Şimdi Ara

LG V20 ilk izlenim 'kutu açılım' videosu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Orijinalden alıntı: koagulant

quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Gregory House

quote:

Orijinalden alıntı: koagulant

Abi 150 liraya satılan h3ler orjinal. Lg nin telefonun yanında aksesuar olarak verdiği kulaklıkları 150 200 arasına sattılar. 600 lira olanla kutusu ve kutu içeriği farklı ancak kulaklık aynı.

hocam nerde satılıyor 150 liraya ben en ucuz hepsiburada da gördüm 220 liraya

220 ye satanlar bir ara 150 ye sattı sonradan yükseldi fiyat. Ben 179 a bimeksden aldım. Belki hala vardır.

Allah razı olsun valla iyi ki videoda belirtmişim :D az önce Bimeks üzerinden sipariş geçtim hala 179TL. Kulaklıkları beğendim HTC 10 ile verilenler biraz daha bas yoğunlar H3 daha dengeli geldi bana.

amazonda bile vergi geri yatsa 78euroya gelir ki çook iyi fiyata almışsınız :)
    kulakiçi kullanamayan biri olarak kıskandım
    incelemeniz çok güzel ancak cihaz için aynısını söyleyemeyiz
    ilk 2yıl arıza yaptı garanti tamir etti diyelim
    garanti biter kabus başlar bir bootloop anakart değişimi demek
    ülkemizde anakart değişimi demek xiaomi note serisinin son çıkan cihazı üzerine mükellef bir sofra demek
    teşekkür ederim inceleme için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• telefonu almayı düşünüyorum birçok yerli yabancı incelemesini izledim konu hakkında fakat hala özellikle kutu içeriğinde sunulan ekipmanlar hakkında hiç net bilgilere ulaşamadım örneğin dac ne işe yarıyor, kullanımı nasıl, eğer kutu içerisinde gelen hi-fi kulaklıktan tam verim almak istiyorsak dac'ın kullanımı şart mı, telefon kendi içerisinde bir hi-fi ses kalitesi bizlere sunmuyor mu (kulaklık kullanımı için) ve de 360 camın uygulamalı kullanım videosu gibi noktalar benim için oldukça önemli bunlar hakkında bir bilgilendirme yapabilirseniz çok sevinirim yada detaylı inceleme video sunda bunlarada yer verin lütfen. bir de ricam inceleme videonuzu mümkün olduğu en kısa sürede paylaşırsanız bizlerle bizde bu sınırlı sayıda geçerli ekipmanlı kutuyu alma kaçırmaz elimizi çabuk tutarız. şimdiden teşekkürler.

• Bu forumdakiler nasıl bir gezegenden geldilerse artık Üretilen herhangibir şeye çöp demediklerini görmedim Her cihazın artısı ve eksisi vardır Aradığın özellikler artı kısımda ise alırsın Değilse başka cihazlara bakarsın Güya teknoloji sitesi ama muhabbetler kırahathane muhabbeti Yaş muhabbetine girmiyorum Biz de 15-18-20 yaşlarını yaşadık Yine böyle değildik Forum sitesi değil incisözlük sanki

• ayrıntılı inceleme ne zaman?

• reactor1111 kullanıcısına yanıt
    Aynen ayrıntılı inceleme bekliyoruz. Telefon satışa çıkmadan önce yayınlanırsa çok daha faydalı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

telefonu almayı düşünüyorum birçok yerli yabancı incelemesini izledim konu hakkında fakat hala özellikle kutu içeriğinde sunulan ekipmanlar hakkında hiç net bilgilere ulaşamadım örneğin dac ne işe yarıyor, kullanımı nasıl, eğer kutu içerisinde gelen hi-fi kulaklıktan tam verim almak istiyorsak dac'ın kullanımı şart mı, telefon kendi içerisinde bir hi-fi ses kalitesi bizlere sunmuyor mu (kulaklık kullanımı için) ve de 360 camın uygulamalı kullanım videosu gibi noktalar benim için oldukça önemli bunlar hakkında bir bilgilendirme yapabilirseniz çok sevinirim yada detaylı inceleme video sunda bunlarada yer verin lütfen. bir de ricam inceleme videonuzu mümkün olduğu en kısa sürede paylaşırsanız bizlerle bizde bu sınırlı sayıda geçerli ekipmanlı kutuyu alma kaçırmaz elimizi çabuk tutarız. şimdiden teşekkürler.

Telefonun kendisinde o modülü kullanmaya gerek yok zaten kendisinde o teknoloji bulunuyor, modül aslında g5 için üretildi bu telefonun yanında veriliyor. Peki modül bu telefonda işe yaramıyorsa neden veriyolar diyebilirsiniz örneğin bilgisayarınıza takabilirsiniz, tabletinize takabilirsiniz vb.

• telefonun ıncelemesını ogrenmeye gırdık ama telefon mu cop ınsanlar mı cop anlayamadım ya, abı kullanmadan bu ne onyargı ya ne gerek var bunlara ben anlamıyorum dıger markalar sanırsın kı adamı parayla tutmusta karalama basına para kazanıyorlar
  • Ben bu modeli beğendim fakat CAT12 versiyonu TR ye gelirmi bilmem.
    http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8073&idPhone2=8238&

böyle karşılaşma yapmak istedim...

Mate9 da fena durmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironman -- 23 Aralık 2016; 10:1:28 >
  • %23 şarj ile saat 11 de bıraktığım telefon saat 02:00 de sorunsuzdu. Sabah 08:00'de telefon açılmadı. Şarjı bitmiştir dedim. Şarja taktım, 20dk sonra açmaya çalıştım hiçbişey yok. İşe geldim, 1 saat daha şarja taktım. Hard reset tuş kombinasyonu denedim olmadı. pili çıkarttım tekrar taktım olmadı. Saat öğlen 13.25 servise verdim. Servis anakart değişecek gibi görünüyor dedi. Satınalmak isteyenlere duyurulur!!!

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.