Şimdi Ara

LG V30+ KULLANICILARI KLÜBÜ (31A EU Sürümüne Geçiş Eklendi) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.293
Cevap
28
Favori
80.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galeri uygulamasında video seyrederken parlaklığı arttırdığımda videodan çıktığımda bile normale dönmüyor yani otomatik parlaklık tekrar devreye girmiyor aynı durumu yaşayan varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wolverine55 kullanıcısına yanıt
    her zaman manuel olarak ayarladiginiz parlaklikda kaliyor tekrardan ekrani asagi cekip parlakligi acip kapatmaniz lazim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertAndc

Benim piede sorun mu var ya😅Performans olarak baya topladi bunu hissediyorum.Ama oreo ile ayni puani aliyor.200 binlerden bahseden arkadaslar olunca bi sorayim dedim.

Bu arada geçen ay gelen pieyi yükledikten sonra hard reset atmistim fakat yeni gelende atmadim.Bu etkiler mi?
    Antutu'nun sağı solu pek belli olmuyor maalesef. Geekbench testleri normal ise sorun etmeye gerek yok.

• Sup3rNatural kullanıcısına yanıt
    Aynısı bende de var hocam ve uzun sayfalarda aşağı kaydırırken takılmalar oluyor. Bu mesajı bile yazarken benim yazdığım yazma hızına geç tepki veriyor telefon sanki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1) kameradayken ses açma kapama tuşlarının zoom yapmasını nasıl sağlayabilirim?
    2) pdf-word-excel formatında bir dokuman açtığımda ekranın sürekli açık kalmasını nasıl sağlarım?
    3) ekranlar arası uygulama taşıma yaparken birden fazla uygulamayı nasıl seçerim?
  • profecco kullanıcısına yanıt
    Otg ile usb bağlayabiliyorum ama monitör bağlamadım hiç.
  • baymirza kullanıcısına yanıt
    Stock kamerada ses tuşları ile zoom yapılamıyor bildiğim kadarıyla.. sadece ortadaki yuvarlak deklanşör tuşuna basılı tutup sağa sola kaydırınca zoom in veya zoom out yapılabiliyor. Gcam'de ise kullandığım sürümde ses tuşlarıyla zoom yapmak mümkün.
  • Bizim cihazın (Türkiye çıkışlı v30+) tüm firmware'leri burada mevcut. TUR yazanlar bizimki.
  • Merhaba. Volte ile alakalı bir şeyler de ekleyebilir misiniz? Nereden açılır mesela. Ben daha önce kullanmadım ve açmalı mıyım, şarja etkisi nedir gibi şeyleri bilmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün 9 saatten fazla ekran süresi aldım pie da evet 9 saati aştı arada oyun bile oynadım pie da gönlümü çalıcak bu gidişle. Bu arada ekranı gerçekten müthiş bir telefon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolverine55 -- 20 Eylül 2019; 18:49:9 >
  • GCam Night Sight özellikli olanın config ayarlarını yapamayanlar -> buradan telefona uygun config i indirip.Şuradaki adımları takip ederek direk önceden ayarlanmış config dosyasını ekleyebilirler.

Ayrıca pie ile batarya performansı artmış görünüyor olabilir. Gerçi hoş ben ekrandan dolayı garantiye gönderdiğimde batarya değişimi de yapıldı üstüne update geldi bilemiyorum tabi neden kaynaklı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skyr3x -- 20 Eylül 2019; 20:29:39 >

• Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    Aynen , bizim p8 gibi yavaş şarj daha iyidir diğer türlü 1 senede batarya pert üstelik bu cihazın bataryası efsane gidiyor diyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Skyr3x

GCam Night Sight özellikli olanın config ayarlarını yapamayanlar -> buradan telefona uygun config i indirip.Şuradaki adımları takip ederek direk önceden ayarlanmış config dosyasını ekleyebilirler.

Ayrıca pie ile batarya performansı artmış görünüyor olabilir. Gerçi hoş ben ekrandan dolayı garantiye gönderdiğimde batarya değişimi de yapıldı üstüne update geldi bilemiyorum tabi neden kaynaklı :D
    Batarya ve ekran değişiminden sonra su gecirmezlik ile ilgili bir bilgi verdiler mi hocam? Ayrıca cihazda bir sorun gördünüz mü içinin açılmasından sonra ? Kamerada toz, kasada açıklık veya buna benzer başka bir şeyler gibi. Son olarak hangi servise verdiniz ?

• Sorunsuz şekilde oreo ya dönebiliyor muyuz?

• wolverine55 kullanıcısına yanıt
    aynen adaptif batarya ve animasyon ayarları ile gayet akıyor cihaz
    pil de on numara oldu oreo da 1. günün akşamı yatına çıkarmaz diye şarja takmak zorunda kalıyorken pie de 2. günü rahat çıkarıyor.Standby da pil tüketimi çok düşük
  • cebo01 C kullanıcısına yanıt
    ayarlar-ağ ve internet bölümü-mobil ağlardan ve bildirim merkezinden açılabilir
    bknz:https://www.karel.com.tr/blog/volte-nedir-nasil-calisir
    şarja etkisini bilemiyorum
  • Arkadaşlar pie güncellemesi geldi ben de 3-4 gündür kullanıyorum
    Biliyorum ufak tefek bug ve hata mevcut ancak bizim elimizden bir şey gelmemekte.Ben bir güncelleme ile bu ufak sorunların düzeltileceğine inanmaktayım.

Pie'de yapmanız gerekenler:
    Pil ayarlarından adaptif batarya kapatmak
    Geliştirici ayarlarından animasyon hızlarını 0.5x e çekmek

bu 2 ayar ile oreo ya yakın performans alınabiliyor
    Adaptif batarya konusu iki gündür sıkça söyleniyor ama mantığını anlamadığım için sormak istedim belki kaçırdığım bir bilgi vardır bu konuda. Adaptif bataryanın amacı arka planda gereksiz çalışan uygulamaları durdurmak değil mi zaten? Kapatınca nasıl pil tüketimini azaltıyor?
  • vertas V kullanıcısına yanıt
    adaptif pil tüketimini kapatmak performansı çok etkiliyor pile etkisini bilmiyorum
    yanlış anlamışsınız.
    Büyük ihtimalle işlemci gücünü düşürdüğü için performans kaybına neden olmakta.Benim tahminim böyle
    Evet şuan iyi gibiyiz pie ile ben telefonu sıfırlayınca iyi yönde fark hissettim hocam yalnız o adaptif pil nedir öyle adaptif pil yazıcaklarına telefonu yavaşlatma özelliği yazsalar yeri var

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.