Şimdi Ara

LG Telefonunuzla Sorun Varsa Servise Gitmeden Buraya (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
769
Cevap
21
Favori
169.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LG g2 telefonumu yere düşürdükten sonra kameranın optik sabitlemesinde bir sorun oldu. Yurt dışından orijinal bir kamera satın alıp eskisinin yerine taktım. Buraya kadar her şey iyiydi yalnız telefonun içini açtıktan sonra bir şey yapmış olmalıyım veya yazılımda bir sapıtma olmuş olacak ki telefonumu şarj ederken artık hızlı şarj ibaresi görünmüyor. Telefonun şarjının dolması neredeyse yarım günü buluyor. Ayrıca bilgisayara taktığım zaman bilgisayar telefonu artık hiç görmüyor. Bu konuda en ufak yardımı olabilecek olan biri varsa cidden minnettar olurum. Şurasına şu olmuş olabilir ve ya yazılımıyla alakalı şu olmuş olabilir gibi bir tavsiye bile inanın çok faydalı olacaktır.

İşin kötüsü yazılımıyla alakalı bir sorunu da nasıl çözeceğim hiç bilmiyorum. Bilgisayar telefonu görmüyor dolayısıyla yazılım atmam da imkansız.

Küçük bir bilgi: Önceden şarj aletini telefona taktığımda bir bip uyarı sesi gelirdi kamerayı taktıktan sonra o da gelmez oldu. Pil değerlerine baktığımda da pil tam doluyken 4350 mV değerinin üzerinde bir değer alabiliyorum dolayısıyla sorun pilden de değil gibi görünüyor.
    Telefonda optimus g3 v1.3.1 rom yüklü ve şimdiden iki kere hard reset yapmış olmama ve sonradan taktığım kamerayı çıkarıp tekrar şarj etmeye çalışmama rağmen sonuçta bir değişiklik yok.

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden sonsuz teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okantekin78 -- 8 Eylül 2014; 15:22:55 >

• custom rom hakkında bilgi almak istiyorum lg p705 telefonuna sahibim ve çok kasıyor rom yükleyince kasma sorunu gider dediler ama henüz daha denemedim doğru mu ram mi artıyor işlemci mi?
  • arkadaşlar cep lf alacam lgg2 ile ilgili mini veya normali çok sorun çıkıyormu samimi cevaplarınızı bekliyorum
  • Selam arkadaşlar bende LG P705 marka telefon var cihaz şarj olurken birden ısındı şarj aletide cihazda yalan oldu sonra cihaz açılmadı telefoncuya gittim bataryadaki + - bölümünü temizlemiş bende şarj soketini değiştirdim bir ara açıldı şimdi yine kapalı şarja takıyorum telefon yine ısınıyor ve usb okumuyor. onun dışında telefon yurt dışından gelme ben bunda nasıl hattımı çalıştırıcam yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler..
  • Arkadaşlar LG G2 telefonumu dün aldım ve kitkat a sorunsuz güncelledim. Güncelleme sonrasında telefonu kurcaladıktan ve ayarlarını yaptıktan sonra telefonun sol alt bölgede çok hafif ve rahatsız etmeyecek kadar dokunma algılamasında bir azalma olduğunu fark ettim. Ama SADECE ISINDIĞI ZAMAN OLUYOR VE ÇOK AZ SOĞUDUĞU ANDA TAMAMEN GEÇİYOR. Yani bu olayın EN FAZLA olduğu zaman bile bir rahatsızlık vermiyor ve telefonu rahat kullanabiliyorum. Şimdi benim asıl sorum, sadece ısındığı zaman olan bu küçük sorun ileride dahada artar mı? O bölgedeki azalma zaman geçtikçe ekranın diğer bölümlerine dağılır mı?

Not : Telefonumu günlük kullanımda sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. (Ör: internet , müzik , facebook vs...)

Sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim...
  • Beyler sorunum telefonun power tusu sec acma tusu oldu. Ona basınca sesi acıyor. Cozumu var mı? Ve neden olmus olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar benim telefonumun ekranında sorun oluştu sizce servis karşılar mı yoksa kullanıcı hatası mı der telefoncuya götürdüm 80 tl dedi sizce nasıl fiyat hakkında servise göndersem ne kadar sürede geri gelir bana öneride bulunun
  • Lg g2 telefonum, alali yaklasik 3 hafta oldu ve kulakligin sol tarafi bozuldu garantiye gondersem yaparlar mi yada yenisini verirler mi ?

• Merhabalar LG nexus 4 sahibiyim arka kapağım çatlamış bulunmakta uzun süredir böyle ancak artık yaptırmaya karar verdim istanbuldayım bu arada ücreti ne olur tahmini ve nereye götürmeliyim şimdiden teşekküler

• Optimus 4x hd telefonumun klavyesi ekrana gelmiyor bütün ayarları kontrol ettim farklı bişey yok.yardımcı olabilecek olan var mi şimdiden teşekkür ederim

• nexus 4 var bence.

bazen çağrı geldiğinde açamıyorum. bi kaç kez tuş kilidi aç kapa yapınca açabiliyorum.
  • lg 4x hd açılışda kalıyor rom atmaya çalışırken yaptım galiba var mı anlayan birileri
  • Merhabalar.LG G2 ile ilgili bir sorun iletmek istiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.Alalı henüz 2 ay olmadı,ses sıkıntısı donma sıkıntısı ve şebeke çekmeme sıkıntısı varmış.Telefondan ses çıkmıyor ne müzik çalardan ne de girdiği sitelerden ses kulaklık veya hoparlör ses gelmiyormuş.Biri aradığında çalmıyormuş kısaca ses iptal.Arada sırada donup kalıyor.kendiliğinden açılıp kapanıyormus.Şebekeden de olabilir bu ama telefonda ciddi bir çekmeme problemi var.Bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim,kolay gelsin.
  • Lg g2 aldim bazen tus sesleri ekran acilip kapanma sesleri ve muzik calar sesi gidip geliyor acaba sorunum ne olabilir yardimci ol
    olabilir misiniz

• Arkadaşlar lg-e400 telefonum var sarja takınca full gözüküyo şarj çıkarınca telefon kapanıyo ve açılmıyo ne yapcam
  • Arkadaşlar kolay gelsin.bende LG E975 var.Telefon güvenli moda girdi.çıkmıyor.nette söylenen herşeyi yaptım.bi türlü çıkmadı. Yardım rica ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazzaam -- 11 Kasım 2014; 21:29:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NobeuS

Arkadaşlar lg-e400 telefonum var sarja takınca full gözüküyo şarj çıkarınca telefon kapanıyo ve açılmıyo ne yapcam

bataryan ölmüştür başka bir batarya ile dene sorunun çözülür muhtemelen
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazzaam

Arkadaşlar kolay gelsin.bende LG E975 var.Telefon güvenli moda girdi.çıkmıyor.nette söylenen herşeyi yaptım.bi türlü çıkmadı. Yardım rica ediyorum.

usta muhtemelen box tan yazılım atılması gerekiyordur sıvı teması varmı cihazında?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaviel

quote:

Orijinalden alıntı: kazzaam

Arkadaşlar kolay gelsin.bende LG E975 var.Telefon güvenli moda girdi.çıkmıyor.nette söylenen herşeyi yaptım.bi türlü çıkmadı. Yardım rica ediyorum.

usta muhtemelen box tan yazılım atılması gerekiyordur sıvı teması varmı cihazında?

Hocam sıvı teması yok. elimden düşüp ekranı kırıldı. yaptırdım. ama güvenli moddan çıkmadı bir türlü...
  • g2 kullanicisiyim. 2 sorum var.

ekranim kirildi yaptirdim.

1. ekrana cift tiklayinca acilmiyor. ama cift tiklayinca kapaniyor. dokunmatiktede sorun yok.

2. arama yapiyorum, ekran kapaniyor, fakat yüzümden uzaklastirinca ekran acilmiyor. aramayi sonlandiramiyorum. tus takimina giremiyorum.

sorun nerededir ?

bu arada 3845i denedim olmadi. ayarlarda isaretli olmasi gereken yer isaretli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uncle jun -- 15 Kasım 2014; 1:15:15 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.