Şimdi Ara

LG UF6407 4K Ultra HD serisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
3.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende bunları izleyip evime panasonic almam desem doğru bir hamlemi yapacağım sence?Madem bu kadar genel konuşuyorsun.
  • ramsesokan R kullanıcısına yanıt
    Çok övdüğün kısmını nereden çıkardın?Benim iddiam lg led tv lerin yüzde 99 unda banding var kardeşim en alt model dede var en üst model dede var diğerlerinde yokmu var ama lg nin yüzde 10 u kadar kaynak neresi dersen forumu oku şikayetlere bak anlarsın devede kulak mı burun mu...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet görünen o ki arkadaş banding sorunu olan bir tv kullanıyormuş. videoları izledik gördük. hem de bir değil bir kaç tane. atıp tutmak kolay oluyor ne yazık ki. insanları yanlış yönlendirmek nasıl oluyormuş derseniz işte böyle oluyor.

1. Evinde 2 tv varken neden baska bir tv alma gereği duydun?
    2. Lg sorun çıkardı diosun, para iadesi aldım avukatlık oldum falan dediğin markadan niye hemen bir başka model tv alıorsun?
    3. Senin kullandığın tv'deki banding sorununu da gördük. Neden banding sorunu olan bir tv'yi kullanıyorsun?
    4. Sorunlu olan tv'yi nasıl iade edemedin de hemen bir başkasına bozuk tv'yi satabildin?

Yorum yapmak için yapmayalım. Üstüste tutarsız cevaplar vererek insanları kandırmayalım arkadaşlar, bu kadar saf değil milletimiz. Böyle ortaya çıkıyor işte sonunda.

bu fiyata 4K,LG TV birilerini illa ki rahatsız edecek :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 70likyenirocky -- 24 Ağustos 2015; 15:49:04 >
  • 70likyenirocky 7 kullanıcısına yanıt
    Evimde 2 tv varken tv almadım son kullandığım tv ler bunlar oled tv başka hangi markada var?söyle ondan alalım!benim kullandığım tv de banding sorunu yok onu nasıl uydurdun merak ettim banding i lg sorun kabul etmiyor o yüzden avukatlık oldum lg nin pazarlama bölümü senin kadar savunmuyordur inan iş komiklik derecesine geldi ben lg yi bedava almam diyorum sen fiyat rahatsız etti diyorsun çelişen kim burada neyse sen lg tv linle mutlu mesut yaşa forumda kimde banding li lg varsa sana yönlendirmek lazım birde onlara anlat bakalım onlar ne diyecekler sana haydi sağlıcakla...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar LF650V ile UF6407 arasında kaldım. biri 1650 biri 1800. hangisi tercih etmeliyim.

650V görüntü kalitesi olarak daha iyi sanırım. şuan 4k ya gerek yok gibi.
    sizin görüşleriniz neler?
  • mazada güzel görüntülü görüntüleri görüp aldınmayım arkadaşlar evinize krulup görünce hüsranla karşılaşırısınız güzel görüntü pexel pixel görüntü istiysanız

özellikle büyük ekrak tv ve izleme mesafeniz 2 3 metre ise lg ve samsung almayın görüntüde en iyi philips tir şuan pixel pixel görüntü görsesiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ömür olgun

mazada güzel görüntülü görüntüleri görüp aldınmayım arkadaşlar evinize krulup görünce hüsranla karşılaşırısınız güzel görüntü pexel pixel görüntü istiysanız

özellikle büyük ekrak tv ve izleme mesafeniz 2 3 metre ise lg ve samsung almayın görüntüde en iyi philips tir şuan pixel pixel görüntü görsesiniz

Selam
    Philips iyi diyorsun ama LG 42LF650 Philips 40PUK6809'dan daha iyi gösteriyordu. Üstelik Lg 'nin modeli full hd olmasına rağmen.
    Bir de artık çoğu kanalın hd 'si var. Kanal 7 nin bile var:) Ana kanalları saymıyorum. Ezbere konuşmayalım bence.Biraz daha araştıralım bilmiyorsak. Ayrıca philipsin menüsü biraz ağır geldi bana ve karışık.

• Valla bende banding sorun hic olmadi, cunki evime TV sokmuyorum, ilerde de dusunmuyorum. :D
  • Şu an Teknosa'da indirimde "sabaha kalmaz" kampanyasıyla.

43 UF6407 - 1.599 TL
    49 UF6407 - 2.299 TL

43" olan modeli uzun süredir düşünüyorum. TV de arızalanmışken alsam mı diye düşünüyorum. Ne dersiniz? 2.000 tl maksimum bütçem var, daha iyisini bulabilir miyim?

• bütçeyi biraz daha arttırıp 49" al derim. ama bu fiyata 43" de kaçmaz. daha iyisini bulamazsın kesinlikle.
  • Deus Dominus D kullanıcısına yanıt
    http://www.teknosemt.com/lg-50lf650v-dvb-s2-t2-c-3d-fhd-webos-smart-led-tv-2-gozluk.html

bu ürüne bak istersen 2.049,00tl site bana ait düşünürsen ekstra hediye çeki de anında kullandırabilirim aklında bulunsun.
  • 43UF6407 ile 43UF7787 arasında dikkate değer fark var mı? Gördüğüm kadarıyla HDMI ve USB giriş sayıları farklı. Şu an teknosa'da fiyatları neredeyse aynı (turuncu indirim kapsamında + %10 hediye çeki var.)

Bir sorum da şu olacak: DIRECT LED ile ekranın tamamında led olduğu mu kastediliyor? EDGE LED değil bunlar değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deus Dominus -- 12 Eylül 2015; 13:54:10 >
  • %25 pixel kaybının olmadığı bir tv istiyorsan UF7787 al . Yada ne bileyim gidin düzgün bi FHD tv alın ama bu UF6407 ve UF6808 serisinden uzak durun .
  • 43UF7787 aldım. Cumartesi günü indirimde görünce alacaktım Teknosa'dan. Baktım hediye çekini sadece internet alış-verişinde veriyorlarmış. Kızdım gittim LG mağazasından aldım. 1.880 TL'ye geldi sohbet-muhabbet-pazarlıkla :). Bugün getirip kuracaklar inşallah.
  • Deus Dominus D kullanıcısına yanıt
    bi arkadas icin tv forumlarına girdim de, herkes yine aynı tas aynı hamam. ( vestel lcdtvde calısmıs muhendisim)

niye ultrahd ?
    1) Kaç sene sonra kanallar ultrahd ye gececek? herkesin elinde 4K kamera filan mı var? veya internet 4K film dolu ve indirmek cok mu kolay?
    anlamak mumkun degil...

2)
    yuksek cozunurluklu EKRANIN, kendinden dusuk cozunurlukteki görüntüleri gösterirken, goruntudeki tüm detay sorunlarını daha da iyi ortaya koyup size göstereceğini unutmayın.

yani 2 tane bomba gibi sebep, birincisi daha da buyuk bomba.. ne işiniz var ultraHD ile...

--- bi arkadas yukarıda para kolay kazanılmıyor diye açıklamalar yazmış devamında 7000 tl lik tv aldıgından bahsetmiş ona çok guldum ama
  • bu arada arkadas ultrahd diye tutturdu ve en uygun bi tv var,

USB'sinde DTS sesleri ve H264 yani normal fullhd filmeri oynatıyor degil mi?
    4K lardan bahsetmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.