Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 LG V10 64GB Beyaz Renk [1500TL] Full Kutulu 1 AYLIK Satın Al 16 Aralık 2016 02:05 1 1 LG V10 64GB Beyaz Renk [1500TL] Full Kutulu 1 AYLIK Selamlar.Garantiye verdiğim cihazım sıfır LG V10 ile değiştirildi. 1 aydır kullanmaktayım ancak cihaz bana büyük geliyor. Bu sebeple satmak veya takaslamak istiyorum. #Cihazın hiçbir problemi yoktur ve tertemizdir. #Hızlı şarj cihazı, usb kablosu, AKG marka kulaklığı, kutusu ve evrakları mevcuttur.#Değişimden sonra verilen cihazın garantisi ilk fatura tarihinden işlediği için 16 Aralık 2017 tarihine kadar LG Türkiye garantisindedir.Cihazın Teknik Özelikleri#Snapdragon 808 işlemci birimi#64GB hafıza, 4GB RAM hafızası#2K çözünürlükte 5.7 inç ekran ve aynı çözünürlükte 2.1 inç ikinci ekran#16MP f/1.8 Ana kamera, manuel fotoğraf ve manuel video kaydı imkanı,gerçekten DSLR seviyesinde bir kamera deneyimi vardır.#5MP biri geniş diğeri dar açı olmak üzere 2 adet ön kamerası mevcuttur.#32Bit HiFi DAC amfili bir cihaz olup kulaklık çıkışı çok temiz ve kalitelidir#Amerikan Askeri Standartlarında sürekli düşme testlerinden başarıyla geçmiş, darbelere dayanıklı bir cihazdır.#Arka kapağı çıkarılabilir, pili değiştirilebilir, 2TB'a kadar ek microSD kart takılabilir.#Parmak izi okuyucusu mevcuttur.Fiyatı 1500TL'dir. Takas olarak S6 Edge veya iPhone 6 ile düşünüyorum. Cihazlar Türkiye cihazı olmalı, garantili olmalı ve aksesuarları tam ve orijinal olmalı.Fotoğraflarını birkaç güne ekleyeceğim. Saygılar.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 11 Aralık 2017 Satıldığı Şehir : Aydın, Didim Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Alienware M18X R2 Oyuncu Bilgisayarı 5250TL Satıldı Satıldı satıldı