Arkadaşlar LG nin Teknik Servisi Ve Garantisi Nasıl? Hiç İyi Olmadığını Söylüyorlar
Şu ana kadar pek memnun değilim.
LG netbook ve notebook'larının garanti hizmetlerini TecPro adlı bir şirket veriyor.
X130 netbook'un Touch pad üstündeki sol fare tuşu içe göçtü, firmaya götürdüm, doğrudan kırıklar garanti dışı diyerek tamir için 20$+KDV istediler (42TL civarı). Ben de teslim etmeden geri döndüm.
Henüz LG müşteri hizmetlerini arayıp konuşma fırsatım da olmadı. Konuşunca tekrar buraya yazarım.
Benimkinin harddiski badsector hatasından dolayı değişmesi gerekiyordu. Servise götürdüm mecidiyeköyün dibinde TecPro ya kabul ettiler parça değişimi 28 gün sürdü 2 gün daha gelmeseydi parça yeni pc vericeklerdi ne güzel. Şunu da ekleyim garantiye vermeden önce en az altı buçuk saat pili gidiyordu ve alet pırıl pırıldı geldiğinde 4 saat anca giden pil ve çiziklerle dolu bir kapak olarak geri döndü.
quote:
Orijinalden alıntı: Aklıkayınca
Benimkinin harddiski badsector hatasından dolayı değişmesi gerekiyordu. Servise götürdüm mecidiyeköyün dibinde TecPro ya kabul ettiler parça değişimi 28 gün sürdü 2 gün daha gelmeseydi parça yeni pc vericeklerdi ne güzel. Şunu da ekleyim garantiye vermeden önce en az altı buçuk saat pili gidiyordu ve alet pırıl pırıldı geldiğinde 4 saat anca giden pil ve çiziklerle dolu bir kapak olarak geri döndü.
işe bak yaaa. bunu okuyunca şimdi daha kıllandım.laptobun bataryasının oralarda değiş olma ihtimali arttı.
Beyler Anadolu Yakasındaki Teknik Servisi 10 numara Oraya Verin Benım Klavyede Bir Tus Basmıyordu 1 Hafta İçinde Klavyeyi Değiştirip Geri Getirdiler Pcyi.. Not: Evden Alıp Eve Kendılerı Bırakıyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: cames123
Beyler Anadolu Yakasındaki Teknik Servisi 10 numara Oraya Verin Benım Klavyede Bir Tus Basmıyordu 1 Hafta İçinde Klavyeyi Değiştirip Geri Getirdiler Pcyi.. Not: Evden Alıp Eve Kendılerı Bırakıyorlar.
Adres verebilir misin yada servisin adıda olur ben Bursadan yollayacağımda çabuk dönmesini istiyorum
dostum bende lg mecıdıyekoy dekı yetkılı servısı aradım orası yonlendırdı benı tam adres vesaire bılmıyorum ama ararsan yardımcı olurlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme