Şimdi Ara

LG V30+ KULLANICILARI KLÜBÜ (31A EU Sürümüne Geçiş Eklendi) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.293
Cevap
28
Favori
80.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bukullanıcıadıuygunmu B kullanıcısına yanıt
    İlginç bir durum. İkinizde de aynı yeşil çekme sorunu var. Şimdi tekrar ön kamerayla çekim yaptım ne çekerken, ne de çektikten sonra yeşil olma durumu yok bende. Yalnız dediğiniz gibi ilk kurduğumda xda'de tavsiye olarak yazılan bazı ayarları yapmıştım ondan kaynaklı olabilir. Çok fazla ayar var neyi ne yaptım, ayarlar hangi başlıktaydı, hangi sayfadaydı onu da hatırlamıyorum maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vertas

İlginç bir durum. İkinizde de aynı yeşil çekme sorunu var. Şimdi tekrar ön kamerayla çekim yaptım ne çekerken, ne de çektikten sonra yeşil olma durumu yok bende. Yalnız dediğiniz gibi ilk kurduğumda xda'de tavsiye olarak yazılan bazı ayarları yapmıştım ondan kaynaklı olabilir. Çok fazla ayar var neyi ne yaptım, ayarlar hangi başlıktaydı, hangi sayfadaydı onu da hatırlamıyorum maalesef.
    tam olarak sürüm ve varsa config alablir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baymirza

Çağrı ayarlarında kablosuz arama diye bir özellik var. Tam olarak ne işe yarıyor acaba?
    beyler bu mesajım arada kaynamasın.

• Bu ayarları en son yukarıda diğer arkadaşa vermiş olduğum sürümde yaptım. Sizin de denemenizi tavsiye ederim. Ön kamera çağ atladı :)

Biraz reddit ve xda'daki konuları süzünce aynı problem başkalarında da varmış fakat son sürüm ile düzelmiş "green tint front cam fixed" ibaresi görür görmez bunun olduğuna kanaat getirdim.

Ax mode enable ile geniş açı açılıyor bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctauren -- 13 Ekim 2019; 16:38:31 >

• Bir önceki sayfada yazdığım sürümden bahsediyordum orada:
    6.2.030 v2.2: 190716.1800-final.apk
    Fakat şu an sizin verdiğiniz sürümü yükledim onu kaldırdım. Config dosyasıda yoktu. Config dosyası sadece son sürüm beta'da var V30 için.İsterseniz yükleyip deneyin uyumlu olur mu bilemem.
    Bu arada bu konuştuğumuz sürümler birbirinin hemen hemen aynısı ben bir fark göremedim.
  • baymirza kullanıcısına yanıt
    Sanırım hattınız Vodafone veya Turkcell. Telefon görüşmesini internet kullanarak yapmanızı sağlıyor o özellik. Vowifi diye geçiyor. Normal tarifeniz neyse o şekilde ücretlendiriliyor. Deprem sonrası hatlara ulaşılamıyordu ya ama internet vardı. İşte bu özellik o anlarda çok işinize yarayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baymirza

beyler bu mesajım arada kaynamasın.

Alıntıları Göster
    VoWi-fi dünyanın en güzel teknolojilerinden biri. Wi-Fi'a bağlı iseniz, şebeke yoksa dahi şebeke varmış gibi arama yapabiliyor ve arama alabiliyorsunuz.

Örneğin, benim komşumun apartman kapısının önünde 2 mt kadar bir kör nokta var, telefon bazen çekmiyor ve voWi-fi simgesi çıkıyor.
    Diyelim bodrum kattasınız, wi-fi a bağlısınız, şebeke çekiminin önemi kalmıyor. Diyelim yurtdışındasınız, wi-fi'a bağlısınız, Türkiye'deymiş gibi arama alıp arama yapabiliyorsunuz. Her zamanki gibi paketinizden düşüyor.

Kapsama konusunda bir sıkıntınız hiç olmuyorsa açmanıza gerek yok ancak arada da olsa işinize yarayacaksa değerlendirmenizde fayda var

• wolverine55 kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten kaliteli kulaklık dediğimizde herşeyin standartta olup da equalizer ve/veya Hi-Fi profilleri ile o verileri dengelemesi gerekmiyor mu? Sonuçta kulaklık hassasiyetinin geniş olması önemli değil mi?

Bütçe olarak değil de, genel fikir anlamında soruyorum hocam. Atıyorum 500 TL'ye bir seçenek ile(varsa tabi o fiyat seviyelerinde) 1.000 TL'lik seçenek arasında nasıl bir fark olabilir?

