Şimdi Ara

LG Telefonunuzla Sorun Varsa Servise Gitmeden Buraya (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
769
Cevap
21
Favori
169.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekranın yanından bakınca ışık gözüküyo açılma var,ve şarjım %15 deyken telefon kapanıyo 15 gündür şarjım çok kötü garantiye mi vermeliyim?
  • Merhabalar lg g3 telefonumun kamerasi bulanik cekiyor net degil sanki renkler tam algilanmiyo oysaki s4 kamerasi daaha guzel cekiyo ki lg nin on kamerasinin mp daha yuksek olmasina ragmen ayarlarda bi problem mi var yoksa sizde mi yasiyonuz boyle bi durum lutfen yardimci olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • optimus p920 ics surumde kapandi brick oldu bi turlu acamadim xda forumunada baktim nafile sonuc alamadim
  • lg den vazgeçin artık
  • lg g2 telefonum herhangi bir darbe almadan kendi kendine geri tusuna basınca donmaya basladı zamanla ekran tepki vermemeye basladı acılmadı şimdide telefon acılırken lg logosunun geldiği yer gözükmüyor ekran karıncalanıyor acılısta ve donuyor telefon kullanılmaz durumda kaldı ne yapmalıyım
  • Dostum öncelikle emeğine, ağzına, eline, diline sağlık.
    LG Optimus G Pro telefonumun ekranı köşeden kırıldı. Dokunmatikte en ufak bi kusur yok ama cam çatladı köşeden ortaya kadar sürüyle çatlak var. Garanti devam ediyor, garantiye göndersem alınacak ücret ne kadar olur acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Brendan Rodgers

Lg g2 kullaniyorum,kulaklik takili olarak gosteriyor kac kere kapattim actim telefonu ama nafile,varmidir bunun bir cozumu

5 gün daha beklesem 1 ay olacak telefon hala o şekilde duruyor hiç telefoncuya filan da götürmedim.
  • Lg g3 telefonumda kronik çatlak vs sorunlar var servise versem para iadesi alabilirmiyim. Fatura başkasının üzerine

• İyi günler telefonumu alalı 2 ay oldu düşük parlaklıkta kullandığım için 1 adet ölü pixeli görmemiştim geçenlerde bunu keşfettim telefonum full parlaklık açınca siyah ekranda 1 adet beyaz ölü pixel mevcut telefonum LG G3 garantiye göndersem ekran değişimi mi yaparlar yoksa kusurlu mal kapsamında yenisinimi veriler?
  • Merhaba efenim bugün lg g2 telefonum mp3 şarkıları kulakliktan veya hoparlorden calmamaya basladi daha onceden caliyordu,diger ornek videolarda,oyinlarda sorun yok nedendir bu

• Merhaba nexus 4 kullanıyorum telefonla konuşurken sesim karşı tarafa gitmiyor servise mi vermeliyim acaba ?

• LG optimus e612 l5 kullanıyorum telefonum servise gitti formatlandı ve bir mekanik parça değişti daha sonra gps çalışmamaya başladı swarm vs.hiç bir konum programıyla veya konum programsız açık oldugu halde calısmıyor.ne yapabilirim şimdiden teşekkürler.
  • karedeşim bu telefondan bendede var fabrika ayarlarına geri dön
  • Başka türlü düzelmiyormu önemli bir sürü program ve dosyalarım var telefonda.
  • Passat2020 P kullanıcısına yanıt
    söylediğin gibi yaptım oldu kardeş teşekkürler.
  • LG KP500 format nasıla atılır? ve ekran dokunmatikliği berbat nasıl düzeltebilirim? kalibrasyonla denedim ama pek etki etmedi.
  • dün akşam lg p970 telefonuma cwm den v30 b yüklerken hata verdi o esnada pc den başka bir v30 rom iniyordu onun inmesini bekliyordum bir iki dakika vardı onu hafıza kartına atıp yüklemeye devam edecektim fakat cwm modda bekleyen telefonum kendi kendine kapandı hiç tepki vermez oldu anakartı söktüm saç kurutma makinesi ile lehimler üzerinde biraz gezdim malum bu cihazlar soğuk lehim ile yapılıyor bir çok telefoncu sıcak hava istasyonu ile devreleri ısıtıp kopan lehimleri yerine yapıştırıyor tamir ettim diyor vel hasıl işlem sonrası topladım cihazı usb yi bağladım bilgisayar gördü telefonu bir kaç ding dong sesi yaptı yazılım yüklenemedi dedi... cihaz öyle bekliyor telefon ya jtag ile kurtulur yada tamamen işi bitti sanırım internette de cihazın anakartını bulamıyorum tavsiyeleriniz nedir sp flash tool dışında kapalı olan cihaza nasıl yazılım atabilirim...
  • LG G telefonumu kitkat sürümüne güncellemek istiyorum ne ota üzerinden ne flash üzerinden nede support tool üzerinden güncelleyemiyorum. %4 te kalıyor yeniden dene diyor flash üzerinden yaparken de böyle oldu ota üzerinden isede mevcut os kullanıyorsunuz diyor. Halbuki bu model telefona kitkat sürümü çıktı. Ne yapmam gerekiyor ? Şimdiden Teşekkürler.
  • lg optimus l5 telefonumu 1 yıldan fazladır kullanıyorum, ilk aldığım günden beri sürekli kapanıp tekrar açılıyor. Başta çok sorun olarak görmüyordum ama son zamanlarda çok artmaya başladı. Neden olabilir?
  • lg g3 telefonumda kasa çatlağı var 2 defa vintek e gönderdim, cihazın kenarlarında kullanıcı kaynaklı deformasyon var diyerek hiçbir işlem yapmadılar illa istersem 550tl ye ekran değişimi yapabilirlermiş, bir de Şengüller servisine göndermeyi düşünüyorum, tavsiye edebileceğin bi servis varmı, malum her servis farklı karar veriyor
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.