Televizyonda plazmanın üzerine tanımam. Plazma panellerde de en iyileri pioneer ve panasonictir. Günümüzde de plazma bulunmadığına göre paneli kaliteli marka tercih edilmelidir. Sony nin panelleri ödül almıştı yanlış hatırlamıyorsam. Lg de kullananlar var çevremde memnunlar. Elektronik şans işi. |
LG Televizyon Almayın Aldırmayın(GÜNCELLEME) (3. sayfa)
-
-
Yeni nesil LG tvlerde garanti süresi bittikten hemen sonra ciddi arızalar yaşanıyor.Benimde panel arızası var sürekli titriyor görüntü servis geldi 2.5k istedi yaptırmadım öyle izliyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de LG LM640S var 42" çalışıyor hala. Zamanında akıllı diye almıştık fakat aklını aldılar güncellemeyle. Youtube gitti. Tarayıcı kullanılamayacak kadar yavaş. Kısacası yarım akıllı bir tv. Görüntü kalitesinden memnunum ama.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Aynen son yıllarda Lg tv alan herkesin garantisi bittikten sonra ciddi sorunlarla karşı karşıya kalıyor.
Nasıl ayarlıyor mühendisler bravo 2 yıllık tv sonra çöp
Aslında şöyle büyük ekran bir awox, axen veya hi level alayım diyorum. Arkadaş axen aldı geçenlerde görüntü kalitesi de gayet iyi. Bir de mi box takıp keyfine bakacaksın. Zaten tv izlediğim yok. Maksat dizi, film, youtube izlemek.
Fakat garantisi biter bitmez bozulur diye korkuyorum. Aklıma takıldı bu konu.
7 senelik lg var bizde. Aldigimizdan beri olan isik sizmasi haric sikinti yok.
Daha ne olsun 😃
lw4500 var evde ilk çıktığında aldık nazar deymesin aynı kalite gösteriyor
-
Bizimde Samsung televizyonda 4. senesinde siyah çizgi problemi oluştu. Bu yeni televizyonların problemi bu sanırım yada bilerek mi dayanıksız yapıyorlar bilmem.
-
quote:
Orijinalden alıntı: zwanzig
Aslında şöyle büyük ekran bir awox, axen veya hi level alayım diyorum. Arkadaş axen aldı geçenlerde görüntü kalitesi de gayet iyi. Bir de mi box takıp keyfine bakacaksın. Zaten tv izlediğim yok. Maksat dizi, film, youtube izlemek.
Fakat garantisi biter bitmez bozulur diye korkuyorum. Aklıma takıldı bu konu.ben awox kullanıyorum tam fiyat performans canavarı. uydu alıcılı 82 ekran hd (full değil) düz bir tv, pek özelliği yok ama işimi görüyor. görüntüsü de gayet iyi. bir tv ye binlerce tl verebilecek bütçem yok.
Evlenirken aldığımız 43 Ekran Webos Full HD 3D tv 5.5 senedir taş gibi en ufak problem yok nazar değmesin :)
-
Bende de LG la640s var. 2013’te aldım. Garanti bitmeye yakın (1 ay var) anakart arızası verdi. TV izlerken kendiliğinden kapanıyor. Servis geldi değiştirdi, değiştikten sonra tekrar yapmaya başladı. Zaten garanti bitmişti, dedim gittiği yere kadar. Hâlâ arada yapıyor, yapmazsa nazar değdiriyoruz 2 dakika sonra kapanıyor. Alıştık artık.
2012 Aralık sonunda aldığım yaklaşık 8 senelik LG 55lm640s tvim taş gibi çalışıyor şimdiye kadar hiçbir sorun çıkarmadı. Benim için tek sorun birkaç yıl önce YouTube lisansinin bitmesi ile YouTube a girmemesi ve artık güncelleme almamasi, netflix de eski sürüm ama sorunsuz çalışıyor. Oyun konsollarimda da sorunsuz görüntü ile oyun oynattı, zaman zaman harddiske ya da flasha film/dizi atıp izliyoruz, bu TV bozulana kadar yenisini almayacagim malum zaten herşey pahalandi. İlerde birgün bozulursa alacağım TV yine LG olacak herkese tavsiye ederim
2 lg tv var biri 2014’de biride 2018’de alındı sorun yok.
Bende 2011 model LG Lcd tv var ekranın mavi değil ama açılınca siyah beyaz olma problemi var tv açıldıktan 30-60dk sonra kendiliğinden rengi geliyor.
Kapitalizm.. Satış oranları düşüyor böyle ipnelik yapıyorlar
2013'ten beri 2 adet lg televizyon kullanıyorum ikisinde de bu sorunu yaşamadım.
-
ilginçmiş, ben lg lerde ilk defa böyle bir şey duyuyorum ama zaten bi tuhaf duruyor zaten ürünleri (teknikten anlamam sadece arkadaşlarımda tv si ve tlefonları var). endüstriyel eskitmenin hat safhası resmen....
-
Nasıl duymazsın ya sadece şikayet varda 100 yakın mavi ekran şikayeti var.
https://www.sikayetvar.com/lg/mavi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 16 Ağustos 2020; 17:29:40 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Valla ben fullhd lg almıştım 7 sene kullandım hiç sorun yaşamadım bundan 2 yıl önce de 4k lg tv aldım webos işlemcili hiç sıkıntı yok çok şükür samsung tvler daha sıkıntılı çoğu 4k filmi açamıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X