Şimdi Ara

LG TV YETERSİZ BELLEK ÇÖZÜMÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
10.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bilgisayarda formatlıyoruz
    içine Igapps klasörü onunda içine installed açıyoruz
    apps veya hdd yazan yere takıyoruz ve bu sıkıntıyı gideriyoruz
    peki bu belleği hiç çıkartmayacağız değil mi?
    En azından web üstünden film v.s. izlerken

• merkez20 kullanıcısına yanıt
    Evet. Ayrıca tarayıcıdan gizliliği aktif ederseniz, sorun ortadan kalkar
  • Dostum sağol ama çok üstünkörü anlatmışsın. Biraz daha detaylı anlat bari de insanlar faydalansın.
  • Evet ya tane tane anlatın 1-2-3-4... diye.
    Sorunu olan sırayla uygulasın.
    herkesin yaşadığı sorun bu, detaylı şekilde güzelce anlatırsan çoğu kişi faydalanmış olur
  • İşe yarar mı bilmiyorum ama yararsa da yazdığınız gibi değildir. En azından klasörün ismi Igapps değil, lgapps 'dir.
  • 4007 kullanıcısına yanıt
    Konuyu biraz daha ayrıntılı anlatır mısınız.Bu yöntemi daha önce denedim ama işe yaramamıştı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • luxaeterna kullanıcısına yanıt
    Bu yöntemi daha önce defalarca denedim bir sonuç alamadım.Sorunu çözenler nasıl çözüyor anlamış değilim.Modelden modele değişiyor mu,yoksa bir yerde yanlışlık mı yapılıyor bir türlü çözemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Araştırmacı608 -- 12 Temmuz 2014; 18:18:11 >
  • Merhaba

İlk olarak internet tarayıcımıza giriyoruz. Daha sonra sağ üst köşede yer alan Ayar/Yönetim kısmına giriyoruz. Daha sonra biraz aşağı indiğimizde "Her zaman Yer İşaretleri çubuğunu etkinleştir." kısmına tik atıp seçiyoruz. Daha sonra "Gizlilik" bölümünden "Etkinleştir" kısmını seçiyoruz.

Birçok kişi bu yöntemi uyguladıklarını ve çözüm bulamadıklarını belirtmişler. Ama bizzat satıcısıyım. Hatta kendi evimde bile 47LA740S modelini kullanıyorum. Hiçbir sorun ile karşılaşmadım. Mümkün olduğu kadar tvye smart tv uygulamaları yüklemeyin. Zaten 1-2 gb lık harddiski var tvnin. Tabi ki en önemlisi, Tvyi en son sürümüne güncelleyiniz.

Sorun olursa alıntı yaparak ulaşabilirsiniz. Elimden geldiği kadarıyla yardımcı olurum
    @Araştırmacı608

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4007 -- 13 Temmuz 2014; 19:59:32 >

Gizliliği etkinleştirme de bir işe yaramıyor.Aslında sorunun ana nedeni güncellemeler.Çünkü ben televizyonu ilk aldığımda istediğim uzunluktaki videoyu izleyebiliyordum.Ancak maalesef güncellemeler sonucunda yetersiz bellek hatası almaya başladım.Çünkü her güncelleme 500-600 MB arası ve güncelleme televizyonun belleğinin dolmasına neden oluyor.Ve çok ilginçtir ki sorunun çözümü yok.Servisi aradığımızda televizyonun belleğinin zamanla dolduğu ve televizyonu bu şekilde kullanmaktan başka çaresinin olmadığını söylüyorlar.Fabrika ayarlarına döndüğünüzde televizyondaki her şey siliniyor ama yine eski sürüme geri dönemiyor ve hafıza sıfırlanmıyor.Bize de bir bardak soğuk su içmekten başka çare kalmıyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Araştırmacı608 -- 13 Temmuz 2014; 22:19:16 >
  • Araştırmacı608 A kullanıcısına yanıt
    Bir konuda haklısınız. Diğer konuda hak veremiyorum size. Hak verdiğim taraf, güncellemelerin sıfırlanamadığı ve "Yetersiz Bellek" sorunun çözümü olmadığıdır. Yukarıda belirttiğim durum, geçici bir çözümdür. Çünkü Lg bile bu duruma çözüm bulamıyorsa, yapacak bir şey yoktur. Eğer sıfırlamak istiyorsanız, Lg nin sitesinde yer alan güncellemeler kısmından, tv ile ilgili en eski güncellemeyi indirip, otomatik güncellemeyi kapatırsanız belki kalıcı bir çözüm olur. Hak vermediğim taraf ise, bellek hatası aldığınız kısımdır. Çünkü bizzat kendim full hd kalitesinde filmleri sorunsuz bir şekilde izliyorum. Ama bende de belli bir süre sonra kanal listesini açtığımda, belli bir miktar kanal atladığımda, otomatik olarak listeyi açtığım kanala geri dönüyor. Bilmem bu sorun sizlerde de var mı ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4007

