Bende de 86UT81006 var ve evet menüleri çok yavaş, ayar tuşuna basıyorsunuz, 3-5 saniye sonra hızlı ayarlar geliyor, diğer ayarlara giriyorsunuz 10 15 saniye bekletiyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 9 Ekim 2024; 18:59:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
LG TV Kullanıcılar Kulübü ★★★★★ [Yeni!] 15.9.2013 Dev Konu (176. sayfa)
-
-
Merhaba 47lb730v Lg webıos tv de Duplexplay kullanmaktayım. Dikkatimi çeken bir sey oldu. M3u listemde ses destekleri olmasına rağmen android deki programımda ses seçenekleri mevcut, ama kendi 47lb730v de kullandığım duplexplay de ses seçenekleri görüntülenmemekte aynı sağlayıcıdan farklı bir lg tv de ses seçenkleri de gözükmekte ama benim tv de gözükmemekte duplexplayın sürümleri de aynı bu konuda çözümü olan varsa bana destek olabilir mi ?
farklı bir lg tv de aynı sağlayıcı da sorun yok dil seçenği mevcut
-
Size yine iyi servis gelip bakmış, bana servis "Sorun olmayan şeye ne geleceğim" dedi, ısrar edince de "servis ücreti alırım" dedi. Genel merkeze ilettim "sorun yoksa gelmezler, gelirlerse de ücret alabilirler" yanıtını aldım.
Bir daha LG mi, töbeler olsun ...
Ama TV'nin görüntü kalitesi, siyah renk başarımı çok iyi gerçekten. Şu aydınlatmayı homojen yapsalarmış, efsane olurmuş gerçekten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 10 Ekim 2024; 20:15:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Başına gelen oldumu.
-
Merhaba arkdaşlar iyi forumlar
LG 86NANO906 86 İNÇ (218 EKRAN) 4K 120 HZ NANOCELL TV. ÜRÜN 14.11.2021 TARİHİNDE MEDİAMARKETTEN ALINMIŞTIR.
TV DE EKRANIN İÇİNDE 10-15 SANTM TOZLANMA OLDU GARANTİSİ BİTTKTEN 1 AY SONRA.THH BAŞVURDUM AMA GARANTİ BİTTİĞİNDEN DOLAYI BİR SONUÇ ALAMADIM.
BU CİHAZI SATMAK İSTİYORUM KUTUSU VS HERŞEYİ VAR FİYAT NE KADARDAN GİDER ACABA?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bende 43UT81 modelini aldim, menuler yavas geldi, hatta benim ki sorunlumu diye arastirirken yaziniza denk geldim.
2 sorunum var,
1. youtube izlerken 4K secenegi cikmiyor. En fazla 2K var.
2.si bluetooth klavyem var, baglanti var, misal youtubedayken esc basinca cikiyor ama arama kismina harf yazarken yazmiyor, uygulamalarda klavye ile yazamiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X