Şimdi Ara

LG Tv WebOs / Netcast Firmware Downgrade ( Eski Yazılıma Dönmek ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
3
Favori
24.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    benim farkettiğim yenilik yok
    fakat 1 senedir tv yi kırma noktasına getiren kanal karışmaları silinmeleri sorunları vardı
    şuana kadar 2 haftadır tek tük oluyor sanırım düzelmedi bakalım devamı gelecekmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

Eskisi cokmu iyi

Hocam konuyu inceledim lg 47lb 652 tv yi son yazılım olan 5.00.15 güncelledim lanet olsun bu yazılım çok kötü film izleme sitelerinden önceki yazılımda (04. 45.25 ) seyretmeme rağmen bu yazılımda seyredemiyorum tekrar bu yazılıma dönmek istiyorum lütfen yardım edermisiniz inanın müteşekkir olacağım. masaüstü pc im var biraz acemiyim bu konuda masaüstünden tv ye nasıl bağlanacağımı bir türlü anlayamadım sanırım benim tv de yazılım listesinde yok yardımınızıı çok acil bekliyorum tşk ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir26

merhaba arkadaşlar.
    rus forumlarındda gezerken böyle birşeyle karşılaştım ve test ettim gayet düzgün çalışmakta eğer eski versiyonlara dönmek isteyen arkadaşlar varsa yardımcı olur diye düşünerek bu konuyu açtım uygulama gayet basit ,video çektim herşey açık ve net takıldığınız birşey olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım..

Gerekli dosya;
    https://yadi.sk/d/uEncWL_pgxcbk

İndirdiğimiz dosyayı C diskimizin içine atıyoruz ve buraya çıkart diyoruz .yoksa çalışmıyor

Videolar ;

Part 1: Bilgisayar ayarlarını göstermektedir

http://www.youtube.com/watch?v=0RmMuJRSttU

Part 2 : Tv ayarlarını göstermektedir.

http://www.youtube.com/watch?v=qgPKkYJL9UE

Hocam konuyu inceledim lg 47lb 652 tv yi son yazılım olan 5.00.15 güncelledim lanet olsun bu yazılım çok kötü film izleme sitelerinden önceki yazılımda (04. 45.25 ) seyretmeme rağmen bu yazılımda seyredemiyorum tekrar bu yazılıma dönmek istiyorum lütfen yardım edermisiniz inanın müteşekkir olacağım. masaüstü pc im var biraz acemiyim bu konuda masaüstünden tv ye nasıl bağlanacağımı bir türlü anlayamadım sanırım benim tv de yazılım listesinde yok yardımınızıı çok acil bekliyorum tşk ederim

• Arkadaşlar kullananlar biliyor bu lanet LG firması LM serisinde (yine bu forumda söylenildiği üzere sırf bir anlaşma yüzünden) miracast koymadığı için telefonu bağlayamıyoruz tv'ye. Ancak ben önceki yıllar da bağladığımı hatırlıyorum ve üzerine iki ya da üç güncelleme aldım. Dolaysıyla 47LM660s marka olan bu tv mi 2 ya da 3 güncelleme geriye çekmek istiyorum. Hangi klasörü ve sürümü kullanmalıyım sizce.
  • shapsgh S kullanıcısına yanıt
    LM640 klasörünü kullanabilirsiniz hocam.
  • 42LB652V-ZA modeli için hangi klasörü kullanabilirim?
  • Şimdi la660s te herhangi bir sürümü yuklesem alt yada ust sorun yasarmiyim son surumu yukleyecemde bilginiz varsa yazarmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhatkamalak -- 30 Kasım 2015; 21:31:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yunusbeen kullanıcısına yanıt
    lb730 klasörünü kullanabilirsiniz.
  • bir bilgim yok ama ne gibi bir sorun yaşıyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir26 -- 1 Aralık 2015; 23:46:31 >
  • quote:

lb730 klasörünü kullanabilirsiniz.

