Şimdi Ara

LG TV YETERSİZ BELLEK ÇÖZÜMÜ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
2
Favori
10.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yine dh forumda iki çözüm sunulmuştu, birincisi flaş bellek takmak, fakat ntfs olarak biçimlendirerek. Bunu denemedim.
    Birde sinemapol diye bir site var. 35 i aşkın film izledim, sadece bir defa hata verdi. Bunu yazan arkadaşa teşekkür edecektim konuyu bulamadım. Yetersiz bellek sorunundan dolayı film izleyemeyene tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaos25

yine dh forumda iki çözüm sunulmuştu, birincisi flaş bellek takmak, fakat ntfs olarak biçimlendirerek. Bunu denemedim.
    Birde sinemapol diye bir site var. 35 i aşkın film izledim, sadece bir defa hata verdi. Bunu yazan arkadaşa teşekkür edecektim konuyu bulamadım. Yetersiz bellek sorunundan dolayı film izleyemeyene tavsiye ederim.

abi ben 16 gb lık flash bellek taktım ntfs olarak biçimlendirmedim o nasıl oluyor ilk kez sizden duydum ?
  • Merhaba arkadaşlar.
    TV üzerinden değil de alternatif bir çözüm buldum. Hoşunuza gideceğinden eminim. Bu konuda yüklediğim Videom aşağıda. Kesinlikle denemenizi tavsiye ederim. Düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim.

https://www.youtube.com/watch?v=2EoV4omEHTg
  • Bence bu hatayı aldıktan sonra gizliliği aktif yapmak sonuç vermez. Çerezler önyüklemeler eski geçmişteki resimler derken içindeki bellek doluyor. Ama bunu bu sorunla karşılaşmadan yani içindeki Disk'i dolmadan yaparsak, o Zaman browseri her kapattığımızda gizli modda çalıştığı için otomatik tanımalar formlar geçmiş dosyalar vs. Silecek. Ve bellek hiç dolmayacak. Ama bu sadece benim düşüncem. Denemek, görmek lazım. USB olayını ise deneyen varsa yazsın lütfen. Tecrübelerden faydalanalım. Bu arada smart tv ler çok yavaş. Browseri işletirken inanın çok yoruluyorum ve asabileşiyorum. Bence 5 yıl daha lazım şimdiki laptop yada telefonlar gibi akıcı kullanmaya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorun yaşayan varmı..
  • hort
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.