Şimdi Ara

LG V30+ KULLANICILARI KLÜBÜ (31A EU Sürümüne Geçiş Eklendi) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.293
Cevap
28
Favori
80.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hem v30da kullanabileceğim hem bilgisayarda 100-150 tl arası bir kulaklık arıyorum. Var mıdır gözünüze takılan kendinizin kullandığı lgnin kendi kulaklığından daha iyi bu fiyatlara kulaklık? Kulaküstü ya da iç fark etmez genelde evde kullanacağım.
  • Arkadaşlar spigen kılıf tekrar stoğa girmiş 40 TL

ihtiyacı olanlar kaçırmasın
    ben de bir tane sipariş geçtim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crazy Goat -- 22 Kasım 2019; 22:7:35 >

• Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    Merhaba spigen kılıf ile diğer buna benzeyen kılıf arasında ne fark var acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartalado kullanıcısına yanıt
    bilemiyorum ne yazıkki ama spigen kullananlar genelde memnun zaten ikide bir kılıf değiştirmiyoruz almışken en iyisini almak felsefemdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crazy Goat -- 22 Kasım 2019; 22:46:48 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kartalado kullanıcısına yanıt
    Telefonu daha iyi sarıyor toz falan zor girer yani. Biraz daha kalın ve denenmiş testler var 48 inch yükseklikden test edilmiş falan yazıyor açıklamalarında.
    Kısacası kalite hocam.
    Click UHDyoutube
    Spigen Rugged Armor for LG V30 Plus | Lavender Violet
    https://www.youtube.com/watch?v=lRp8v_vV5XQ

Bende zorenin buna benzwr olanı var . Çok elzem değilse almaua gerek varmı diye sordum . Teşekürler

• hakan0725 kullanıcısına yanıt
    Evet kaliteli olabilir

• zore'un aynı kılıfı bende de var görünüş olarak koruyucu gibi duruyor ama ne yalan söyleyim spigen oldu mu insan psikolojik olarak da rahat ediyor ''nasıl olsa korur kaya gibi kılıf'' hissi veriyor hemen. ben de indirimden yararlanıp iki tane aldım biri yedek dursun :)
  • Geçtiğimiz günlerde tekrar pie yükledim (OTA).OTA ve LG bridge ile gelen pie sürümleri arasında bir fark var mı diye test ettim.Oreo her türlü daha stabil bu bir gerçek,
    Downgrade yaptım ve süreci fotoğrafladım.Bu resimler konu başındaki downgrade rehberine eklenecektir.

LG V30+ KULLANICILARI KLÜBÜ (31A EU Sürümüne Geçiş Eklendi)
    Start'a tıklayarak başlıyoruz
    Yazılım yükleniyor
    Yükleme işlemi bitmek üzere ve cihazımıza yeniden başlatma komutu veriliyor
    Yükleme işlemi tamamlandı.Click here to continue kısmına tıklıyoruz.

Android sürüm güncelleme-yükleme paketi son yüklemeleri yapıyor.

Cihazımız bir daha yeniden başlıyor

Ve sonunda Oreo başlangıc ekranı karşımızda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crazy Goat -- 24 Kasım 2019; 1:11:18 >

• gorkem0707 kullanıcısına yanıt
    Gündüz çok iyi yalnız gece düşük ışıklarda tireme yapınca sıkıntı oluyor gece video için önermem.

• 100 tl civarında bir kulaklık almak istiyorum. Hem pcde hem v30 ile kullanmak için. Sennheiser cx200 street 2 nasıldır? V30 ile kullanan var mı önerir misiniz? Başka önerilere de açığım
  • Beyler hepsiburada lg v30+ aldim 5 aralikda teslim edilecek yaziyor alirken hizli teslimat vardi ? Bu telefonu baska hangi siteden alabilirm ? Fikri olan varmi bune ya simdide tedarik surecinde diyor .

yarın kargoda yazıyor emin misiniz 5 aralıkta teslim dediğine?
  • Evet kardesim. Ona kafam atti ya zaten 2.199 tl den aldim. Simdi iptal etsem parayi geri ne zaman yatirirlar acaba iyice sacmaladi site ya . Musteri hizmetlerni ariyrm o salak robot kadindan kurtulamiyorum boyle sacmalik olamaz yani birde 50 tl ustu ucretsiz kargo sozde 2 bin tl veriyrsn kici kiytirik kargo sirketi 10 tl istiyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkem0707 -- 25 Kasım 2019; 18:56:53 >
    geri yatırlamaları 1 haftayı da bulabilir ertesi gün de yatabilir belli olmaz.Siz müşteri hizmetlerini arayın.Bu fiyatı bir daha uzun süre yakalayamayabilirsiniz.Uzın zamandır bu fiyata hiç düşmedi iptal etmenizi önermem

Evet beklicem . Musteri HAZRETLERİNE baglanmak dahi sorun 23. Siradaymisim sınırlendm kapadim ztn. Bekleyeyim sabretcez artik hb sacmaligina . 3 urun aldim 3 de gonderilmedi hala birde kap aldim . Baska saticidan ayni gun gonderdi urunu.

evet sırf bu yüzden ikinciyi sipariş etme arifesindeyim. fiyat güzel bir noktaya geldi. xiaomi redmi note 8 pro ile de karşılaştırıyorum o da aynı fiyata indi 64 gb'lık modeli. sizce o mu yoksa v30 mu tekrar? ne diyorsunuz?
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    epey sitesinden karşılaştırıp kendiniz karar bersenz daha iyi olacaktır.Bem tabiki v30 derim

sanırım benim de o şekilde olacak :) teşekkürler
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Dun arkadsm sayomi almis . Ekran soluk . Cok kalin ve agir. Biz dunyayi hacklemicez sonucta 4 gb ram olsun islemcisi kuvvetli olsun yeter. Yutupda cok reklami donuyor . Bircok teknolji sitesi de anlatiyor. Fakat v30+ bence cok daha iyi. Netflixde bi film izlemek istiyrm bu oled ile bakayim nasil olcak :) hic kafani kurcalama bak 52 gundur rprluym evde yatiyrm bolca arastirdim lg 30+ candir kafan rahat al. Fakat su bekleme asamasi beni deli ediyor .

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.