Şimdi Ara

Akıllı TV lerde hafıza sorununun çözümü nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Wifi ile direk internete bağlanıp film/video vs izleneceği zaman "yetersiz bellek" uyarısı alındığını duydum.
    Bu sorunun çözümü nedir?
    Flash bellek (8-16gb) taksak sıkıntı çözülür mü?
    Yoksa direk dahili hafızası olan bir tv mi almamız gerekir?
    Bir de bu dahili hafıza olan tv lerde max 8gb hafıza oluyor bu hafıza hiç dolmuyor mu?
    Film izleyip bitirdiğimizde tekrar siliyor mu belleği?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Flash bellek bende çözüm olmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: me_kar

Flash bellek bende çözüm olmadı

tv nin marka/modeli nedir?

• Lg 42 LA660S

• me_kar M kullanıcısına yanıt
    hadi ya ben de LG 6807 almak istiyodum :/

• ofamof kullanıcısına yanıt
    o mesaj LG'ye özgü... her modelde yok... LG elemeden önce forumdan ara bak sikayetvar v.s ara...

ekleme buna bakın...
    http://forum.donanimhaber.com/m_110929210/tm.htm
    tek kelime eden yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trollvenator -- 13 Şubat 2016; 19:06:02 >
  • trollvenator kullanıcısına yanıt
    "youtube dan çok hızlı ve takılmadan 4K videolar bile standart wifi modemlerle bile izleniyor.
    Yani ben beğendim, güzel tv, tavsiye ederim açıkçası. "

demiş bir kişi. Ben de soru sordum yetersiz bellek uyarısı veriyor mu diye. bakalım cevap gelir inş.

bir de gerçek 4k olmadığını söylüyorlar :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ofamof -- 13 Şubat 2016; 23:51:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Flash videolarda bir sure sonra bu hatayi veriyordu galiba. Bendeki tv samsung 40es5500

• By_KeReMM kullanıcısına yanıt
    sizde samsung bu hatayı verdi mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ofamof

sizde samsung bu hatayı verdi mi?

Evet

• By_KeReMM kullanıcısına yanıt
    çözüm bulabildiniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ofamof

çözüm bulabildiniz mi?

Maalesef hocam bir cozum bulamadim.

• ofamof kullanıcısına yanıt
    TRT 4K yayını izledim diyende vardı... hafıza yetersiz hatası olası olduğu gerçek ama söz eden görmedim...
  • evet beyler yok mu başka fikri olan?

• Merhaba arkadaşlar bende LG 42LA640S smart tv var televizyonu büyük bir hevesle aldım uzun zamandır kullanıyorum genel olarakta memnunum fakat televizyonun smart ekrında bulunan youtube uygulaması üzerinden video izlerken herhangi bir sıkıntı yaşamıyorsunuz. Fakat tarayıcı üzerinden farklı dizi filim izleme sitelerine girdiğiniz zamn 10-15 dk sonra ön bellek hatası veriyor ve sizi sayfadan atıyor servisi çağrırmama rağmen uzun uzun araştırmama rağrmen bir çözüm bulamadım müşteri hizmetleri tv bilgisayar olmadığını aynı işlemi gömeyeceği gibi bir sürü saçma sapan şeyler anlatı tvinizi internete bağlıyorsunuz ama içindeki kısıtlı (6 gb) hafıza nedeniyle istediğiniz filimi tarayıcı üzerinden izleyemiyorsunuz bu sorunu çözmek için tv bir sürü ayarları ile oynadım ama hiç birşey olmadı. olur ümidiyle.

ÇÖZÜM; olarak Samsungunun 64 gb 3.0 flhsh drive DUO belleğini aldım flash belleğinin araksında

-windows 8 windows 7 windows vista,

-windows XP windows 2000

-Mac os V10.4 or later

-Linux v.2.4 or later

-android 4.0 or later

yazıyordu destekler amacı ile Bimeksten 82 TL aldım tv 1. usb kısmına taktım sorun çözüldü şimdi tarayıcı üzerinden rahatlıkla filim izleye biliyorum.

Daha iyi olur düşüncesi ile büyük gb usb bellek almayınız maksimum 64 gb olsun üstünü desteklemiyor.

Bu mesaja eklenen görseller:

Akıllı TV lerde hafıza sorununun çözümü nedir? Akıllı TV lerde hafıza sorununun çözümü nedir?

• var mı başka deneyimleyen?

• Ben denedim bir kaç tane flash bellek kullandım 2 tane 32 GB 1 tane 16 birtane de 4 GB denedim markalar Toshiba Sandisk ve King pirhana bunları denedim lakin cihaza takıyorum cihaz görüyor APK sildim tekrar yükledim hafıza kayıt yaptım buraya kadar sıkıntı yok hiç bir şekilde lakin uygulama veya APK açtığım zaman ekrar bir türlü gelmiyir gelse bile dönüyor bir iki yerde de gördüm gücü flash bellek aldığı için çalışma geç oluyir flash bellek USB 3.0 2.0 bunu soranlar olacak diye marka ve modelleri yazdım kullandığım cihazlar da yazayım android TV Toshiba 65ua3a63dt ve hk1 rbox x4 android tv ve x96maxplus2 cihazlardan. Demedim 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.