Şimdi Ara

LG V10 - SATILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorunsuz derken ghost screen ve ısınma problemleri zaten standart özellik bu modelde Hoparlörü kamerası anakartı vs her yanı sağlam çalışır vaziyette.

Fiyat satıldı , pazarlık ve takas mesajı atmayın lütfen. Kargo alıcıya ait

Garantinin son ayında anakart arızası verdi, garantiden anakartı değişti. Telefon garantideyken mi8 aldım o günden beri kutusunda. Bir işime yarar kamerası iyi ses çipi güzel falan diyordum, hiç ihtiyaç duymadığım için artık satayım dedim.

Hiç kullanılmamış 1 adet spigen rugged armor kılıf ve 1 adet spigen ekran koruyucuyu yanında vereceğim. Adaptörü var ama kablosu koptu o yok. Bataryası da eski performansında değil. Arka kameranın etrafında ve tuşunun etrafında kozmetik sıkıntıları var. Ekran ufak kılcal çizikler harici tertemiz.

Arka kapaktaki nfc çipini bozmuştum onu eklemeyi unutmuşum. O yüzden 30 liralık bir indirim yaptım

LG V10 - SATILDI

LG V10 - SATILDI
    LG V10 - SATILDI
    LG V10 - SATILDI
    LG V10 - SATILDI
    LG V10 - SATILDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat.92 -- 10 Aralık 2019; 14:10:42 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Kargo sonrası ödeme kabul ederseniz alabilirim cihazı, iyi satışlar dilerim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flasource

Kargo sonrası ödeme kabul ederseniz alabilirim cihazı, iyi satışlar dilerim
    Öyle yapmıyorum ama get açabilirim hocam

• Sorunsuz diye başlık atıp sorunları zaten normal kronik yazmak insan zekası ile dalga geçmektir.

Kronik sorunlu yazar bari insan.

Şaka gibi yaaaa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. cümleden anlamadıysanız diğer lg ilanlarına bakarsanız niye yazdığımı anlarsınız. Kaldı ki ilanın ilk 2 cümlesini okuyup çıkabilirsiniz de. LG alacak birisinin kronik sorunlardan haberi vardır diye ümit ediyorum, yoksa diye de belirtmişim. Ortada bir şaka yok kısacası.

Sizinle dalga geçmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat.92 -- 9 Aralık 2019; 9:35:57 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.