Şimdi Ara

LG V10 64GB Beyaz Renk [1500TL] Full Kutulu 1 AYLIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
91
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 LG V10 64GB Beyaz Renk [1500TL] Full Kutulu 1 AYLIK
    Selamlar.

Garantiye verdiğim cihazım sıfır LG V10 ile değiştirildi. 1 aydır kullanmaktayım ancak cihaz bana büyük geliyor. Bu sebeple satmak veya takaslamak istiyorum.

#Cihazın hiçbir problemi yoktur ve tertemizdir.
    #Hızlı şarj cihazı, usb kablosu, AKG marka kulaklığı, kutusu ve evrakları mevcuttur.
    #Değişimden sonra verilen cihazın garantisi ilk fatura tarihinden işlediği için 16 Aralık 2017 tarihine kadar LG Türkiye garantisindedir.

Cihazın Teknik Özelikleri
    #Snapdragon 808 işlemci birimi
    #64GB hafıza, 4GB RAM hafızası
    #2K çözünürlükte 5.7 inç ekran ve aynı çözünürlükte 2.1 inç ikinci ekran
    #16MP f/1.8 Ana kamera, manuel fotoğraf ve manuel video kaydı imkanı,gerçekten DSLR seviyesinde bir kamera deneyimi vardır.
    #5MP biri geniş diğeri dar açı olmak üzere 2 adet ön kamerası mevcuttur.
    #32Bit HiFi DAC amfili bir cihaz olup kulaklık çıkışı çok temiz ve kalitelidir
    #Amerikan Askeri Standartlarında sürekli düşme testlerinden başarıyla geçmiş, darbelere dayanıklı bir cihazdır.
    #Arka kapağı çıkarılabilir, pili değiştirilebilir, 2TB'a kadar ek microSD kart takılabilir.
    #Parmak izi okuyucusu mevcuttur.

Fiyatı 1500TL'dir. Takas olarak S6 Edge veya iPhone 6 ile düşünüyorum. Cihazlar Türkiye cihazı olmalı, garantili olmalı ve aksesuarları tam ve orijinal olmalı.

Fotoğraflarını birkaç güne ekleyeceğim. Saygılar.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 11 Aralık 2017 Satıldığı Şehir : Aydın, Didim Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.