Bildirim
LG TV M237WD mü yoksa M227WD Lcd-Tv Monitor mü?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
LG TV M237WD alman daha mantıklı. Çünkü bunun fazlası var eksiği yok. Zaten uyduya bağlayacağın için 1 inch de büyük olsun di mi? Uyduya bağlama konusunda ikisinin de yeterli girişleri var zaten. -
1" büyük olması dışında bir fazlası varmı acaba bu tvnin -
Ben 1" dışında pek bi eksik göremedim, ancak bu ürünün daha yeni ürün olması nedeniyle, muhtemelen de daha sonra üretilmiştir, bizim bilmediğimiz üretimle ilgili sorunlar varsa bunlar daha azalmıştır. Yani muhtemelen kalite artmıştır. -
daha yeni bir üretim olduğunu sanmıyorum
sonuçta aynı seri aynı kasa
böyle bir ayrım mantıksız geliyor bana
biri 227 diğeri 238 olsa anlarım yenide aynı seride böle bi ayrım olmaz -
23" ürün daha yeni bir model. Üstelik kasanın benzer olması kalitenin artmadığı anlamına gelmez. Kalite aynı tip ürün üretirken de artar. Bu doğu firmaları kendilerine kaizen metodunu ilke edinmişlerdir ve devamlı olarak kalite nasıl artış olabileciğini en üst yönetimden mavi yakalı işçilerine kadar artırmaya özen gösterirler.
Bi kerede değil aynı seride, aynı günde bile kalite artışı olabilmektedir. -
aldım arkadaslar tv modelini. oldukca basarılı uydu goruntusunde. yani sole diim benim buyuk sony plazmadan daha net bi goruntu var :). Monitor olarakta oldukca ii . hd dvd de izledim hd dvd playerimda. cok basarılı kesinlikle tavsiye edilir. sesi biraz az olabilir. zaten okadar ekrana okadar ses tam. Yani ses bass filan yok :) tabi benim ses sistemi oldugundan benim için bi onemi yoktu sesin:)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X