Bildirim
LG V30+ KULLANICILARI KLÜBÜ (31A EU Sürümüne Geçiş Eklendi) (44. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Yok şimdi geçmedim ama öncesinde temiz geçiş yapmıştım. oreo dayım hala v30 s için 10 çıktıgında ona geçerim artık.quote:
Orijinalden alıntı: ctrl-alt-delete
Vallahi hocam, temiz format atarak geçiyorsunuz değil mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
10 v30+'a gelmez herhalde diye düşünüyorum. Ama hayırlısı :))quote:
Orijinalden alıntı: wolverine55
Yok şimdi geçmedim ama öncesinde temiz geçiş yapmıştım. oreo dayım hala v30 s için 10 çıktıgında ona geçerim artık.
Alıntıları Göster -
Daha önce denk geldiysem de fark etmedim. Bu sürümde siz yazdıktan sonra baktım ama herhangi bir siliklik yok. -
Hocam v30 + a gelmicek ama aynı donanıma sahip v30s e gelecek onu kesin bizim cihaza portlarlar bende atarım içinequote:
Orijinalden alıntı: ctrl-alt-delete
Daha önce denk geldiysem de fark etmedim. Bu sürümde siz yazdıktan sonra baktım ama herhangi bir siliklik yok.
Bu arada saat silikliğini bende pie kullandıgım dönemde yaşadım bir kaçkere bazı uygulamalardan çıkınca oluyordu rastgele
HTC U11 den LG v30 plus'a geçtim. Bluetooth kulaklık kullanıyorum, eski cihazımda ses yüksekliğini kulaklıktan kısınca cihazdada kısıyor eşzamalı çalışıyordu ama lg'de sesi hem cihazdan hemde kulaklıktan ayrı ayrı ayarlamak gerekiyor. bunun bir çözümü var mıdır?
Saygılarımla. -
Aslında işlemci halen yeterli güçte. Fakat neden vermeyecekler orası ilginç.quote:
Orijinalden alıntı: wolverine55
Hocam v30 + a gelmicek ama aynı donanıma sahip v30s e gelecek onu kesin bizim cihaza portlarlar bende atarım içine
Bu arada saat silikliğini bende pie kullandıgım dönemde yaşadım bir kaçkere bazı uygulamalardan çıkınca oluyordu rastgele
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Planlı eskitme programı ne yazıkki
Her ne kadar bir sürü custom rom olsa da resmi sürüm kadar iyi olamıyorlar
Gerçi 9 sürümü uzun yıllar götürür ben çok da takmıyorum yeterki ara ara güvenlik yamaları gelsin
Android 6 sürümünü yıllarca kullandım ki herhangi bir şekilde uygulamalarda android sürümü uyumsuz,eski hatası almadım ki 9 sürümü gayet güncel sayılır -
Bu cihazın hakkı 10 diye düşünüyorum tabi ama haklısınız.quote:
Orijinalden alıntı: Crazy Goat
Planlı eskitme programı ne yazıkki
Her ne kadar bir sürü custom rom olsa da resmi sürüm kadar iyi olamıyorlar
Gerçi 9 sürümü uzun yıllar götürür ben çok da takmıyorum yeterki ara ara güvenlik yamaları gelsin
Android 6 sürümünü yıllarca kullandım ki herhangi bir şekilde uygulamalarda android sürümü uyumsuz,eski hatası almadım ki 9 sürümü gayet güncel sayılır
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
G4 tr versiyonlarına nougat (7) gelmemişti. Birileri tr versiyonlarına portlamıştı; -bootloader vs gibi- anlamadığım şeyler yapmaksızın 7 yi kurmuştum. 6 kadar iyi çalışıyordu. V30s e 10 geleceği kesin ve v30+ ile, bildiğim kadarıyla ram hariç donanımları aynı.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
mobil data bölümünde uygulama internet kullanım geçmişini silmenin yolu var mıdır? iphone da olduğu gibi hücresel kullanım bilgilerini sıfırlayabiliyor muyuz..ben bulamadım -
LG Smart World´e nihayet doğru düzgün bir font gelmiş: SlimFit Gothic. Ancak onda da bazı Türkçe karakterlerde sıkıntı olabilir.... -
-
Çözmesi kolay da hocam, aynı şeyi tekrar tekrar yapmak can sıkıyor. Yeni update ile de düzeltmedilerse bunu yuh diyeceğim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
telefonu alır almaz pie'a güncellemiştim. yazılanlardan ötürü merak edip oreo'ya döndüm. ciddi bir performans farkı var bana göre. pie'da görülen minimal takılmalar vs hiçbiri yok oreo'da..evet arayüz daha basit,pie'daki bazı kullanışlı özellikler oreo'da mevcut değil ancak bu haliyle 3 senelik bir cihaz daha kullanışlı hale geldi bana kalırsa. -
Sonunda crazy goat ile bana katılan biri çıktı ben güncelleyince kafayı yiyecektim takılmalardan. Baktım fix güncellemeside yok hemen döndüm oreo ya
artık gelmez hocam zaten android 10 gelse nasıl olacak..cihaz 3 senelik. takılmaların alası olur bana göre. oreo iyidir kımıldamam bir yere :) -
Update geldiginde gorecegiz hocam.. Umarim cozmus olurlar.
Arkadaşlar telefonun aksesuar sıkıntısı var özelliklr adam akıllı ekran koruyucu yok. Olsa bilr çok pahalı diğer telefonlara göre. Eşimdr samsung m20 var 5d ekran koruyucu cam aldım mükemmel oldu. En az bir sene gider. Benim bu 5 .ekran koruyucum cam da değil. Cam olanlar ekranı tam kaplamıyor. Yurtdışından almanında pek mantığı yok. Bir satıcıya durumu belirttip satışa çıkarıp belli sayıda alabilir miyiz. Telefon satacağımdan deil satsan da para etmiyor malesef. Ekran çizik kullanmayı sevmiyorum.
Çok daha zayıf işlemcili telefonlar android 10 alacak. SD835 güçlü bir işlemci, takılma olmaz. Mesele tamamen telefonun çıkış sistemi ile ilgili, V30+ Android 7 ile çıktı, üzerine 8 ve 9 u aldı. LG hep iki Android güncellemesi veriyor. V30+, aynı işlemciyi kullanan V30S gibi Android 8 le çıkmış olsaydı, Android 10 u alacaktı.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X