Şimdi Ara

LG UZMANLARINA: 55UF8507 ile 55UF850V farkı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
4
Favori
23.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az evvel şeytana uydum n11 den 3,652TL ye 1 nisan indirim ile aldım... 55uf950v düşünürken birden vazgeçtim gereksiz bir 3,000 TL fazladan vermeye gerek yok dedim al gitsin dedim... Sanırım bu fiyata daha da bulamazdım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enterberk33 -- 2 Nisan 2016; 0:11:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enterberk33

Az evvel şeytana uydum n11 den 3,652TL ye 1 nisan indirim ile aldım... 55uf950v düşünürken birden vazgeçtim gereksiz bir 3,000 TL fazladan vermeye gerek yok dedim al gitsin dedim... Sanırım bu fiyata daha da bulamazdım...

Vallaha hocam uf8507 serisini kesinlikle tavsiye etmiyorum. Keşke 2016 tv lerini bekleseydiniz şurada 15-20 gün sonra çıkar hepsi . İptal etme şansınız varsa edin.
  • Tabii ki iptal edebiliyorum. Gerçekten o kadar mı kötü. 2016 lar sence nasıl bir artı ile gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enterberk33 E kullanıcısına yanıt
    8507 den çok şikayet var forumda okuya bilirsin.
  • Az evvel iptal ettim hadi hayırlısı bakalım.

• quote:

Az evvel iptal ettim hadi hayırlısı bakalım.

En güzelini yapmışsınız hocam . Aynı şekilde bende 49uf8507 aldım . 4 gun Sonra geri iade ettim.
    TVde akışkanlık sorunu var
    lag a kalmış oyun gibi yada RAM i yetmeyen bilgisayar gibi hareketli sahnelerde takılıyor .
    Bu tvler ilk çıktığında 49inc lık modeli 4.000 TL idi 5 -6 ayda 2.400 e kadar düştü . sorunsuz bir model olsa 5-6 ayda 2400 e kadar dusmez zaten.
    Ben aldigimda 2400 e aldım o para bile etmez o paraya bile yazık dedim. Bence çok doğru bir karar verdin
    Ozaman benim gibi bir kaç arkadaşın tavsiyelerini dinlemeyip bu tvyi alan arkadaşlar şimdi forumda 2. El bölümünde tvleri satmaya çalışıyorlar.

• Önerini dört gözle bekliyorum. Fazlaca para vermemek asıl amacım yada vereceğim parayı sonuna kadar haketsin istiyorum. 4k olsun, 3d olsun ama mümkünse pasif olsun, 55" olsun. kavisli konusunda pek kesin değilim açıdan dolayı ekranda tüllenme oluyor ama sanırım üst modellerde olmayabilir.
  • quote:

Önerini dört gözle bekliyorum. Fazlaca para vermemek asıl amacım yada vereceğim parayı sonuna kadar haketsin istiyorum. 4k olsun, 3d olsun ama mümkünse pasif olsun, 55" olsun. kavisli konusunda pek kesin değilim açıdan dolayı ekranda tüllenme oluyor ama sanırım üst modellerde olmayabilir.

Aciliyetin yoksa kesinlikle 2016 modellerini bekle 1 ay içinde hepsi çıkmış olur. Özellikle EURO 2016 yaklaştıkça çok güzel indirimler olacak. Ben LG nin geçen seneki TV lerinden ders çıkaracağını düşünüyorum 2015 teki yaptığı hataları yapmayacağını düşünüyorum .
    2016 modellerinde UH850v modeli 4k ve 3d var. Bu TV de gerçek panel hızı 100hz ve 100 hzde truemotion desteği var. Geçen seneki uf8507 lerde 100hz di ama 100 Hz Trumotion yoktu bu seneki tvlere koymuşlar. İnşallah Türkiye pazarında UH850v yı sokarlar. Kağıt üzerinde UH850v güzel l ve alınabilir gözüküyor birde çıksın mağazalarda yerini alsın bi inceleyelim daha detaylı konusuruz artık.

• Evet aciliyetim yok hazirana doğru daha da iyi indirim olur yani... Hadi hayırlısı bakalım..
  • konunuz ilgimi çekti, takipteyim...
  • Selamlar Sevgili Kardeşim,
    LH 55UH850V hakkında birçok olumsuzluk okudum forumda da herkes nerede ise samsung öneriyor. Nedir yorumun.. ayrıca şu video incelemeye de bakar msın?
    https://www.youtube.com/watch?v=rqgev4oAwzw

Mediamarkta kampanyadan 4,499TL ye aldım kargo aşamasında iptal mi etsem samsung mu alsam?
  • quote:

Selamlar Sevgili Kardeşim,
    LH 55UH850V hakkında birçok olumsuzluk okudum forumda da herkes nerede ise samsung öneriyor. Nedir yorumun.. ayrıca şu video incelemeye de bakar msın?
    https://www.youtube.com/watch?v=rqgev4oAwzw

Mediamarkta kampanyadan 4,499TL ye aldım kargo aşamasında iptal mi etsem samsung mu alsam?

