Şimdi Ara

LG V20 ilk izlenim 'kutu açılım' videosu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: osdorp

quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet0689

MESUT abi ağzına-eline koluna sağlık,
    şu aralar telefon alma arefesindeyim ve 4 telefon arasında kaldım

ÖNCELİĞİM oyun oyanamak

samsung s7 edge
    iphone 7plus (sanırım vazgeçecem çok pahalı, 7plus yerine 6S plus al diyenler de var)
    htc 10
    lg v20

????

Mesut abini boşver ben söylim s7 edge biryana öbürlerini pres yapip 1 telefona dönuştürsen s7 edge nin yarisi ancak olurlar

Sanki S7 Monolith anasını satıyım

• quote:

ÖNCELİĞİM oyun oyanamak

samsung s7 edge
    iphone 7plus (sanırım vazgeçecem çok pahalı, 7plus yerine 6S plus al diyenler de var)
    htc 10
    lg v20

????

S7 çöp+leş alınmaz
    İp7 plus on numara cihaz alınır her türlü
    Htc10 isminden de anlaşılacağı gibi 10 numara bir cihaz yine
    Lg v20 konusunda biraz beklemek lazım almak istiyosan.

Samsung harici hepsi alınır gibi duruyor.

Not:lg g2 kullanıcısı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkan batarya ve sd kartı sürdürmesi çok önemli birşey.

Bravo LG
  • "Çöp"çüler, donanımhaber ölücüleri toplanmış gene

• bir telefonu 3-4 sene kullanan kişiler için değiştirilebilir batarya bir anlam ifade ediyor. 6 ayda bir model değiştiren kişi için bir anlamı yok. koyduğu hifi aksesuarı sattığı telefonda kullanılmıyor bile çok anlamsız. kulaklık güzel olmuş. bootloptan fln anlamam ama bir videoda arka kamera camının kırıldığını görmüştüm inş kronik bir sorun değildir. 6 ay sonra fiyatı makul seviyeye gelirse alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: misafir3134

quote:

ÖNCELİĞİM oyun oyanamak

samsung s7 edge
    htc 10
    lg v20

????

S7 çöp+leş alınmaz
    İp7 plus on numara cihaz alınır her türlü
    Htc10 isminden de anlaşılacağı gibi 10 numara bir cihaz yine
    Lg v20 konusunda biraz beklemek lazım almak istiyosan.

Samsung harici hepsi alınır gibi duruyor.

Not:lg g2 kullanıcısı

Iphone 6s ve s7 edge kullanicisi olarak s7 edge en ekrana kameraya tasarıma telefon oyunlarda pişman etmez ama illa sırf oyun oynucam 2 ile 5 fps fazla olsun dersen iphone 6s al lg kronik sorunlarla dolu telefon garantiyle ugrasma htc o kadar para vericen cok sade arayüzü var sıkılırsın htc ses konusunda iyidir onu söylim nerdeyse piyasadaki tüm telefonlar elimden geçmiştir oyun için sarj da önemli s7 edge 3600mah batarya var sarji cok iyi gidiyo

• erdi bey yapsın bu tür viedoları....

• G2 ve G3'ün tolere edilebilir sorunları vardı ama g4'ten beri aldığın telefon elinde kalıyor servislerde thh'lerinde sürünüyorsun v20'de de durum öyle olacak gibi görünüyor en azından 6 ay bekleyip bootlop sorunu olacak mı arka kamera camı kırılıyor mu gerçekten diye takip etmek mecburiyetinde kullanıcılar...

• Alacaklara şimdiden gelmiş geçmiş olsun.. Lg nin klasik sorunu bootloop..https://www.youtube.com/watch?v=QJHqRgzgWNU&spfreload=10

• quote:

Orijinalden alıntı: koagulant

Abi 150 liraya satılan h3ler orjinal. Lg nin telefonun yanında aksesuar olarak verdiği kulaklıkları 150 200 arasına sattılar. 600 lira olanla kutusu ve kutu içeriği farklı ancak kulaklık aynı.

hocam nerde satılıyor 150 liraya ben en ucuz hepsiburada da gördüm 220 liraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Gregory House

quote:

Abi 150 liraya satılan h3ler orjinal. Lg nin telefonun yanında aksesuar olarak verdiği kulaklıkları 150 200 arasına sattılar. 600 lira olanla kutusu ve kutu içeriği farklı ancak kulaklık aynı.

220 ye satanlar bir ara 150 ye sattı sonradan yükseldi fiyat. Ben 179 a bimeksden aldım. Belki hala vardır.
  • Gördüğüm en güzel kutu dizaynı hoşuma gitti kutusu

• quote:

Orijinalden alıntı: OnderT

Çoğu zaman ikonlara 2 sefer basmak zorunda kaldınız. Sanırım dokunma hassasiyeti kötü. Hatta sanmıyorum gayet açık.

Mesut hocam ondeki filmi cikarmamis bundan olabilir.

• quote:

quote:

quote:

220 ye satanlar bir ara 150 ye sattı sonradan yükseldi fiyat. Ben 179 a bimeksden aldım. Belki hala vardır.

Allah razı olsun valla iyi ki videoda belirtmişim :D az önce Bimeks üzerinden sipariş geçtim hala 179TL. Kulaklıkları beğendim HTC 10 ile verilenler biraz daha bas yoğunlar H3 daha dengeli geldi bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

quote:

quote:

Allah razı olsun valla iyi ki videoda belirtmişim :D az önce Bimeks üzerinden sipariş geçtim hala 179TL. Kulaklıkları beğendim HTC 10 ile verilenler biraz daha bas yoğunlar H3 daha dengeli geldi bana.

Bende aynı şekilde düşünüyorum. Htcninki biraz daha baslı. H3 daha dengeli daha temiz ancak sahnesi dar. Ben h3 ü shure se215 den de iyi buldum.

• Bir bilmecem var arkadaşlar...
    Haydi sor sor...
    Bootloop deyince hemen onun adı gelir akla !
    LG LG LG !

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mihrali Bey -- 12 Şubat 2020; 17:44:54 >
  • LG herzaman "LG" olarak kalacak. Öyle ahım şahım g2 deki patlamayı yapacak bir telefon daha yapamadılar. Yapsalardı şimdiye Samsunga rakip olacak şatışlar yapabilirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mihrali Bey

İkinci ekran bana çok saçma geliyor. Çok kaba ve tipsiz bi hal almış cihaz.

Bence 2. Ekran kullanışlı olabilir, pil sarfiyatı fazla değilse tabi. Hatta Edge ekranından daha kullanışlı olabilir; bildirim ve özellikle müzik dinlerken ana ekranı uyansırmadan cihaz kontrol edilebilir.

Keşke alt kısımda kapasitif tuşlar da olsaymış. Şu ekran tuşlarını sevmedim sevmeyeceğim. Altta o boşluğu değerlendirmek varken ekrandan yemek çok saçma.

• G2 de yarattığı etkinin üzerine piyasayı domine etmek istiyor ama ne yazık ki olmuyor zira insanlar daha farklı markaları ayni fiyata tercih ediyorlar.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.