Şimdi Ara

LG Türkiye'den 7 TL'ye amiral gemisi telefon (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
2
Favori
24.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kaynım da aynısını söledi, aynı kaynım.
  • LG Türkiye çalışanları aralarında bölüşürler bu cihazları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    sansic08 S kullanıcısına yanıt
    Herhalde sepette bırakmamak gerekiyor
  • Şüpheli bir kampanya furyası. Bilgilerinize dikkat edin. 7tl için kart bilgilerinizden olmayın.

LG'nin tüm kampanyaları;
    www.lg.com
    LG Türkiye: Televizyon, Akıllı Telefon, Beyaz Eşya, Monitör, Projektör
    https://www.lg.com/tr/lg-kampanyalar

Sayfa güvenilir değil.

Kampanya sayfasındaki birçok sayfanın whois bilgileri ile site içi kaynak kodlarını inceledim. Bu sayfa hariç diğerlerinin bilgileri örtüşüyor. Ne hikmetse çok farklı ve düzensizlik var. Ya büyük bir reklam ile insanlara telefonun adı bilinsin istiyorlar ya da dolandırıcılık var bu işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: highfives

Şüpheli bir kampanya furyası. Bilgilerinize dikkat edin. 7tl için kart bilgilerinizden olmayın.

LG'nin tüm kampanyaları;
    https://www.lg.com/tr/lg-kampanyalar

Sayfa güvenilir değil.

Kampanya sayfasındaki birçok sayfanın whois bilgileri ile site içi kaynak kodlarını inceledim. Bu sayfa hariç diğerlerinin bilgileri örtüşüyor. Ne hikmetse çok farklı ve düzensizlik var. Ya büyük bir reklam ile insanlara telefonun adı bilinsin istiyorlar ya da dolandırıcılık var bu işte.
    Lg'nin websitesi üzerinden canlı desteğe sordum,burdan da soranlar var, Direk copy paste yaptılar kampanya LG'ye ait.

• TC E MAİL TELEFON HER ŞEYİ İSTİYOLAR ÖLENE KADAR KAMPANYA MESAJI ATCAKLARI KESİN ANCAK TC NO MU NEDEN İSTİYOLAR BEN HAYATIMDA BİR ŞEY ALIRKEN TC VERMEDİM FATURADA AD SOYAD ADRES YAZAR TC NEDİR??
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk70

TC E MAİL TELEFON HER ŞEYİ İSTİYOLAR ÖLENE KADAR KAMPANYA MESAJI ATCAKLARI KESİN ANCAK TC NO MU NEDEN İSTİYOLAR BEN HAYATIMDA BİR ŞEY ALIRKEN TC VERMEDİM FATURADA AD SOYAD ADRES YAZAR TC NEDİR??
    Nasıl vermediniz ben nerden faturalı bir urun alsam tc veriyorum buna n11 de dahil

• Şu ana kadar dh den alan bir kişi var

• 26 dakika kala site yine başladı yavaşlamaya.
  • LG hala Türkiye'de telefon satabiliyor mu LG G4 faciasından sonra
    anca 7 TL eder LG'nin telefonları, sakın normal fiyatlardan alayım demeyin
  • Site tamami ile kilitli, giris yapilamiyor :)
  • Sepetin olduğu sayfa sıkıntısız yenileniyor hemen de yükleniyor sanki hiçbir yoğunluk yok gibi lakin anasayfa kitleniyor bazen de hata ekranına düşüyor, enteresan. Ürünü almak için sepette tutmamak mı lazım?
  • Çok enteresan 30 dk kala site birden yavaşlıyor sayaç sıfırlandıktan 30 dk sonra site birden normale dönüyor. Anında oluyor bu yavaşlayıp düzelmeler.
  • Mr.Data M kullanıcısına yanıt
    sürekli safa yeniledim 7tl göremedim
  • kart bilgisi gelmiyor ki. bırak kartı 7tlyi gören var mı onu sor
  • Bilgileriniz kaydedilirken bir hata oluştu. Lütfen tekrar deneyiniz.SQLSTATE[40001]: Serialization failure: 1213 Deadlock found when trying to get lock; try restarting transaction
  • Bu yoğunlukta 7 liraya alana helal olsun o telefon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KuvvetMira27 -- 23 Kasım 2018; 13:56:1 >
  • hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    Gerçek tc nosu vermek zorunda değilsiniz. Siteler numara doğru mu bakmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Site açılmıyor ki alalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yiyemeyeceğin muzu soymayacaksın. Hala öğrenemediler altyapıyı ayarlamadan böyle izdiham oluşacak, siteyi çökertecek çekilişler yapmamayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xginxa -- 23 Kasım 2018; 14:13:26 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.