Şimdi Ara

LG Telefonunuzla Sorun Varsa Servise Gitmeden Buraya (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
769
Cevap
21
Favori
169.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EvoLee

Arkadaşlar telefonumu alalı 2 hafta oldu LG G PRO fakat camı kırıldı servis te ne kadara değiştrebilirim veya normal bi telefoncuda nekadara halledebilirim dokunmatik çalışıyor.

merhaba arkadaşım G2 pro ekran fiyatı KDV dahil 400 TL garantili değişim yapabiliriz
    eger uygunsa irtibata geçebilirsiniz iyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: monoton96

merhaba lg p970 yanı optımus black telefonum var telefona custom rom yukleyıp baska bı rom daha yukledım sonra bı baskasını derken bole hosuma giden bir tane arıyordum derken bıde farkettımkı artık power tusuna basınca ekran gelmemeye basladı bıde bırısıyle konusurken bnm sesım karsıya gıdıor ama onun sesı bna gelmıor bu sorunları nasıl duzeltırım bı yardımcı olun lutfen
    ACİLL VEVAP VERİN LÜTFEN KAC GUNDUR TELEFONU KULLANAMIYORUM

hocam senin telfnunun power tuşu data girişi ve hoparlör kısmı tek flex e bağlı muhtemelen flex te sorun olmuştur servisle görüşmen gerekiyor ama dikkat her servis yapamayabilir 0212 465 77 65 nolu telefonu ararsan yardımcı olurlar yurtel elektronik
  • selamlar telefonumda sürekli şebeke çekim sorunu yaşıyorum, sorun hatta değil çünkü 3 gms firması ile de denemeler yaptım. servise gönderdim yazılım güncelleyip yolluyorlar, nasıl bir çözüm bulabiliriz...
  • Gaviel kullanıcısına yanıt
    Yetkili servisi değilsiniz dimi ve irtibat bilgilerini alabilirmiyim mail olursa daha iyi olur
  • selamun aleyküm bende lg l7 var şuan ortadaki home tuşu ve üstteki açma tuşu kayıp bana bulabilir misınız 2. el veya 0 olması fark etmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam konuda belirttiğim soruna bakabilir misiniz ? LG Kendinden başlatma sist arayüz sim kart takılı sorunları
  • quote:

Orijinalden alıntı: 23enesFB

selamun aleyküm bende lg l7 var şuan ortadaki home tuşu ve üstteki açma tuşu kayıp bana bulabilir misınız 2. el veya 0 olması fark etmez

selam L7 II mi telefon ?
  • Arkadaşlar benım lg g2 usb hata ayıklama modu calışmıyor acıyom ama telefon gormuyor sorun nedir acaba cozumu paylaşırsanız sevinirim
    yok l7 p705

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 tl ücreti var rengini söylerseniz hemen kargo edecek durumdayız
    mümkünse elden almak istiyorum

• merhaba benim lg optimus p920 3d telim var 4.0.4 yüklüydü bunun içinde kendi programı vardı pc kurdum oradada güncelleme var dedi güncelleme yaparken teliniz kapanacank dedi kapandı ve acılmıyor siteden baktım ses + power diyorlar olmuyor yardım edermisiniz lütfen kafayı yiyecem

• https://m.facebook.com/groups/515845625209304

• ve benim l7 yi bir kere ekranı çatladı bende internetten parça aldım kapıma geldi iç ekranı aldıktan sonra montajini yaptım fakat şimdi teli açıyorum açılma sesi geliyor tuş ışıkları yanıyor açılıyor fakat ekranda hiç tepki yok bende telefonu ekranı aldığım yere yolladım onlarda teli bu 2 parça eksik bir halde bana yolladı şuan sizce bu telefon
    niye böyle ben sorunu bulamıyorum ekranın ışıgi bile yanmıyor eğer kabul ederseniz telefonu size getiririm o 2 parçayı aırım 20 tl ye fakat ürünü açıp ekranın neden gelmediğini bulabilir misiniz bana ücretsiz olarak eğer yaparsanız hemen gelirim

• Hocam merhaba lg g2 kullanıyorum son bi haftadır olan bi sorun telefonu uyurken zil sesi açık bırakiyorum fakat sabah kalktığımda telefon kendisini titreşime almış oluyo.aynı sorunu bi arkadaşımda yaşamış onun telide kendini sessize alıyomuş sabah kalktiginda.acaba kacirdigimz bi ayar mı var. Ayrıca g2 ye gecen hafta gelen 90mb lık güncellemeyi yaptik ikimizde onla da bi alakası olabilir mi?