Sonuçta düşük seviye kulaklıklardaki gibi sesi 1 tık fazla veriyor ve/veya bass'ı azıcık fazla veriyor diye gaza gelmiyorum ben pek, onlarca kulaklık kullandım zamanında ama bir türlü tatmin olamıyor insan ve Hi-Fi desteği olunca da beklenti içine giriyoruz. Plak çalarlardaki kaliteyi güzelce kulakta duymak istiyor insan, hep hayaller işte :)

Bluetooth stereo bir Motorola'm var, ses inanılmaz dengeli, basslar harika, başka hiç bir kulaklığa 6-7 senedir işim düşmedi mesela ama kablolu ile hi-fi artımız da varken insan bir görmek istiyor.

• profecco kullanıcısına yanıt
    Bende internette yoktu, Türk Telekom sağolsun.
  • hattım vodafone. deprem sonrasında bir yarım saat filan arama yapamadım ama o esnada bu özellik açık mıydı değil miydi bilemiyorum. bilgilendirme için tşk ederim.
  • baymirza kullanıcısına yanıt
    Ben de vodafone'luyum. Depremden sonra 10 dk kadar voWifi aktifti bende, 1 arama yapabildim. Sonra o da gitti, 20-25 dk kadar bende de yoktu. Ufak da olsa katkısı oldu voWi-fi'ın, şebeke de sağ olsun telekom gibi mağduriyet yaşatmadı. Kaldı ki, Telekom'da kapsama sorunlarının olması nedeniyle en önemli olarak voWi-fi hizmeti sunması gerekekirken sunmaması çok garip.
  • Arkadaşlar merhaba. 1 ay önce aldım cihazı. Android 8.0.0 var üzerinde. program versiyonu v20b-tur-xx yazıyor. bekleyen güncelleme ise v20d-apr-08-2019 adında 963,14mb boyutunda. pie otadan dağıtılmadı mı daha? forumu geriye doğru okudum ama bazı arkadaşlar lg bridge'den güncellemiş bazıları ota'dan güncellemiş. ota'dan doğrudan 3gb son haliyle pie alamıyor muyuz?
  • pursantajoranı P kullanıcısına yanıt
    900 mb lik güncellemeyi yaptıktan sonra tekrar güncellemeleri denetlediğin taktirde pie güncellemesini göreceksin

ota dan dağıtım yapıldı
    ilk başlarda benim gibi sabırsız arkadaşlar lg bridge üzerinden güncellemeyi yükledi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crazy Goat

900 mb lik güncellemeyi yaptıktan sonra tekrar güncellemeleri denetlediğin taktirde pie güncellemesini göreceksin

ota dan dağıtım yapıldı
    ilk başlarda benim gibi sabırsız arkadaşlar lg bridge üzerinden güncellemeyi yükledi
    teşekkürler. lg bridge üzerinden tek seferde yapılabiliyor mu? yoksa ota'dan üst üste güncelleme yapmak mı daha sağlıklı?
    arasında bir fark olduğunu zannetmiyorum otadan yapabilirsin işte

Pie kurduktan somra buraya arayüz hızı ve genel performans olarak neler trcrübe ettiğini yazar mısın?

Birkaç arkadaşım ve ben oreo yu daha akıco buluyoruz bir kısım kullanıcı da fark yok diyor

lg bridge üzerinden yaparsan o 963 mb lık güncellemeyi atlayıp direkt pie güncellemesi yapabilirsin belki. lg bridge üzerinden temiz kurulum yap bence.
  • quote:

Pie kurduktan somra buraya arayüz hızı ve genel performans olarak neler trcrübe ettiğini yazar mısın?

Birkaç arkadaşım ve ben oreo yu daha akıco buluyoruz bir kısım kullanıcı da fark yok diyor
    Hocam bence de kesinlikle haklısınız. Oreo çok daha akıcı arayüzde. Fakat pie'in nimetleri müthiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • basturkemin B kullanıcısına yanıt
    Hocam seni anlıyorum bu telin hakkı aslında daha yüksek özellikli kulaklıklar ama cca c12 yi övüyorlar bayağ bendeki mdr 1r performansı verirmi? Sanmıyorum dinlemediğim için bişey diyemiyeceğim ama kesinlikle mediamarkt ve teknosadaki 600 tl lik jbl lerden iyidir. Beklersen yılbaşından sonra alıcağım kendime bir cca c12 inceleme yaparım burada fikir olur

• quote:

akıcılık konusunda fark yok sanki ayarlar kısmı hariç.
    fakat pie ne gibi yenilik getirmiş anlayamadım?
  • Arkadaşlar pie güncellemesinden sonra BT ses kalitesinde düşme var gibi. Deneyen varsa siz ne düşünüyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.