemeler biraz geç gelebilir(kitkat gelmiş olması lazım)parelel ithalatlar güncelleme konusunda daha şanslı.
    2-fabirka ayarlarına geri döndür bidene.
    3.root yaparak androidin tüm nimetlerinden yaralana bilirsin.fakat yanlış bir işlemde telefonun zarar görebilir.Getirdikleri yanında götürdükleride olabilir.
    iyice bi ögren kullanmayı sonra bakarsın rootfalan zaten forumda detaylı şekilde bilgi veriliyor ordan yaparsın.
  • arkadaşlar telefonun ekranında dün telefona su gelir de kırmızı yeşil sarı bi şey olur ya ekran koruyucu da bar tam önünde öyle bir çizgi var telefoncuya sorudm toz girmiştir dedide nasıl giricek ordan toz çok belli olmuyor ama teknik bir sorun mudur acaba
  • merhaba lg p970 yanı optımus black telefonum var telefona custom rom yukleyıp baska bı rom daha yukledım sonra bı baskasını derken bole hosuma giden bir tane arıyordum derken bıde farkettımkı artık power tusuna basınca ekran gelmemeye basladı bıde bırısıyle konusurken bnm sesım karsıya gıdıor ama onun sesı bna gelmıor bu sorunları nasıl duzeltırım bı yardımcı olun lutfen
    ACİLL VEVAP VERİN LÜTFEN KAC GUNDUR TELEFONU KULLANAMIYORUM
    bir arkadaşımın t-300 telefonu var. Böyle bir sorun oluşmuş benden acil yardım istedi.
    Sorun şu birisine mesaj yazıp atıyor ama telefon bu mesajı aynı anda birkaç kişiye daha gönderiyor o istemeden.
    Buna nasıl birşey yapabiliriz? Yardım ederseniz sevinirim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok yararlı bir konu olmuş tesekkur ederim.
    benim şöyle bir sorunum var dün yani 19.04.2014 tarihinde vatanbilgisayardan lg g2 cep telefonu aldım ve eve gidip dikkatli incelediğimde 1 tane ölü pixel oldugunu farkettim ve ertesi gün hemen vatanbilgisayara gittim. ordaki arkjadaşlara sonunu gösterdim müşteri temsilcisi telefonda tvlerde 5 ölü pixel olmadıktan sonra ayıplı ürün sayılmadıgını ve servisinde bu konuda size yardımcı olamayacagını söyledi. yarın servise gitmeyi düşünüyorum bu 5 ölü pixel konusu doğrumdur acaba kanuni olarak yani. ve de bu cihazın değişmesi için ne yapmam gerekiyor acaba şimdiden teşekkürler...
  • c a k a l C kullanıcısına yanıt
    lg müşteri temsilciğini ara. Ayıplı ürün de. Yeni aldım memnun değilim de. onlar sana yardımcı olur. İsteğinin ürünün 0 ile değişimi olduğunu söyle.
  • tesekkur ederim
  • Aradim ordada 5 olu piksel olmadan ayipli cihaz olmuyormus ben bu cihazi istemiyorum ne yapmam gerekiyor
  • arkadaslar g 2 ile fifa 14 oynarken telefon kapandı açılmıyor ? sarjdaydı ve suan ekran ateş gibi yanıyor yardım lütfen!!!
  • slmikck kullanıcısına yanıt
    arkadaslar telefon kendine geldi sanırım bi tür ısınma problemi yasadım suan da performansı gayet iyi
  • sa. arkadaslar oncelıkle foruma yenı katıldım...
    benım sorunum yenı 1 ay oldu LG G2 aldım cok isteyerek ama çok sogudum nedeni anlatıyorum...
    1-)benım tek sorunum telefonun asıl işlevını yerıne getırememesi, yani KARŞININ SESİ ÇOK BOGUK GELİYO.. bu 10 görüşmenın 9 u bu şekilde...
    2-)dedim belki hattım avea ondandır gittim turkcell hat taktım degişen hiç bi şey olmadı
    3-)dedıler kesılmış sım olmasın gıttım orjinal sım aldım , yıne degısen bı sey yok
    4-)yanı her yolu denedım yuzde 90 cıhazda yazımsal bır sorun var...en son 4.4.2 kıtkat geldı yukledım yıne olmadı
    5-)en son çare artık gönderdım servıse yazılım guncellendı, 5 gun test edıldı denıldı geldı ınanırmısın degısen hıc bı sey yok. bır gun sonra yıne gonderdım .
    6-)şimdi yine serviste bugun gorustum uzmanlarımız tarafından test edılıyo denıldı bakalım sonu nolcak cıhazın...

arkadaslar sımdı bu sorunu yasayan varmı benım cıhaz 310k serısı 32gb... yardımlarınız beklıyorum ılk defa boyle bı sey basıma geldı bır yol gosterın ne yapmam gerekıyo bundan sonra ızlemem gereken yol nedır...bu sorunu yasayan arkadaslar yardımcı olabılırmı... bırde benım teredutum daha sıfır cıhaz sımdı ıcı acmışlarsa felan o cıhazdan hayır gelırmı artık...

yardımlarını beklıyorum... şimdiden tskjler...

İyi geceler

1 sene önce kliksadan lg l9 almıştım.

bugün çantada iken şarjı da neredeyse dolu iken kapanmış.

Ve hiç bir şekilde açamadım.

Şarja tekrar takıncada açılmıyor. Işık falanda gelmiyor.

Servise mi gönderecez illa. yapacak bir şey yok mu acaba
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.