Şimdi Ara

LG TV Kullanıcılar Kulübü ★★★★★ [Yeni!] 15.9.2013 Dev Konu (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.505
Cevap
139
Favori
313.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tosunkaya

ARKADAŞLAR İSTEĞİNİZ VAR MI? SORULARINIZI, SORUNLARINIZI, LİSTEYE EKLETME İSTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM.

AYRICA NE İLE İLGİLİ YARDIMCI ÇÖZÜM VİDEOSU ÇEKEYİM????DAHA FAZLA VIDEO ÇEKMEK İSTİYORUM!

RESİMLİ, VİDEOLU ANLATIM İSTEĞİNİZİ BEKLERİM...

PC deki filmleri, müzikleri, resimleri kablosuz bağlantıyla TV den nasıl oynatırız?
    PC ye hangi programı kurmalıyız? TV modeli LG 55" LA970V.
  • Bende 47lb652v ile aranıza katıldım . Uzun süredir kullananlara bi sorum olucak . 3D performansından memnunmusunuz ? 2D-3D çevirme işi verimli çalışıyormu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • turoktr kullanıcısına yanıt
    LG SMARTSHARE İLE OLUYOR. İLGİLİ BİR VİDEO ÇEKEYİM İSTERSENİZ. BUGÜN BİTER VİDEO ÇEKİMİ.
  • Olgun Penguen kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. 3D fena değil. Derinliği arttırıp uzaktan izleyince idare ediyor 2D => 3D çevrimi.
    İyi günler.
  • hassin kullanıcısına yanıt
    BUNUN İÇİN DİGİTURKPLAY ABONELİĞİNİZ OLMASI LAZIM.
  • YOUTUBE LG TUTORIAL TÜRKÇE'YE ÇEVİRİYORUM VİDEO. SMARTSHARE, WİDİ, MİRACAST FALAN HER ŞEY VAR.

• Youtube kalite ayarı nereden yapılıyor ya ? Bi türlü bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SallamaKahve -- 23 Ağustos 2014; 10:19:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

BUNUN İÇİN DİGİTURKPLAY ABONELİĞİNİZ OLMASI LAZIM.

Sayın tosunkaya kardeşim . 3 yıldır digiturkplay üyeliğim var bu senede aldım . O zaman bir problem çıkmaz diyorsunuz doğrudur değil mi ? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hassin -- 23 Ağustos 2014; 11:30:19 >
  • tosunkaya kullanıcısına yanıt
    Zahmet olmazsa iyi olur arkadaşım.
    Ben LG nin sitesine baktım ama sadece cep telefonlarıyla ilgili uygulamalar gördüm.
    Nasıl kullanıldığını anlatırken indirme linkini de eklerseniz iyi olur.
    Selamlar, kolay gelsin.
  • Youtube kalite ayarını bende merak ediyorum . 240 yada 480 acıyor HD izleyemiyorum

• 47lb670 modeli televizyonum var lgstore dan ıptv yi indirdim . Nasıl aktif hale getirebilirim . Şuan içerisinde hiiç kanal yok...

• LG LM/LA/LW/LB WiDi Nasıl Kullanılır [Detaylı Anlatım]
  • LG LM/LA/LW/LB Miracast ve MHL Nasıl Kullanılır? [Detaylı Anlatım] SmartShare
  • tutorial videolarını çevirmeye devam ediyorum. istediniz ama izleyen olmadı. :(
  • LG LM/LA/LW/LB TagOn Nasıl Kullanılır? [Detaylı Anlatım] SmartShare

SMARTSHARE'E DAİR ÇOĞU ŞEYİ PAYLAŞTIM. dlna ve wifi direct kaldı.
  • LG LM/LA/LW/LB DLNA Nasıl Kullanılır? [Detaylı Anlatım] SmartShare
  • Arkadaşlar youtube videolarını izliyemiyorum daha sonra tekrar deneyiniz falan diyor 3 4 gündür tekrar deniyorum Sizde de öyle mi ? Fabrika ayarlarına döndüm gene aynı.
  • apaci0834 A kullanıcısına yanıt
    Bende hiçbir sorun yok. Mobil veriden mi WiFi'den mi kullanıyorsunuz interneti?

NOT. SMARTSHARE WİFİ DİRECT VİDEOSU GELİYOR BİRAZDAN...
  • quote:

Bende hiçbir sorun yok. Mobil veriden mi WiFi'den mi kullanıyorsunuz interneti?

NOT. SMARTSHARE WİFİ DİRECT VİDEOSU GELİYOR BİRAZDAN...

Wifi üzerinden başka sitelerden video oynatıyor sorun yok ama Youtube ve youtube programı üzerinden oynatmıyor hata veriyor.
  • Üstat birde ben notebook üzerinden kablosuz görüntü aktaramadım TV'ye nasıl yaparım onu ben yardımcı olur musun ? Bir ara araştırdım ama yapamadım wifi uyumsuzdu galiba ondan olmadı ama aradan bayağı zaman geçti belki çözümü vardır.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.