Şimdi Ara

Lg v10 internet sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi telefonumda yaşamış olduğum bir sorundan bahsetmek istiyorum telefonumla evden ve Kendi tarayıcısına yada chrome 'a girmek istediğimde Bazen hiç giremiyorum bazen çok geç bağlanıyor ama dışarıdaki Wi-fi bağlantısı olsun mobil veriden girmek istediğimde Jet hızı ile internete giriyor fakat evdeki Wi-fi ile internette uygulamalara Yine hızlı hızlı giriyor Facebook olsun Twitter olsun Instagram olsun diğer uygulamalar olsun.Hepsine sorunsuz giriyorum tek sorun telefondaki tarayıcıdan ya da chorome uygulamasından internete girmek çok zorlanıyorum Hatta hiç giremiyorum. donanım haber sitesine de hiç bağlanamıyorum evdeki laptop ya da ipad de yine sorunsuz bağlanabiliyorum sorun telefondan mıdır yoksa İnternetimiz de midir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba v10 kullanıcısı olarak yazdığınız sorunları hiç yaşamadım iki ihtimal olabilr tarayıcı da çok sayıda sekme açık dır çık sekmeleri ve arka planda çalışan uygulamaları kapatır saniz sorun ortadan kalkacaktır. Ayrıca. Telefonu günde bir kere baştan başladın verimliğin arttığını göreceksiniz

• Merhaba,

Hard reset deneyebilirsiniz.

• Hard reset nasıl yapılıyor? Diğer yüklü uygulamalarda silinir mi?

• Telefondaki sorunu Dolphin tarayıcı'yı yükleyerek çözdüm.Dolphin ile internete jet hızı ile giriyorum.Chrome'mu durdurdum.Artık sorun yaşamıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    LG G4 Aktif Olmayan Volte Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.