Şimdi Ara

LG V30+ KULLANICILARI KLÜBÜ (31A EU Sürümüne Geçiş Eklendi) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.293
Cevap
28
Favori
80.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar güzel kılıf önerisi olan var mı ? Şeffaf,ince ve şu dandik silikonlar gibi sararan tiplerden istemiyorum.Birde manuel olarak EQ ayarı yapamıyor muyuz telefonda ?
  • gorkem0707 kullanıcısına yanıt
    Bu video çok hoşuma gitmişti kesin izlemişsindir ama paylaşayım dedim.
    Parker Walbeckyoutube
    LG V30 vs. $50,000 RED Weapon - Replicating the Walter Mitty Longboard Scene
    https://www.youtube.com/watch?v=nAth8g05tfs&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yosunkaya -- 21 Kasım 2019; 16:16:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Luke Cage kullanıcısına yanıt
    urun.n11.com
    Lg V30+ Plus Kılıf Room Karbon Silikon Modeli Opsiyonel Camkoruma - n11.com
    https://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/lg-v30-plus-kilif-room-karbon-silikon-modeli-opsiyonel-camkoruma-P368672378

ben bu kılıfı aldım. spigen ayarında kaliteli bir kılıf. önceki sayfada da aynı ürün paylaşılmış sanırım daha uygun fiyata.

• quote:

Orijinalden alıntı: Crazy Goat

Cihazı rootlayıp twrp üzerinden istediğiniz şekilde full yedek alabilirsiniz

Hocam 2600 tl bandı için söylebileceğim bu cihazın ön kamerası biraz üzebilir eğer çok sık selfie çekiyorsanız önermem ne yazıkki
    bu fiyat bandında ois li kameraya sahip çok az model var benim aklıma gelen mesela meizu 16th mesela.Eğer ois önemli değilse xiaomi cephesinde çok güçlü kamerası olan modeller mevcut.Ayrıca V30 ön kamerası hariç diğer tüm özellikleri dediğim xiaomi telefonlardan kat kat üstün.

Hocam linkini verdiğiniz kılıfı kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız birkaç fotoğraf atabilir misiniz?
    Bu arada oppo reno Z ile karşılaştıran oldu mu telefonu kamera özellikleri falan birhayli iyi gibi ama inceleme video larinda

• Arkadaşlar ekran çözünürlüğünü düşürmenin şarja çok etkisi var mı?
  • ellez78 E kullanıcısına yanıt
    https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/89390-167222/lg-v30-plus_oppo-reno-z/
    lg v30 her halükarda daha iyi
    Video özellikleri çok iyi ama kalitesi için aynı şeyi söyleyemem. Gimble alacaksanız Ois gereksiz olacağı için seçenekler artar. Zaten V30'un Ois'i de pek başarılı değil.

Video kalitesi açısından Mi 9 Lite önerebilirim. IMX586 kullanan tüm telefonlardan daha net çekiyor diyebilirim. Gsmarena'nın video karşılaştırmasından bakabilirsiniz. Kendim de V30 ile karşılaştırdım, çok daha net ve temiz çekim yapıyor. Video özellikleri kısıtlı tabii ki. Aynı çekim kalitesine sahip ama fazla video özelliği bayındıran bir model var mıdır bilmiyorum ama pek sanmam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android 9 sürümünde telefonumda küçük bir bug buldum. Kablo ile tvye falan bağlayıp söktükten sonra telefonda takılmalar meydana geliyor. Ana ekranda veya uygulamalarda devam ediyor. Telefonu kapatıp açınca düzeliyor ilginç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profecco -- 22 Kasım 2019; 11:44:16 >
  • VYC Majoris kullanıcısına yanıt
    Evet baktim simdi . Bu da mantikli . Ama lg daha agir basiyor :) ne bilim daha karakteristik bi telefon yani snp 835 olmasi bile yetiyor aslinda. Kameranin foto cekimlerindeki derinlik algisi da gayet basarili ben bu 2sini iyice bi kiyaslayayimda tesekkurler fikrin icin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telefona Güncel Google Camerayı nereden indirip nasıl kurabilirim ?
    Gcam'in avantajları ve dezavantajları nelerdir?
    Konudaki 6.1 versiyona göre yapılmış sanırım ama 6.2 versiyonu mevcut şuan ? Hiç bir bilgim yok bu konu hakkında birisi aydınlatabilirse müteşekkir olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Example3 -- 22 Kasım 2019; 5:52:57 >
  • Eawen kullanıcısına yanıt
    Linkteki ürünü satın alıp kullanmaya başladım. Önceden sadece kenarları yapışan ekran koruyucuyu kullanıyordum ve ondan çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim.