Teşekkür ederim dediğiniz şekilde denedim ve oldu.ChanSort ile kanal listesi düzenliyorum ama bir türlü yükleyemiyorum. :/ önce son güncellemeden dolayı olduğunu düşünüp eski versiyonlara döndüm ama yine yükleyemedim :/
  • yunusbeen kullanıcısına yanıt
    hocam bendede şöyle bir sorun var önceden düzgün çalışıyordu daha sonraki sürümlerde chansort ile düzenleyip tvye yüklediğimde kanalların çoğu çalışmıyor veya sırası bozuk oluyor sizdede öyle birşey mi var?
  • quote:

hocam bendede şöyle bir sorun var önceden düzgün çalışıyordu daha sonraki sürümlerde chansort ile düzenleyip tvye yüklediğimde kanalların çoğu çalışmıyor veya sırası bozuk oluyor sizdede öyle birşey mi var?

Bende hiç yüklemiyor.Yükleniyor diyor o renkli toplar dönüyor saatler geçiyor değişmiyor.
  • kadir26 kullanıcısına yanıt
    Peki hocam acaba sizce bu LM serisinde miracast kullanabilmek adına başka bir seriye ait güncelleme yüklesek tv yi servise göndermek zorunda kalır mıyız?
    NOT: (yüklenir mi bilmiyorum ama az önce yanıtınız üzere LM640 dosyasından en alt sürüme güncelleme yaptım ve menüde değişiklik oldu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shapsgh -- 6 Aralık 2015; 1:38:56 >
  • shapsgh S kullanıcısına yanıt
    hocam diğer modellere ait sürümlerin yükleneceğini pek sanmıyorum .sizin tvde miracast yokmu ?
  • hocam tv modelim 49uf8507 televizyonu yeni aldım ve üstünde 04.00.30 sürümü yüklü geldi ve bu sürüm çok iyiydi lakin 3 gün sonra son güncelleme ile 04.00.40 versiyonuna
    güncellendi bu sürüm ile birlikte görüntü kalitesi oldukça düştü özellikle hareketli görüntülerde çizgiler oluşmaya başladı eski sürüme dönmek istiyorum yazılım dosyasını nerden bulabilirim yardımcı olurmusunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guven1905 -- 13 Aralık 2015; 23:24:19 >
  • 47lm660s icin miracast yok cok buyuk eksik ve lg icin bir ayip. 2. Sorun telfondan iptv link gonderdigimde mp4 format olani acmiyor hata veriyor diger format da olan linkleri aciyor ama ikinci bir link gonderdigimde kanal adi degisiyor ama tekrar ilk gonderdigim kanali gosteriyor. is yerinde 3 de 1 fiyata aldigim 32ln serisinde hic sorun yok hem mp4 aciyor gonderdigim linkler arasinda direk gecis yapiyor. Lm660 da flas dan mp4 leri aciyor formati normalde desdekliyor. Lm660 netcast versiyonu 1.0 32ln olaninki netcast versiyon 3.0 Lm660 tvye nasil netcast 3.0 yukleriz netcast 1.0 hicbir halta yaramiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadir26 kullanıcısına yanıt
    Sadece LM serisinde yok imiş. Bknz:http://forum.donanimhaber.com/m_79977622/tm.htm Bendeki de LM serisi ve Wi-fi direct mevcut o da lg marka telefonlarından başkası ile çalışmıyor. Htc telefonumla bağlanmak istediğimde tv desteklenmeyen aygıt uyarısı veriyor. Arkadaşımın ZA serisi (güya daha az özellikli olduğu için hava basmıştım kendisine bi ara) lg televizyonuna birçok farklı telefonu bağladım niye çünkü onun menüsünde miracast yazıyor bende wifi direct yazıyor. Bizim lm serisi tv'ler Smart share kullanıyormuşta o yüzden sadece lg telefonları ile bağlanabilirmişiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shapsgh -- 1 Ocak 2016; 15:10:23 >
  • hocam merhaba bende de lm640s model lg tv var yeni webos işletim sistemi yükleyebilir miyim bu cihaza?
  • Mrb. Arkadaşlar. Bende 55la640s modeli var ve ben şu an yüklü olan yazılımı tekrar yüklemek istiyorum. Yazılımı sitesinden indirdim flash belleğe attım ancak tv ye taktığım da ''aynı yazılım mevcut tekrar yüklemenize gerek yok'' diyor. Tekrar veya yeniden yükle gibi bir seçenek sunmuyor fakat ben yazılımı usb üzerinden yeniden yüklemek istiyorum böyle bişey mümkünmüdür ? Varmıdır bi yolu ? Bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardım edin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar bende lg42lf580n aldım.. sizce webos ile netcast arasında çok fark varmı ve netcast den webosa geçmek mümkünmü acaba?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.