Şimdi Ara

LG V30+ KULLANICILARI KLÜBÜ (31A EU Sürümüne Geçiş Eklendi) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.293
Cevap
28
Favori
80.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben çok bir fark hissetmedim. Gayet iyi geliyor BT sesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pursantajoranı P kullanıcısına yanıt
    Pie ne yeniliği getirmiş diye sormuşsunuz da, Pie'le birlikte gelen Özel Dns ayarı ekleme özelliği ile reklamları engelleme yeniliği bile başlı başına yeter de artar. Diğer artılarını saymaya gerek bile yok.

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Bende inanılmaz iyi hocam. Hatta ki bt 5.0 a rağmen iki kulaklık aynı anda bağlanmıyordu artık bağlayabiliyorum.

Spotify kullanıyorsanız ses düşümü biraz orda olabilir ya da kaynaktan olabilir diye düşünüyorum. İlaveten kulaklık üzerindeki ses tuşundan da emin olmanızı öneririm (bt sesi telden açınca kulaklık sesi bazılarında artmıyor)

• Arkadaşlar merhaba,

Bugün kısmetse imza için 2-3 farklı seçenek sunup imzamız için yardımcı olma planım var.

Ancak bir önerim var: Forumda genellikle bu tarz ürün hayran sayfaları "kullanıcıları kulübü" adı altında oluyor ve eğer uygun görürseniz konunun adını "LG V30+ Kullanıcıları Kulübü" yapalım. haftasonu yorumlarınıza göre de tartışabiliriz.

İmzayı da ona göre düzenleyeyim. Benim Şu anki imzam gibi cihazın yazısız şeffaf resmini koyar, altına LG V30+ Kullanıcıları Kulübü yazar ve ufak bir donanım satırı ekleyebiliriz: "SD835, 2K HDR Ekran, DAC, 10 bit foto" vs. gibi.

Ayrıca mesaj indeksi de bence bu tarz yoğun içerik ve bir çok konu paylaşılan başlıkların olmazsa olmazlarından. (İlk mesaj çizgiden sonra içeriklere linkler var) Örnek:https://forum.donanimhaber.com/acer-aspire-5100-serisi-meraklilari-dernegi-test-sonuclari-ipuclari-vs--9693292

Örnek göstereyim diye 2006'daki konumu buldurdunuz bana ya, duygular şelale şu an :))

Mesela kablosuz şarj ile ilgili bilgi verilen konuşulan mesaj/sayfaya link gibi. Böylece başlığa her yeni giren aynı konuyu tekrar sormaktansa ilk mesajdaki indexten giderek okuyor. İlk mesaj da her konuyu birleşitirip açıklamalarını yazma gereği kalmadığından daha sade oluyor.

Konuya darbe yaptım adeta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basturkemin -- 18 Ekim 2019; 15:25:36 >

• basturkemin B kullanıcısına yanıt
    hocam şu aralar pek zaman bulamıyorum
    konu başına eklenmesi gerekenleri bana yollarsanız hemen ekleyebilirim
    isterseniz size konuyu devredeyim
  • yok yok gerek var hocam diğer artılarını da yazın bilgilenelim.
  • baymirza kullanıcısına yanıt
    Pie Yenilik Listesi

1-Digital Well Beinghttps://teknobur.com/google-dijital-denge-nedir-nasil-kullanilir-digital-wellbeing/

LG V30+ KULLANICILARI KLÜBÜ (31A EU Sürümüne Geçiş Eklendi)

2-Yenilenen navigasyon bölümü ve eklenen gesture özelliği
    Android Centralyoutube
    Android P Gestures Explained! [Android 9.0 Beta]
    https://www.youtube.com/watch?v=mWT6aTZFvFI

3-Brief Notification

Brief Notification:3.46 dan itibaren izleyiniz
    Lyricalgeniusskidyoutube
    LG G8 sidelight Notification
    https://www.youtube.com/watch?v=mxhYp61DVbQ

4-Daha da geliştirilen Rahatsız Etmeyin Özelliği
    Focus modu eklendi
    Bknz:https://www.teknoburada.net/2019/12/05/google-focus-mod-android-9-telefonlar-icin-kullanilabilir-oldu/

5-Screenshot Edıtor
    Herhangi bir ekran görüntüsü aldığınız zaman bu görüntüyü düzenle seçeneği bildirim olarak çıkmaktadır.Ekran görüntüsü düzenleyicisi 4 tane içerik barındırmakta:kalem, vurgulayıcı, geri al ve yinele

6-Yenilenen Hava Durumu Uygulaması

7-Evebeyn Kontrolü:

8-Çift Uygulama Özelliği

Vaktim olduğunca ekleme yapacagım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crazy Goat -- 28 Ocak 2020; 23:54:20 >

• Arkadaşlar durum çubuğundaki şebeke çekim gücü,wifi,vollte yazısı gibi şeylerin simgelerini değiştiren var mı?
    Stock androiddeki simgeleri kullanmak isiyorum,rootsuz şekilde nasıl yapabilirim?
  • Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    Buna + olarak LG temalarını kısıtlı da olsa elle özelleştirmek mümkün müdür?

• arkadaşlar kısa bildirimler güzel olmuş ancak bildirim sadece 1 kez mi oluyor? yani mesaj geldi bakmadım. 3 saniye sonra kenar ledleri yaktı söndürdü. eğer mesaja bakmazsam tekrar belli bir zaman sonra tekrar kenar ledleri yakıp bildirmiyor mu? yoksa bir ayarı mı var? bulamadım.
    Sadece 1 kere ne yazıkki tekrarlamaması kötü aynen
    herhangi bir ayar yok bununla alakalı
    Denemedim ama always on edge adlı uygulama ile hallolur gibi duruyor o sorun bi deneyin isterseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukullanıcıadıuygunmu -- 22 Ekim 2019; 22:55:7 >
  • Merhabalar birkaç sorum olacak
    Fluid ng yi adb üzerinden yaptıgımızda telefon garanti dışı kalır mı? Bir de yaptıgımız fluid ng yi iptal edebiliyor muyuz?

• Bukullanıcıadıuygunmu B kullanıcısına yanıt
    uygulamayı denedim. bildirimden sonra bir süre daha kenarların yanmasını sağlayabiliyorsunuz ama bildirime bakıncaya kadar sürekli yanmasını sağlayamıyorsunuz. yüzde 15 şarj yiyor ayrıca. marketteki en iyi uygulama da o görünüyor şu an. ama çok şarj yediği için kaldırdım ben.
  • sciencee S kullanıcısına yanıt
    garanti dışı kalmaz
    evet iptal edilebilir
  • baymirza kullanıcısına yanıt
    en temizi AOD kullanmak hocam
    ben de bu konudan muzdaribim ancak alternatif uygulamalar pek çözüm değil

• Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    aslında bir uygulama var ama onda kenar ışıklarını yanmıyor ama bildirim geldiğinde ekranda simgeler çıkmasını sağlayabiliyorsunuz. notification toggle dı sanırım adı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crazy Goat

sanırım darbeye karşı dayanıklılığı yok bu ürünün değil mi?
    Ben bir sorun yaşamadım. Üstelik bir kaç kez de düşürdüm..

• Arkadaşlar v30 un twilight temasını ücretsiz nasıl edinebilirim. Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
  • -Gardiyan- kullanıcısına yanıt
    lg nin kendi teması olan yüksek karşıtlık'ı denediniz mi?
    ben bu temayı kullanıyorum sizin dediğiniz temanın bu temadan çok farklı olduğunu düşünmüyorum
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.