Hocam o videoyu daha önce izledim . Ben UH850v konusunda yazdıktan sonra videonun bilgi kısmına Flash desteğinin olmadığını HTML destekli olduğunu yazan bir arkadaş bu videoyu yorumlayan arkadaş.
    En sonundada videonun altında yorum kısmına yazmış videoyu çeken kişinin TV si problemliymis tvsinde çizme sorunu var servis çağırmış degisim-para iadesi yazmış servis .

O gün konuya yazdığımı buradaki konuyada kopyalayım

quote:

özellikle son kısımda söyledikleri sonrası arkadaşın bilgisinin fazla olmadığını düşünmeye başladım . Bu TV nin flash desteği yok onu sağır sultan biliyor direk uyarıyı gorunce filmi acmiyor dedi. Sonra güncelleme geldi ondan acti diyor . TV nin flash desteği yok. bildiğim kadarıyla artık hiçbir TV de Flash desteği yok Html destekli olduğu için açıyor. Orada güncelleme geldi dedi salladı. (Güncelleme gelmedi html desteginden acti) .
    Hdr 10 bit 8 bit muhabbetine girmeyecegim çünkü yeni bir özellik daha kimse ne olduğunu bilmeden arkadaş nasıl 10 bit değil diyebiliyor onuda anlamadim(yukarıdaki html-flahs desteği gibi basit bir konuyu bilmeyen biri 10-8 bit olayını bilmesi mantıklı gelmedi) Tru motionun bile nerde oldugunu servisle görüşerek bulmuş. Kendi tvsi sıkıntılı tüm modele yıkmaya çalışıyor.

Bu model ile ilgili konunun linki bir çok şey yazıldı çizildi buradan takip edebilirsin
    http://forum.donanimhaber.com/m_115906217/mpage_16/tm.htm

Bir diğer yardımcı olacağım konuysa rtings sitesi iyice incele bu siteyi alacağın tv ile ilgili kararını kendin belirlemene yardımcı olur. Bu sitenin bilgilerine çok güvenirim her modeli tek tek testlerden geçirip puanlamaya tabi tutarlar .
    http://www.rtings.com/tv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jreetizmir -- 7 Haziran 2016; 16:30:46 >

• Senin şahsi fikrin ne kardeşim, iyi mi ettim kötü mü? Değer mi bu TV'ye. Yoksa Samsung mu almalı? bulutlanma, ışıl sızması, titreme çok mu bunlarda?
  • Hocam cok titiz değilsen al
    Yok çok titizim ufak tefek sorunları kendime dert ederim dersen alma.
    Hangi TV yi alayım diye sorma .
    2. şıkkı kendine dert ediyorsan LED tv alma
  • :-) Süpersin sağol aldım gitti :-)
  • lg bi teneke daha üretmiş 5000 lira da etiket koymuş.. ub uf uh modellerini gördükçe ju7000 almaya bir adım daha yaklaşıyorum
  • LG 8507 candır. Başka marka, modelleri boşverin. Şikayet olmayan model görmedim zaten ancak en az şikayet alan 8507. Uzun süren bir piyasa araştırması yaptım.
  • enterberk33 E kullanıcısına yanıt
    Teknik servis ve iade konusunda sorun çıkarmayan her konuda yardımcı olabilen en iyi tv markası lg mi samsung mu philips mi vestel mi yoksa başka markalar mi

• Evet arkadaşlar uygun fiyata sıfır lg 55uf8507 almak istiyorum internette ve mağazalarda 4000 tl fiyat isteniyor daha ucuza tedarik edebileceğim yakın çevrenizde olsun mağazalarda avm ler de görürseniz bana pm atarsanız inanın çok minnettar olurum herkese saygılar sunarım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar sizce sony 49xd7005 mi samsung 50ku7000 mi almalıyım. görüntü kalitesi ve performansı olarak hangisi daha iyi? bir de ekran yenileme hızı sony nin 200 hz olmasına rağmen sony nin ekran yenileme hızı samsunga göre daha mı iyi?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.