Bir konuda haklısınız. Diğer konuda hak veremiyorum size. Hak verdiğim taraf, güncellemelerin sıfırlanamadığı ve "Yetersiz Bellek" sorunun çözümü olmadığıdır. Yukarıda belirttiğim durum, geçici bir çözümdür. Çünkü Lg bile bu duruma çözüm bulamıyorsa, yapacak bir şey yoktur. Eğer sıfırlamak istiyorsanız, Lg nin sitesinde yer alan güncellemeler kısmından, tv ile ilgili en eski güncellemeyi indirip, otomatik güncellemeyi kapatırsanız belki kalıcı bir çözüm olur. Hak vermediğim taraf ise, bellek hatası aldığınız kısımdır. Çünkü bizzat kendim full hd kalitesinde filmleri sorunsuz bir şekilde izliyorum. Ama bende de belli bir süre sonra kanal listesini açtığımda, belli bir miktar kanal atladığımda, otomatik olarak listeyi açtığım kanala geri dönüyor. Bilmem bu sorun sizlerde de var mı ..

Evet ayni sorun bendede var kanal listesinde seri sekilde kanal atlarken izlenen kanala geri donuyor bu sorunun guncelleme ile alakasi varmi bilmiyorum usb den kanal listesi yukledim belki bundan dolayi oluyodur sizde usbden kanal listesi yukledinizmi tvye. @4007

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hayır. Usbden kanal listesi yüklemeye de çalıştım. Ancak sihirli kumanda ile servis menüsünü açamıyorum. Usb ile kanal listesini yüklemediğim halde, yinede de aynı sorun devam ediyor. Sinir bozucu bir durum.
    Çözüm öneriniz için teşekkürler. LG ana sayfasından eski güncellemeyi indirip televizyona yüklemek mümkün değil...Çünkü Televizyon sürümün eski sürüm olduğu uyarısını veriyor ve yükleme yapmıyor.Kanalla ilgili sorunu ise ilk kez duydum.Acaba son güncelleme ile mi oldu bilemiyorum....Ayrıca bir ürün müşteriye satılırken ürünün artı ve eksi yönleri hakkında tüketiciye bilgi verilmesi gerekir.Keşke böyle sorunlarla karşılaşmasaydık.Neyse inşallah sorunlara en kısa zamanda çözüm üretilir.
    Ben teşekkür ederim. Yaklaşık 2 kere yeni sürüme güncelledim. Yani 2 kez güncelleme yaptım. Yine de sorun ortadan kalmadı. Sağlık olsun. Haklısınız. İnşALLAH çözülür.
    Televizyonda en son güncelleme mi yüklü zahmet olmazsa en son yüklü olan güncelleme numarasını yazabilir misiniz?
    Bu sorunun cevabı için eve çıkıp tvyi açtım . Sürüm : 04.24.33
    Kusura bakmayın yaaa gerçekten yorduk sizi :)
    Sorun değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4007

Evet. Ayrıca tarayıcıdan gizliliği aktif ederseniz, sorun ortadan kalkar

henüz bende yetersiz bellek sorunu olmadı ama gizliliği aktif yaptım gerçekten de yetersiz bellek sorunu olmayacak mı ? Bu büyük bir problem gibi duruyor eğer çözümü böyleyse çok süper !
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.