< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
LG TV Tavsiye TV (ANA KONU) [2018-2019] (71. sayfa)
-
-
Hocam zamanınız varsa bekleyin 25.11.2021 daha uygun bir fiyattan alabilirsiniz bilginiz olsun. -
Acelem yok, beklerim. Tüm LG TVlerde mi indirim olacak o tarihlerde ?
-
Hocam bir çok yerde olur ama bizim şirketimizde özel fiyat olacak -
-
Merhaba hocam benim tavsiyem size bu ürün olur.
LG LG 55NANO756PA 55" -
Merhaba, birazda detay alabilir miyim nedeni konusunda :)
-
Hocam NANOCELL panel olduğu için yan yana bakınca anlarsınız farklarını -
Hocam merhaba
Bende LG 65" NANOCELL TV alma düşüncesindeyim. Direct Led ve yenileme hızı aradığım özellikler. Aşağıdaki TV lerin hangisi bu özellikler açısından birbirinden ayrılıyor.
LG 65NANO756PA
LG 65NANO816PA
LG 65NANO916PA
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Det_Nye_Riket -- 13 Kasım 2021; 12:17:40 > -
Abdullah bey, nano756pa nın parlak değeri kaç nits , hdr ı gösterebilmek için gerekli olan 500 nitsi sağlıyor mu
-
Hocam merhaba
LG 65NANO916PA
Bu modeli alın tavsiye ederim. -
65Nano756PA ile 916PA arasında yaklaşık 5000 lira fark var. 120 hz için bu farka değer mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam fark sadece hz farkı değil.
Panel farkı var,
Görüntü işlemci farkı var,
Görüntü aydınlatma farkı var,
HDMİ 2,1 farkı var,
Ses farkı var,
Görsel farkı var. -
hocam kolay gelsin. oled 55 c14 ile 55g14 arasında kaldım bu ürünlerin karşılaştırmasını yapar mısınız ve yakında kampanya ihtimali var mı?
-
Burak bey 12000 civari hangi tv yi önerirsiniz.x09j, 80t,c14 arasında dolaşıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
LG 65NANO756PA fiyatı bugun ne oldu ögrenebilirmiyim.. çabucak almayı düşünüyorum
-
50nanocell756pa nasıldır kronik sıkıntısı falan varmıdır? Philips 50pus8505 ile arasında kaldım
Izleme mesafem 3.10 m
Oled 65c1 uygun mudur.
Buyuk gelir mi
Hocam geç gördüm aldınız mı ürünü? -
Hocam geç gördüm aldınız mı ürünü?
C14 tavsiye ederim size.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X