Şimdi Ara

LG TV 2013 LA SERİSİ 'YETERSİZ BELLEK' ÇÖZÜMÜ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben şu uygulama ile kusursuzca izliyorum. Bu çözüme "geçici kesin çözüm" gözüyle bakıyorum :)
    https://www.youtube.com/watch?v=2EoV4omEHTg
  • quote:

Orijinalden alıntı: biuu

quote:

Orijinalden alıntı: seegoo

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yirmisekizz

bu konuda doğru düzgün hiç bir çözüm olmadığından kendimce araya taraya bi çözüm buldum. Şöyle ki iphone 6 telefonumda filmleri açıp tv den izlemek. Ama iphone için önerilen hiç bir program doğru düzgün çalışmadığı için deneme yanılma yapa yapa video & tv cast for DLNA adlı programla başarıya ulaştım. İphone u olup wireless bağlanmak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim.

Kolay gelsin.

Nasıl yani, iphone un ekranını yansıtıyor mu direk. Sadece kendi hafızasındakileri mi oynatıyor.

DLNA özellikli bir tv ye, DLNA özelliği olan herhangi bir mobil aygıtın görüntüsünü TV ye kablosuz aktarabilirsiniz hocam.

Windows Phone, ipad, android telefon ile bir ron uygulama denedim, dlna özellikli lg lm760s tv ye cihaz ekranını yansıtamadım.

Hocam öncelikle tv nizde ki dlna özelliği aktif halde olmalıdır, mobil cihazda ise görüntü aktarma özelliği değişkenlik gösteriyor diye biliyorum.

Ben LG telefon ve LG tv kullanıcısıyım, Miracast özelliği ile telefonumu rahatlıkla aktarabiliyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yirmisekizz

bu konuda doğru düzgün hiç bir çözüm olmadığından kendimce araya taraya bi çözüm buldum. Şöyle ki iphone 6 telefonumda filmleri açıp tv den izlemek. Ama iphone için önerilen hiç bir program doğru düzgün çalışmadığı için deneme yanılma yapa yapa video & tv cast for DLNA adlı programla başarıya ulaştım. İphone u olup wireless bağlanmak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim.

Kolay gelsin.

Nasıl yani, iphone un ekranını yansıtıyor mu direk. Sadece kendi hafızasındakileri mi oynatıyor.

DLNA özellikli bir tv ye, DLNA özelliği olan herhangi bir mobil aygıtın görüntüsünü TV ye kablosuz aktarabilirsiniz hocam.

Windows Phone, ipad, android telefon ile bir ron uygulama denedim, dlna özellikli lg lm760s tv ye cihaz ekranını yansıtamadım.

Hocam öncelikle tv nizde ki dlna özelliği aktif halde olmalıdır, mobil cihazda ise görüntü aktarma özelliği değişkenlik gösteriyor diye biliyorum.

Ben LG telefon ve LG tv kullanıcısıyım, Miracast özelliği ile telefonumu rahatlıkla aktarabiliyorum.

Eşimde lg g3 beat var. Miracast olayını biraz açıklar mısınız?

Telefondan hangi programa giriyorsunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam öncelikler ayarlara giriyorsunuz. Paylaş ve Bağlan sekmesinin içinde / Miracast özelliğini aktif edin. Aktif ettikten sonra Miracast yazısının üzerine dokunun telefon tv nizi otomatik olarak bulacak. Tv nizin ismi çıkınca ismine dokunun mobil görüntü tv nizde olacaktır.

DN : Tv niz ve mobil aygıtınızın aynı ağda internete bağlı olduğundan emin olunuz. Farklı ağda denemediğim için bu notu bilgilendirme gereğinde bulundum.
  • Arkadaşlar merhaba konu hala aynı düzeyde çözüm yok gibi
    web video caster programını kullnarak rahatlıkla filmleri tv ye aktarımını sağlarken artık ondada problem cıktı
    nedense aktarım sırasında ana ekran donup kalıyor,
    problemı yasayan var mı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.