Şimdi Ara

LG TV Kullanıcılar Kulübü ★★★★★ [Yeni!] 15.9.2013 Dev Konu (172. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.506
Cevap
139
Favori
312.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozturkan O kullanıcısına yanıt
    Bende daha düşük model 50um7450 var böyle değil teknik servis sorun böyle olmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cguner

Merhaba 30.11.2019 tarihinde N11 üzerinden kelepirhome kullanıcısından 65um7450 led tv aldım. Televizyonu horoz lojistik getirdi.Kutu etrafında bir darbe olmadığından ürünü teslim aldım. Kurulum için Lg servis paketi açtı ve TV kutuan kırık çıktı. Lg servis kutunun dışında hemen darbe arıyor böyle durumda. Servis raporuna kutu darbeli değişim red yazmışlar. Ben servis ile tartıştım ve tutanağı imzalamadım. Lg koreye dahi mesaj attım, geri dönüş yok.Lg'ye diyorum ki kutuda darbe yok neden öyle yazıyorsunuz.Anladığım kadarıyla bu şekilde talimat almışlar. Kelepirhome ile görüştüm ürünü geri alamayız servis raporuna göre Lg değiştirsin diyor. Servis bu raporla ürünü satan değişim yapacak siz ürünü onlara gönderin diyor. Bugün önce noterden kelepirhome'a ardından müteselsil sorumlu N11'e ihtar çekeceğim cayma hakkı için sonrada Tüketici hakem heyetine başvuracağım. Paramızla rezil olduk bir daha evime Lg markasından çöp almam...Böyle bir saçmalık olmaz daha öncede farklı bir markada benzer olay olunca servis gelip televizyonu alıp yenisini vermişti, hemde 2 gün içerisinde...
    Kutu duruyor mu.

• Merhaba
    LG55UB850V model 4K televizyonum var. 4K televizyon kanalı izleyebiliyor ve 4K video usb den oynatabiliyorduk. Son yazılım (05.05.90) güncellemesinden sonra 4K kanalda ekran siyah olarak kalıyor ve tv kilitleniyor. Kanal değiştiremiyorum. Bir süre sonra kanalların hepsi siliniyor. Ayarlardan kanal yöneticisi ve kanal ekleme menülerine girilemiyor. Bu seçenekler silik yazı (aktif değil) olarak görünüyor ve içlerine girilemiyor. Mecburen tvvyi fabrika ayarlarına döndürüyorum. Aynı modele sahip olup bu sorunu yaşayan oldu mu? Son yazılım güncellemesi yapıp da bu sorunu yaşamayan ve hala 4K tv kanalı izleyebilen var mı? Bu konuda bana yardımcı olabilecek var mı? Eski yazılımı tv ye nasıl geri yükleyebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: serdarkalkan

aranıza, lg 49sm8600 alarak katılmış bulunmaktayım... 10 yıllık samsung tv'ime veda etmiş bulunuyorum... umarım lg pişman ettirmez...
    Memnun musunuz? Aynı modeli düşünüyorum bende önerir misiniz?

• Merhaba, benim bir sorunum var. tv normal calisiyor ama bir sure sonra goruntu gidiyor sadece ses geliyor kapatip acinca duzeliyor. Sorun nedir yardimci olabilecek varmi

• 43UF7787 model tvyi dahili uydu alıcısıyla kullanıyorum.Dünden beri kanallar gitti,fabrika ayarlarına dönderdim bu sefer kanal aramasında kanallar gelmiyor.Sinyal ve kalite %0 yükselmiyor.Farklı kablo ile denedim aynı.Farklı uydu bağladığımda o uyduya sinyal geliyor kanalları gösteriyor.Dahili uydumu bozuldu acaba? aynı sorunla karşılaşan oldumu?
  • Arkadaşlar 49UM710O var .
    Kendi uydu alıcısını kullanıyoruz .
    Babam kumandadan orta tuşuna basınca kanal listesinin gelmesini istiyor . Ama gelmiyor .
    Var mıdır bunun bı çözümü ?
    Sırf bu yüzden TV değiştirir bu adam ciddiyim

• 47 lb 652 v LG televizyon var son zamanlarda sürekli ekranın ortasına resimde ekledigim simge çıkıyor ve bazen hiç durmadan çıkıyor geri kayboluyor sonra takılıyor ve kumanda dan hiç bir işlem yapamıyorum TV kendini kapatıyor sonra yada ben kapatınca düzeliyor açtığımda 5 dk geçmeden yine aynı sorun oluyor bir türlü çözümü bulamadım sorunun çözümü bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum...

• Bu programla TV kumanda edebilen var mı?
  • mak06 M kullanıcısına yanıt
    Av3 girişinde kısa devre var gibi duruyor. Sıfırlamayı denediniz mi tv yi?
  • efsane61 E kullanıcısına yanıt
    Bı kaç kez fabrika ayarlarına donusyaptim ama yine düzelmedi

• Ya arkadaşlar kardeşim için Eba TV'yi eklemeye çalışıyorum. Otomatik arama ile bulunmuyor ve manuel arama ile de ekleyemedim. Manuel aramaya gelince trasnponder kısmında transponder yok diyor. Geri gidip transponder ekle diyorum, frekansı polarizasyonu giriyorum ama ekle dediğimde bu transponder zaten var ayarları değişin diyor. Nerede hata yapıyorum anlamadım.
  • efsane61 E kullanıcısına yanıt
    Anakart arızalı olabilir mi sizce

• Merhaba
    LG 47LA640S-ZA model TVye USB ile uygulama yükleyebilir miyim?

Kendi web tarayıcısı ile film izlenmiyor artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi folkeyno -- 27 Mart 2020; 16:9:7 >
  • Merhaba lg tv varsa telefondan ip üzerinden kumanda çalışıyor mu? bir kaç ayarı kurcaladım. çalışmıyor yardımcı olur musunuz?
  • folkeyno kullanıcısına yanıt
    mkvod uygulamalarını dene taraycı değil ama iş görüyor
  • Lg akıllı kumandanın ortadaki smart tuşu çalışmamaya başladı. ilginç olan pilini çıkarıp taktığımda çalışıyor bir süre sonra tekrar gidiyor.
    böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu ya da çözümü bilen?
  • Pili kaliteli kullanın duracell gibi.
  • merhaba 55UM7450 yada 55UM7100 almayı dusunuyorum kulanan arkadaşlar tavsiye edermi acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.