|
Bildirim
Kalite odaklı çalıştığınız ve her gün daha iyi videoları, incelemeleri bizelere ulaştırdığınız için teşekkür ederim.
|
Merhabalar,
markalara söylediğimiz şeylerden ilki "incelemesini yapacağız" ikincisi de "objektifliğimizi, eleştiri ve yorumumuzu kaldıramayacaksanız ürün göndermeyin". Haliyle bir ürünün videosu sizlere bu ekranlardan ulaştıysa eğer ikinci söylediğimiz kabul edilmiş demektir. "LG'nin Apple gibi elinize bir metin tutuşturup..." bu bizim inceleme süreçlerinde harcadığımız emek ve vakti düşününce gerçekten ağır bir itham, böyle düşünmeniz, dile getirmeniz beni üzdü doğrusu. Ayrıca "tanıtım videosu" değil bizim videolarımız, teessüf ederim, biz en ufak detayına kadar ele alıp, karşılaştırıp, terazisinde tartıp sizlere "inceleme videoları" hazırlıyoruz dostlar. "Tanıtım" ve "İnceleme" arasındaki çizgi sizler için ince olabilir, size öyle anlatılmış olabilir ama bizdeki ayrımı çok keskin çizgilerle belli, bilmenizi isterim. Gönül ister ki elimde her markanın, her amiral gemisi olsun lakin her zaman olmayabiliyor; zamanla olacak inşallah. Bu arada, banlamak, mesaj silmek, bunlar benim görev ve yetki alanımda değil. |
Iyiki Erdi bey ve Burak bey varda kaliteli inceleme izliyoruz.
|
Elinize sağlık Burak bey. Gene diksiyonunuz ve sunum yeteneğinizi döktürmüşsünüz “ incelemenin içeriği de 10/9 benim gözümde. Daha iyisini gördüm ama izlenesi olmuş :) “
Telefona gelecek olursak, cihaz tasarım olarak çok iyi. Benim gibi müzik dinlemeyi seven biri için ağız sulandıracak cinsten ses kalitesi var. Pil deseniz yeterli. Ama gel gör ki fiyatı 2500-3000 arasına inmediği sürece satılmayacaktır. O fiyatlara inerse zaten g4 gibi bir efsane olur bence. Satılmamasının nedeni, o fiyatlardaki ürünlerin hepsi birşeyin “mükemmelini” sunmaktansa, herşeyin “ çok iyisini “ sunmaya uğraşıyorlar. Ya herşeyde “ iyi “ olup fiyatta cazip olacaksın “ bkz. XZ1 “, ya da herşeyde “ çok iyi “ olup markanı sattıracaksın “ bkz. Samsung “. Şu anda bir telefon alacak olsam “ alınası “ olmasına rağmen bu telefona 4000+ gibi bir ücret vermem. Aynı işlemciyi kullanan ve yarı fiyatına olan XZ1 alırım, kalan paraya da güzel bir fotoğraf makinesi alırım. Her türlü daha iyi bir kombinasyon olur gibi... |
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tensi -- 6 Mart 2018; 0:13:31 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|