• quote:

merhaba lg p970 yanı optımus black telefonum var telefona custom rom yukleyıp baska bı rom daha yukledım sonra bı baskasını derken bole hosuma giden bir tane arıyordum derken bıde farkettımkı artık power tusuna basınca ekran gelmemeye basladı bıde bırısıyle konusurken bnm sesım karsıya gıdıor ama onun sesı bna gelmıor bu sorunları nasıl duzeltırım bı yardımcı olun lutfen

Beyler aynı telefon ve aynı sorun bende var kafayı yiyeceğim telefonun kendi orjinal yazılımından başka hiçbir yazılım yüklemedim ancak;ses kısma tuşu çalışmıyor,power tuşu nerdeyse hiç çalışmıyor çok zor çalışıyor,arama yapıyorum sesim karşıya gidiyor onun ki bana gelmiyor,şarj bir oluyor bir olmuyor kafayı yiyeceğim.Ailemin maddi imkanları kısıtlı,geçen sene 9 Mart 2013 tarihinde almıştık,muhtemelen garantide bitti,nereye göndermeliyim ne yapmalıyım?Ne halt yiyeceğim şimdi ben? Of Allah'ım of.

• invisible kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Lg optimus E975 telefonumun ekran parlaklık ayarı ve ses +/- tuşları çalışmıyor. Ekran çok parlak ve pil çok hızlı bitiyor ve ekran ve arka kısmı çok fazla ısınıyor. Formatladım ama düzelmedi.

Tavsiyeniz var mı?

Ayrıca lg p760 tlefonumuzun da ekranı ve pili çok ısınıyor ve hemen bitiyor. İnternetten orjinal sanarak bir pil aldım ama olmadı. Problem nedir yada orjinal yada uyumlu iyi bir pil öneriniz var mı?

nereden bulabilirim?

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merto58 -- 18 Haziran 2014; 16:07:06 >
  • Merhabalar,

LG Nexus 5 sahibiyim ve enterasan bir sorun yaşıyorum.
    Telefonu usb veya priz yoluyla şarja bağladığımda Seçilen ağa bağlanılamıyor ibaresi gelip hat gidiyor ve ancak restart ettiğimde hat yeniden geliyor. Tlefon şarjdayken mutlaka hattın gelmesi için bir kere restart atmam gerekiyor.
    Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlueTixx

quote:

Beyler aynı telefon ve aynı sorun bende var kafayı yiyeceğim telefonun kendi orjinal yazılımından başka hiçbir yazılım yüklemedim ancak;ses kısma tuşu çalışmıyor,power tuşu nerdeyse hiç çalışmıyor çok zor çalışıyor,arama yapıyorum sesim karşıya gidiyor onun ki bana gelmiyor,şarj bir oluyor bir olmuyor kafayı yiyeceğim.Ailemin maddi imkanları kısıtlı,geçen sene 9 Mart 2013 tarihinde almıştık,muhtemelen garantide bitti,nereye göndermeliyim ne yapmalıyım?Ne halt yiyeceğim şimdi ben? Of Allah'ım of.

arkadaşlar ikinizin sorunuda aynı açmakapama tuş flex bağlantı yeri kopmuş orayı lehimlemeniz gerekir ancak ozaman düzelir ben P970 cihazlarda bu sorunu birçok defa giderdim sizin sorununuz da aynı ancak orayı düzeltince sorununuz çözülür

• Arkadaşlar merhaba lg g2 kullanıyorum telefon titreşim modundayken titremiyor yani hiç bir şekilde titreşim çalışmıyor neden olabilir acaba
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.