< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
LG Televizyon Almayın Aldırmayın(GÜNCELLEME) (4. sayfa)
-
-
2014 te 900 liraya vatandan 32 " lg televizyon aldık. bi kere arıza açmış ben yokken . dışarda yaptırmışlar. 300 lira gitmiş . onun dışında problem olmadı. fiyatına göre görüntü kalitesi iyi. rakiplerine göre fp ürünüydü
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2014 sonrası tvlerde kesinlikle kalitesizlik sorunu var, bizim komple ailede 4 samsung tv vardı, 2 si 2014 öncesi sorunsuz, 2 si de biraderle benim evde, ikisi de sorunlu, benim tv ledler karardı, biraderinde puan puan benekler oldu, demekki lg de aynıymış, bu tvlere çok para vermeye gerek yok 2 yıl doldu mu işi bitiyor, ben awox aldım yeni, görüntüsü gayet yeterli.
-
Uyducu olarak önereceğim tv LG .... üstüne tanımam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mitoz bölünme ile tabii ki
-
alalı 5 sene oldu smart özelliği bile hala hızlı, belki yeni modellerde vardır bu durum
-
Ciddimisin senquote:
Orijinalden alıntı: optimizatio3n12123pixel nasıl zamanla arttı?
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: drejtc
Ciddimisin sen
Alıntıları GösterNe bilem belki ölü pixelleri zamanla canlandı dedim.
-
Kendi evimde Lg tv kullanıyorum çok memnun kaldım bir üst modelini anneme aldım en ufak bir sıkıntı yok,
-
Her televizyonu bozulan bu markayı almayın diyor, ne yapıcaz biz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
4 yıldır fhd LG kullanıyorum ve şu ana dek her hangi bir problem yaşamadım
-
https://www.yerelbt.com/led-tv-mavi-ekran-sorunu-cozuldu/
4k lg almıştım 2017 yılında, şimdiye kadar bir sorun yaşamadım.
-
4 yıldır kendi evinde 12 yıldır annem kullanıyor şimdilik hiç sorun yaşatmadı. İsyerinde vestel Samsung var o modellerin yanından geçmem.Yerli üretimse zaten malûm aynı fiyata satiyorlar. Bazı marka ve modeller sorunlu oluyor. Genelleme yapmak sağlıklı olmuyor bence.
55" en dandik TV + mi stick + next kanky uydu alıcısı = en mükemmel f/p çözüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaptorFX -- 17 Ağustos 2020; 22:19:36 >
Şans işi hocam birazda. Biz de aldık kaç sene önce Fullhd 47 inç. Hiçbir sorun çıkarmadı daha. İlk aldığımızdaki işletim sisteminden hariç WebOs verdiler cihaza. Usb den kurulum yapılması gerekiyor. Market açısından WebOs'yi merak ediyorum ama henüz yüklemedim.
Elektronik sektoru japon markalarin kontrolundeyken(Sony,toshiba,sharp vb.)
Dayanikli tuketime yonelik olmayan sekilde ilerliyordu.
Ne zaman koreliler ortaya cikti iste o zaman mertlik bozuldu.
Dayaniksiz,cabuk bozulan surekli yenisini aldirmak isteyen bir sekle burundu.
İster istemez fiyatlar da ucuzlayinca tuketiciler bu markalari dunyada zirveye cikardi.
Ve japonlar koreli ureticilerle bas edemeyecegini anlayinca yavas yavas kaliteyi dusurduler.Katilirsiniz katilmazsiniz bunlar benim gorusumdur.
Japonlarin kalitesi halen korelilerden iyi bence o yuzden tv gibi uzun sure kullanilacak cihaz alirken japonlara bakmaniz daha iyi olur.
Televizyonda tercih Vestel her zaman en iyisi.
Teknoloji şans işidir. Alacaksanız bozulmalarından çok servis durumuna göre alın. Tabi atıyorum 8k tvye özellikle de bozulmuyor vs diye 10 15 bin üstü vermek yerine 3 5 sene götürecek 2kya 2 3 bin verip teknoloji ve standartlar geliştikçe değiştirmek daha mantıklı. Teknolojide ömürlük diye bir olay yok maalesef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X