Eski kullandığım koruyucu ile kıyasla görüntü kalitesine neredeyse hiçbir etkisi olmadı, ayna gibi yansıma yapmıyor, dokunma hassasiyetinde bir sorun yok.

Ekran koruyucu almayı düşünenler seçenekleri arasına ekleyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eawen -- 22 Kasım 2019; 13:1:51 >

Tabii ki V30 eski de olsa amiral gemi telefon, diğeri ise bir amiral geminin küçük kardeşi. Yine de 2 sene içinde alt seviye telefonlar bile çoğu konuda üst seviye telefonlara yetişiyor.

Malzeme kaliteleri aynı seviyede mesela, çoğu düşük fiyatlı telefonda kasadan kısarlar ama Lite'ın ön ve arka cam, çerçeve ise alüminyum.

Kameralar (geniş açılı hariç) kayda değer şekilde iyi.

Snapdragon 710 işlemci bakımından 835'e çok yakın. Gpu bakımından ise geride. Oyun oynuyorsunuz bu bir fark yaratabilir.
    Hocam peki yanları kavislimi ve ekranı tam kaplıyormu

• wolverine55 kullanıcısına yanıt
    Eski koruyucunun kesimi ile aynı, kenarları tam kaplamıyor. Piyasada tam kaplayan olduğunu da sanmıyorum, kılıfla beraber kullanamazsınız çünkü

• VYC Majoris kullanıcısına yanıt
    2.199 tl hepsiburada dan aldim. Spigen kaplar satisa baslanmis arkadslar suanda 39 tl v30 plus ve 30 icin. Ufs 2.0 lg sayomi 2.1 cok da fazla birsey farketmeyecektir. Gimble da indirim yok ya qtech var bi tane de 600 tl biraz onlarda fiyat duseydi alacaktim hemen. Ama bu telefon ile saglam vidyolar yaparim :) sizler ilede paylasicam. Fotografclikda var saglam kare yakalarsam aticam buraya :) 5 aralikda teslimat gozukuyor biraz gec gelcek sabretcez artik. Tlf alinca ggcam de yukleerim. Farkediyormus .

LG V30+ KULLANICILARI KLÜBÜ (31A EU Sürümüne Geçiş Eklendi) bu şuan kullandığım çok iyi kaplıyor kavisli yerleri dahi iyi kaplıyor ama çok yansıma yapıyor bu arada alttaki kılıfla kullanıyorum sorunsuz şekilde
    LG V30+ KULLANICILARI KLÜBÜ (31A EU Sürümüne Geçiş Eklendi)
    Koruma camı bunun kadar kaplıyormu ?

• wolverine55 kullanıcısına yanıt
    Eski koruyucudan kastım bu cam zaten. Aynısını kullanıyordum, yeni cam ile kesimleri aynı.

Gcam ile stock kamera uygulaması arasında ben bir fark bulamıyorum açıkçası. Sizden Lg cinelog ile çekilmiş bir videonun üzerine neler yapılır ve nasıl yapılabilir hakkında bilgilendirmeler rica edeceğim, mümkünse.

• hopeyoung H kullanıcısına yanıt
    Tabi telefon gelirse eger . Bir kac cekim yapip vidyo yaparim yutup da herkes bakar ;) gelsinde 5 aralik gelcek gosteriyor. :(

• Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    Kılıf geldi tuşlar okadarda zor basmıyor. Güzel kılıf şarj yerlerine falan ulaşılıyor rahat. Bazı şeffaf kılıflarda şarj yeri sıkıntı oluyordu. Yapısı kaygan traşlanmış gibi silikonlar gibi değil. Elden kayıyor çok rahat güzel bir hissi var. 20.50 tlye aldım

Edit link:
    www.basarancepaksesuar.com
    LG V30 Kılıf Room Darbe Emici Fiber Karbon Kamera Korumalı Zore
    https://www.basarancepaksesuar.com/lg-v30-kilif-room-darbe-emici-fiber-karbon-kamera-korumali-zore-pmu923

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan0725 -- 22 Kasım 2019; 18:26:37 >

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.