Şimdi Ara

LG V30+ KULLANICILARI KLÜBÜ (31A EU Sürümüne Geçiş Eklendi) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.293
Cevap
28
Favori
80.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kullanırsam bilgi veririm hocam @Hot_Expresso

Ben de aynı ekran koruyucuyu kullanıyorum da arasına toz kaçmış ve gökkuşağı efekti oluşmuş durumda @Crazy Goat
  • gokayozyer G kullanıcısına yanıt
    Denedim hocam,hifi status'dan da baktım ama aux modunda çalıştırmıyor tuşlara basılı takıldığında. Başta bi afallıyor ama sonra normal ses cihazı diyor. Tek çare ara kablo kullanmak gibi, ben öyle yapıyorum.
    Youtube uygulaması açık iken kulaklığı bir kaç kere tak-çıkar yaptığınızda dediğiniz olay v30'da da oluyor.
  • Arkadaşlar çekilen fotoğraflar üzerinde düzenle yapamıyor muyuz? Foto çekip ekran görüntüsüyle quickmemo'ya alıp düzenleme yapıp ordan tekrar ekran görüntüsüyle galeriye mi kaydetmemiz gerekiyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eawen kullanıcısına yanıt
    Hangi kulaklıkla yapabildiniz bunu, ben denedim, olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egemet -- 2 Kasım 2019; 9:13:55 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hangi kulaklıkla yapabildiniz bunu, ben birçok kulaklıkla denedim, olmadı.

• Sevgili dostlar , şu Fluid Navigation Gestures programı için Adb olsun indşrme olsun ne gerekiyorsa harfiyen yaptım. Pie sürümündeyim ve aşağıda hala butonlar kabak gibi duruyor gitmiyor. Restart mı atmak gerekiyordu telefona neden gitmiyor bilen yardım edebilecek arkadaş varsa rica edeceğim benle paylaşsın bilgisini. Birde pie da Google cam in Pie olarak ana sayfada bahsedilen uygulamasını indirdim . Fotoğraf ve video da sadece o anki görüntü donuk olarak çıkıyor. Eksik birşey mi yapıyorum ?
  • yosunkaya kullanıcısına yanıt
    LG V30+ KULLANICILARI KLÜBÜ (31A EU Sürümüne Geçiş Eklendi)

fluid ng ye girdiğin zaman enable yani aktif seçeneği olmalı

LG V30+ KULLANICILARI KLÜBÜ (31A EU Sürümüne Geçiş Eklendi)

hide navigation bar-navigasyon barını gizle seçeneğine girdiğin zaman bu şekilde 3-botton navigation seçeneği tikli olmalı

eğer bu seçeneği aktif hale getiremiyorsan adb iznini yapamamışsın demektir

• egemet E kullanıcısına yanıt
    Sony mdr-xb950ap, Sony mdr-xb70ap, Sony mdr-xb50ap, Memt x5 ve kutu içinden çıkan kulaklık ile denedim.
    3 ayrı cihazda, nougat-oreo-pie farketmeksizin hepsinde oluyor.

• Hay Allah azı olsun Crazy Goat. Teşekkür ederim.
  • pursantajoranı P kullanıcısına yanıt
    Selam. Muhtemelen bir keresinde düzenle diyip, quicknote a her zaman kullan yetkisi vermişsiniz. Galeri uygulamasının simgesinin üzerine basılı tutun, yuvarlak içindeki i harfine basın, uygulama ayarlarından depolama seçeneğine tıklayın, önbelleği sil diyin ve uygulamayı kapatıp açın. Bir daha düzenle dediğinizde yine seçenekler çıkacaktır hangisi ile düzenleme yapacağınıza dair. Photoshop Express ve Snapseed kullanıyorum ben, öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: La Alegria

Denedim hocam,hifi status'dan da baktım ama aux modunda çalıştırmıyor tuşlara basılı takıldığında. Başta bi afallıyor ama sonra normal ses cihazı diyor. Tek çare ara kablo kullanmak gibi, ben öyle yapıyorum.
    v20 de iphone kulaklığında oluyordu. default sesi bazen az geliyordu spoty de. bu yöntemle çok iyi güç alıyordum. ses yüksekliği en az %30 artıyordu. şarja etkisi de olmuyordu. ve duyduğuma göre tuşlu tüm kulaklıklarda oluyormus. v30'un ses yüksekliği oldukça yeterli diye biliyorum. axon7'yi kullanırken bi telefoncuda v30'u dinlemiştim ses yüksekliği benzer gelmişti. oldukça yüksekti yani. ama v20 kalite iyi olsada ses %5 %10 gibi daha az. ama tuş yöntemi ile mükemmel oluyor.
    hatta okuduğuma göre v20'de 3 ohm modu var. tuş yöntemi ile 2. ohm kademesi açılıyor . 3'ü henüz açamamıştım. o daha yüksek. v30'da da tuş yöntemi çalışıyormu diye merak ettim.
    bu arada youtube yöntemini tam anlamadım dostum . youtube açarak , cakı tak çıkar yaparak tetikleniyormu dediniz.

• La Alegria kullanıcısına yanıt
    Tamamdır. Düzenleme menüsü geldi.

Yardımınız için teşekkürler.@La Alegria

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pursantajoranı -- 3 Kasım 2019; 12:51:11 >
    Evet, youtube içinde jakı birkaç kere tak çıkar yapınca oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eawen -- 3 Kasım 2019; 14:56:19 >
  • Eawen kullanıcısına yanıt
    ilginc aciklamasi ne acaba. v20de tuslara basinca tel ohm degerini yuksek algiliyo da .youtube acilinca jaki tak cikar tekrar tak .telefon nasil kaniyor .

Youtube'a girmeden de yapılabiliyor da youtube açık değilken 5 kere tak çıkar yapıyorsam, youtube açık iken 3 kere yapıyorumdur.
    Tam olarak nasıl buga girdiğini ben de çözemedim.

Telefonu alalı 10 ay olmuş o zamandan beri bu yöntemi kullanıyorum

• LG V20'ye Pie dağıtılmaya başlandı. V30 da Android 10 görür gibi geliyor.

• egemet E kullanıcısına yanıt
    V30 %99 android 10 almayacak ne yazıkki
    V20 zaten nougat ile çıkmış oreo+pie güncellemesi almış oluyor yani 2 tane büyük güncelleme aldı
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.