bende the lorax 3d diye bi film var ama televizyonda açılmıyor dosya geçersiz diyoo herseyi denedim olmadı lütfen yardımmmm !!!!!! filmin bilgileri altta !!!!!!
neral : C:\Users\talha\Desktop\filmler\The Lorax 3D (2012) 1080p BluRay H-SBS DUAL x264-hdTURK.mkv Format : Matroska at 13.3 Mbps Length : 8.00 GiB for 1s 26dk 19s 296ms
Video #0 : AVC at 11.7 Mbps Aspect : 1920 x 1040 (1.846) at 23.976 fps
Audio #0 : AC-3 at 640 Kbps Infos : 6 kanal, 48.0 KHz Language : tr
Audio #1 : AC-3 at 640 Kbps Infos : 6 kanal, 48.0 KHz Language : en
Merhaba ; The Lorax filmi dosya geçersiz hatası veriyorsa buna yapabilecek birşey yok Yani sorun tv den kaynaklanıyor...Ben size şöyle anlatayım bildiğim kadarıyla.. Ben de LG LW980S model tv var.. Siz de hangi model var bilmiyorum.. Benim tv de özellik olarak DTS desteklemiyor ve bazı filmlerde sizde olduğu gibi dosya geçersiz hatası veriyor. Eğer görüntü olsaydı ses olmasaydı size program sayesinde yardımcı olurdum ama dosya geçersiz hatası verdiği için.. bildiğim kadarıyla en son çare siliyordum ve başka bir paylaşım sitesinden başka boyutta film indiriyordum o açıyordu.. The Lorax filmi bende var..Ayrıca benim de başıma çok geldi bu olay..İndiriyorum tv ye bağlıyorum hdd imi... Dosya geçersiz hatası veriyor.Mecburen siliyorum.Ama bildiğim kadarıyla Bluray oynatıcılar var dosya geçersiz olan dosyaları oynatabiliyor...Bende almayı düşünmüştüm bir ara ancak ortalama 80 ile 100 lira arasında bir fiyatı vardı... Dediğim gibi başka bir yerden indirirseniz açma şansı var.Bir de tavsiye olarak yorumlarda okuyunuz ve sorunuz daha önce indiren var mı ve dosya hatasız açıyor mu ? Başka sormak istediğiniz sorular varsa yardımcı olabilirim size iyi günler.
Filmi başka herhangi bir cihazda oynatabildiniz mi ? Tvnizde başka mkv filmleri oynatabiliyormusunuz.Büyük olasılıkla tv filmin formatını tanımıyor. Ben mkvmerge 3.3.0 pgogramını kullannıyorum.Bazı filmleri oynatamadığımda bu program sayesinde tekrar muxluyorum.Genelde sorun düzeliyor.İsterseniz bir deneyin.
Dosya Geçersiz hatası veren filmleri düzeltmek için bende çok uğraşırdım programlar indirir düzeltmeye çalışırdım ancak hiç düzeltemedim..Aynı filmi başka bir siteden indirirdim tekrar yorumlara bakarak sorarak fikir alırdım sonra indirir izlerdim.Desteklenmeyen ses hatalarını onarabiliyorum ancak dosya geçersiz hatasını ben de çözemedim hala...
lg nin son modelleri nasıl. bi tanesi nerdeyse çerçevesizdi. Onlarda sıkıntı olmaz dimi.
peki ben avatar diye bi film indirdim 3d 25 gb filmi hem pc de hemde tv de açmıyor ne yapabilirm ?
LG bana göre ben bir kullanıcı olarak çok memnunum... 10 ay önce LG 55LW980S tv aldım Allah'a çok şükür maaşAllah hiç bir sıkıntı yok... 2010 mayıs ayında LG GD900 Crystal Cep telefonu aldım maaşAllah onda da hiç bir sıkıntı olmadı hala kullanıyorum... bana göre şahsi fikrim LG tv ler diğer markalardan daha sağlam ve kullanışlı..Bu benim kişisel tercihim. LG nin son modelleri de oldukça güven verici. Ama bir gerçek var ki sadece görünüme önem veriyorsanız kesinlikle Samsung diyebilirim.. Tasarımı mükemmel LG den daha iyi diyebilirim ama sağlamlık kalite uzun ömürlü sorunsuz bir tv arıyorsanız LG ve Sony diyebilirim. Eğer bütçe sorununuz yoksa Sony tavsiye ederim...Kısıtlı ise kesinlikle LG diyorum... LG nin yeni tv leri DTS destekliyor özelliklerine baktığımız zaman ancak ben hiç yakından incelemedim tv yi... Yukarıda söylediklerim benim şahsi fikrimdir.Herkesin yorumu farklıdır tabiiki saygı duyarım. Asena ROL arkadaşımız siz ne kadar şanssız bir insansınız :)) Öncelikle filmleri nereden indiriyorsunuz çok merak ediyorum. Avatar açmaz Lorax açmaz :) yazık 25 gb indirip uğraşmışsınız... Sizin tv nizin modeli nedir ? tv de yine dosya geçersiz hatası mı veriyor ? Ayrıca pc de açması lazım ne olursa olsun ... avatarın uzantısı mkv mi ?
Bende LG LM660 var açmadığı wmv ve avi formatı ile tam inmemiş torrent dosyaları oldu mkv lerden 3D DTS dahi olsa açıyor hiç sorun yaşamadım DTS leri de harici hop. seçeneği ile bitstream olarak amfiye yolluyorum..
selam arkadaşlar bende de lm 640 var geçen süpermen i aldım bir arkadaştan 33 gb .
ben genelde zaten tv ye pc bağlı olduğu için sorunsuz izliyorum. power dvd 13 indirdim. en güzel neticeyi veriyor tavsiye ederim. bazı şaşmalar oluyor kasıyor ama uğraşırsanız sonuca varabiliyorsunuz.ben bütün programları tekrar takrar saatlerce denedim (streoscopic player , km player tridef vs vs. ) en iyi power yardım istiyen yazsın.
arkadaşımın 3.0 1 tb hdd sine attım aynı filmi. birde türkçe ses dosyası ekledim mkv merge den. onuda attım. onun tv side philips 6198 baktık açmıyor. şaşırdım sonuçta mkv uzantılı daha önce 15 tane film taktık hiç açılmama sorunu olmadıydı.
bir de kendi tvimde deneyeyim dedim aynı şekil geçersiz felan diyor. mkv merge den varsayılan iz ayarlarını değiştirdim gerçi onlar ne işe yarıyo onuda anlamadım pek ama olsun, tekrar mixledim. cık gene yok.
acaba diyom 33 gb olduğundan dolayı mı.
ses dosyası desen. benim mixlediğime ac3 türkçe ses dosyası attım. diğer ses altyazı dosyalarını sildiydim. orjinal halinde içinde dts ingilizce ses dosyası var. sonuçta ikiside açmıyor demekki sesle alakalı değil.
yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme