Şimdi Ara

LG TV Tavsiye TV (ANA KONU) [2018-2019] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.559
Cevap
30
Favori
100.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• LG 75UM7110 45 adet stoklarımızda özel fiyatı var düşünen varsa yardımcı olurum bilginiz olsun.

ANKARA KENTPARK AVM LG PREMIUMSHOP MAĞAZASI
    MAĞAZA MÜD.
    BURAK KESKİN
    0506 620 31 32
    FİYAT VEYA KIYASLAMA BİLGİSİ ALABİLİRSİNİZ.

• FreeSync destekli 2019 LG TV serisi
  • 2020 LG 55 inç CX 4K OLED TV: 4K Demo Vitrini
    Bu TV İnanılmaz.

• LG OLED55B9 60 adet stoklarımızda özel fiyatı var düşünen varsa yardımcı olurum bilginiz olsun.

MAĞAZA MÜD.
    BURAK KESKİN
    0506 620 31 32

• Arkadaşlar 3750 tl civarı bütçem var. 49 veya 50 inç TV almak istiyorum. Bu paralarda en iyi alabileceğim TV hangisidir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hulea

Arkadaşlar 3750 tl civarı bütçem var. 49 veya 50 inç TV almak istiyorum. Bu paralarda en iyi alabileceğim TV hangisidir?
    Hocam LG 50UM7450 tavsiye ederim.
  • Hocam merhaba bana da 43 inç LG TV önerseniz 3000 ile 3500 arası

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• LG OLED55C9 30 adet özel fiyatı var düşünen varsa yardımcı olurum bilginiz olsun.

MAĞAZA MÜD.
    BURAK KESKİN
    0506 620 31 32

• Lg 49sm8600 modeli 5.300 olan fiyat, şu anda çok anlamsız şekilde 3 büyük teknoloji mağazası tarafından 6300 e çıkarıldı. Tabi bunu duyunca diğerleride hemen fırlattı. İşin enteresanı Sm 8600 modelde 49 inç ile 55 inç fiyatları başa baş geldi.
    49 SM8600 modelde stok bitiriyorsa ve gelmeyecek ise fiyatın düşmesi gerekmezmi? Aynı modelin 49 ve 55 inç'ini aynı fiyata satmak ne alaka?
    Neyse
    İstanbul Bilişimde 6 taksit 4.800 2 yıl LG garantili buldum.
    İstanbul bilişim nasıldır bilen varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalkaya19 -- 28 Mart 2020; 22:10:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalkaya19

Lg 49sm8600 modeli 5.300 olan fiyat, şu anda çok anlamsız şekilde 3 büyük teknoloji mağazası tarafından 6300 e çıkarıldı. Tabi bunu duyunca diğerleride hemen fırlattı. İşin enteresanı Sm 8600 modelde 49 inç ile 55 inç fiyatları başa baş geldi.
    49 SM8600 modelde stok bitiriyorsa ve gelmeyecek ise fiyatın düşmesi gerekmezmi? Aynı modelin 49 ve 55 inç'ini aynı fiyata satmak ne alaka?
    Neyse
    İstanbul Bilişimde 6 taksit 4.800 2 yıl LG garantili buldum.
    İstanbul bilişim nasıldır bilen varmı?

https://www.istanbulbilisim.com/lg-49sm8600pla-4k-ultra-hd-49-uydu-alicili-smart-led-televizyon-fiyati-289223.html?gclid=EAIaIQobChMI042Fj-y96AIViKztCh20oQrdEAQYBCABEgJzrfD_BwE

Hocam istanbull bilişimden uzak durun kesinlikle almayın ellerinde ürün yok şuan ödeme yapıyorsunuz 3 4 ay boyunca ürün gelmıyor mağdur oluyorsunuz bilginiz olsun,
    Bu hafta değil diğer hafta kampanya olur bu üründe uygun fiyata almayın bu hafta 55 inç satılsın diye LG tarafından fiyat artışı oldu 49 inç tv nin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06

Hocam istanbull bilişimden uzak durun kesinlikle almayın ellerinde ürün yok şuan ödeme yapıyorsunuz 3 4 ay boyunca ürün gelmıyor mağdur oluyorsunuz bilginiz olsun,
    Bu hafta değil diğer hafta kampanya olur bu üründe uygun fiyata almayın bu hafta 55 inç satılsın diye LG tarafından fiyat artışı oldu 49 inç tv nin.

Alıntıları Göster
    Bilgi için çok tesekkur ederim. Nisan sonuna kadar tekrar düşmesini bekleyebilirim.

• kartalkaya19 K kullanıcısına yanıt
    Hocam osaman düşer fiyatı zamanınız varsa bekleyin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar LG 55UM7100 marka televizyonla aranıza katıldım . Ekran rengi biraz soluk geldi en iyi görüntü ayarını(parlaklık,konstrat vs.) nasıl elde edebilirim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: tarkyildiz34

Arkadaşlar LG 55UM7100 marka televizyonla aranıza katıldım . Ekran rengi biraz soluk geldi en iyi görüntü ayarını(parlaklık,konstrat vs.) nasıl elde edebilirim ?
    Hocam direk kullanıcıları var bu sayfaya yazın yardımcı olan cıkar size,
    https://forum.donanimhaber.com/lg-70um7100pla-ultra-hd-4k-tv-incelemesi--141795447-10#142178691
  • YENİ TV ALACAKLARA UFAK Bİ ÖNERİ - LG NANOCELL TV
  • Yeni Tosun Vakası mı? Aman Dikkat! İstanbul Bilişim Mağdurları Ucuz Diye Alıp Üzüldüler

• Marka farkketmeksizin fiyatlara %15-%25 zam yapacak firmalar bilginiz olsun şuan,ürün tedarikte büyük sıkıntı ve bu olay yaklaşık 1 ay sürecek düşünen varsa değerlendirsin veya 1 ay sonra baksın almak istediğiz ürünü SONY-LG-SAMSUNG,hepsi bunu en geç 2 3 gün içinde uygulayacak.
    Saygılarımla
    İyi forumlar.

• Herkese selam, arkadaşımın sayesinde Burak bey'den haberim oldu ve kendisiyle görüşmelerimiz sonrası Babamların evine 65'' B9 4k OLED satın aldım, dün kargo teslim edildi ve montajı yapıldı. Annem babam 65+ oldukları için sürekli evdeler ve bayıldılar televizyona. Hızlı ve güvenilir alış veriş için Burak Bey'e teşekkür ederim. Kısmetse 1-2 ay sonra kendi evime de bi 55' oled alacağız.

İyi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDoCT

Herkese selam, arkadaşımın sayesinde Burak bey'den haberim oldu ve kendisiyle görüşmelerimiz sonrası Babamların evine 65'' B9 4k OLED satın aldım, dün kargo teslim edildi ve montajı yapıldı. Annem babam 65+ oldukları için sürekli evdeler ve bayıldılar televizyona. Hızlı ve güvenilir alış veriş için Burak Bey'e teşekkür ederim. Kısmetse 1-2 ay sonra kendi evime de bi 55' oled alacağız.

İyi günler
    Hayırlı olsun güle güle kullanın hocam.
  • Merhaba arkadaslar.55um7450 modelini satin aldim ve servis 2 saat once kurdu gitti. Yanliz ben heseyini ayarladim fakat iki tane sorunum var.
    1- Hic bir turlu lg uygulama magazasina giremiyorum. Hizmet gececi olarak kullanilamiyor diyor. Bu sebepten dolayi smart ozelligini kullanamiyorum.
    2- Youtube telefonda actigim videolari ustteki yansitma ikonuna basiyorum, telefon tv yi goruyor ama yansitma baslamiyor. Esimin telefonundan da denedik onda da ayni. Telefonlar ve tv ayni aga bagli. Halbuki isyerindeki lg tv ben video acar acmaz ekrana dusuyor. Ama buyuk ihtimalle bu sorununu nedeni youtube uygulamasinin yuklu olmamasidir. 1 numarali sorun cozulurse hersey cozulur gibime geliyor
    LG TV Tavsiye TV (ANA KONU) [2018-2019]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exelante -- 4 Nisan 2020; 17:31:57 >

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.