Şimdi Ara

LG V30+ KULLANICILARI KLÜBÜ (31A EU Sürümüne Geçiş Eklendi) (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.293
Cevap
27
Favori
80.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Önceki sürümde bazen şöyle silik gözüküyor.

LG V30+ KULLANICILARI KLÜBÜ (31A EU Sürümüne Geçiş Eklendi)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ctrl-alt-delete

Vallahi hocam, temiz format atarak geçiyorsunuz değil mi?
    Yok şimdi geçmedim ama öncesinde temiz geçiş yapmıştım. oreo dayım hala v30 s için 10 çıktıgında ona geçerim artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolverine55

Yok şimdi geçmedim ama öncesinde temiz geçiş yapmıştım. oreo dayım hala v30 s için 10 çıktıgında ona geçerim artık.

Alıntıları Göster
    10 v30+'a gelmez herhalde diye düşünüyorum. Ama hayırlısı :))
  • Eawen kullanıcısına yanıt
    Daha önce denk geldiysem de fark etmedim. Bu sürümde siz yazdıktan sonra baktım ama herhangi bir siliklik yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ctrl-alt-delete

Daha önce denk geldiysem de fark etmedim. Bu sürümde siz yazdıktan sonra baktım ama herhangi bir siliklik yok.
    Hocam v30 + a gelmicek ama aynı donanıma sahip v30s e gelecek onu kesin bizim cihaza portlarlar bende atarım içine
    Bu arada saat silikliğini bende pie kullandıgım dönemde yaşadım bir kaçkere bazı uygulamalardan çıkınca oluyordu rastgele

• HTC U11 den LG v30 plus'a geçtim. Bluetooth kulaklık kullanıyorum, eski cihazımda ses yüksekliğini kulaklıktan kısınca cihazdada kısıyor eşzamalı çalışıyordu ama lg'de sesi hem cihazdan hemde kulaklıktan ayrı ayrı ayarlamak gerekiyor. bunun bir çözümü var mıdır?

Saygılarımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolverine55

Hocam v30 + a gelmicek ama aynı donanıma sahip v30s e gelecek onu kesin bizim cihaza portlarlar bende atarım içine
    Bu arada saat silikliğini bende pie kullandıgım dönemde yaşadım bir kaçkere bazı uygulamalardan çıkınca oluyordu rastgele

Alıntıları Göster
    Aslında işlemci halen yeterli güçte. Fakat neden vermeyecekler orası ilginç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Planlı eskitme programı ne yazıkki
    Her ne kadar bir sürü custom rom olsa da resmi sürüm kadar iyi olamıyorlar
    Gerçi 9 sürümü uzun yıllar götürür ben çok da takmıyorum yeterki ara ara güvenlik yamaları gelsin
    Android 6 sürümünü yıllarca kullandım ki herhangi bir şekilde uygulamalarda android sürümü uyumsuz,eski hatası almadım ki 9 sürümü gayet güncel sayılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crazy Goat

Planlı eskitme programı ne yazıkki
    Her ne kadar bir sürü custom rom olsa da resmi sürüm kadar iyi olamıyorlar
    Gerçi 9 sürümü uzun yıllar götürür ben çok da takmıyorum yeterki ara ara güvenlik yamaları gelsin
    Android 6 sürümünü yıllarca kullandım ki herhangi bir şekilde uygulamalarda android sürümü uyumsuz,eski hatası almadım ki 9 sürümü gayet güncel sayılır
    Bu cihazın hakkı 10 diye düşünüyorum tabi ama haklısınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    G4 tr versiyonlarına nougat (7) gelmemişti. Birileri tr versiyonlarına portlamıştı; -bootloader vs gibi- anlamadığım şeyler yapmaksızın 7 yi kurmuştum. 6 kadar iyi çalışıyordu. V30s e 10 geleceği kesin ve v30+ ile, bildiğim kadarıyla ram hariç donanımları aynı.

• mobil data bölümünde uygulama internet kullanım geçmişini silmenin yolu var mıdır? iphone da olduğu gibi hücresel kullanım bilgilerini sıfırlayabiliyor muyuz..ben bulamadım
  • LG Smart World´e nihayet doğru düzgün bir font gelmiş: SlimFit Gothic. Ancak onda da bazı Türkçe karakterlerde sıkıntı olabilir....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eawen

Önceki sürümde bazen şöyle silik gözüküyor.

Pie'de Whatsapp ve Youtube Vanced uygulamalarinda ayni sorunu bende yasiyorum.

Sorunun tam ekran modunda gerceklestigi kanisina vardim.
    Wp fotolarina girip tam ekranda bakarken double click zoom yapilinca saat siliklesiyor. Geri tusuna basilip uygulamadan cikilinca ve arka planda Wp acik kaldigi surece saat tamamiyle tum uygulama ve sayfalarda aktif bir sekilde silikligini surduruyor.
    Kapatmak bile bazen silikligin gitmesine care olmuyor. İlgili fotografin icerisindeyken double finger zoom out yapmak. Bu sekilde bu sorundan kurtulabilirsiniz.

Ben sorunun tespitini ve cozumunu kendimce bu sekilde hallettim.

Pie surumunde gomulu kök dosyalarin birinde hata oldugunu dusunuyorum. Cunku tek app de yapmiyor.

LG V30+ KULLANICILARI KLÜBÜ (31A EU Sürümüne Geçiş Eklendi)

• MoRTaLSouL kullanıcısına yanıt
    Çözmesi kolay da hocam, aynı şeyi tekrar tekrar yapmak can sıkıyor. Yeni update ile de düzeltmedilerse bunu yuh diyeceğim

• telefonu alır almaz pie'a güncellemiştim. yazılanlardan ötürü merak edip oreo'ya döndüm. ciddi bir performans farkı var bana göre. pie'da görülen minimal takılmalar vs hiçbiri yok oreo'da..evet arayüz daha basit,pie'daki bazı kullanışlı özellikler oreo'da mevcut değil ancak bu haliyle 3 senelik bir cihaz daha kullanışlı hale geldi bana kalırsa.
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Sonunda crazy goat ile bana katılan biri çıktı ben güncelleyince kafayı yiyecektim takılmalardan. Baktım fix güncellemeside yok hemen döndüm oreo ya

• wolverine55 kullanıcısına yanıt
    artık gelmez hocam zaten android 10 gelse nasıl olacak..cihaz 3 senelik. takılmaların alası olur bana göre. oreo iyidir kımıldamam bir yere :)
  • Eawen kullanıcısına yanıt
    Update geldiginde gorecegiz hocam.. Umarim cozmus olurlar.

• Arkadaşlar telefonun aksesuar sıkıntısı var özelliklr adam akıllı ekran koruyucu yok. Olsa bilr çok pahalı diğer telefonlara göre. Eşimdr samsung m20 var 5d ekran koruyucu cam aldım mükemmel oldu. En az bir sene gider. Benim bu 5 .ekran koruyucum cam da değil. Cam olanlar ekranı tam kaplamıyor. Yurtdışından almanında pek mantığı yok. Bir satıcıya durumu belirttip satışa çıkarıp belli sayıda alabilir miyiz. Telefon satacağımdan deil satsan da para etmiyor malesef. Ekran çizik kullanmayı sevmiyorum.

• Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Çok daha zayıf işlemcili telefonlar android 10 alacak. SD835 güçlü bir işlemci, takılma olmaz. Mesele tamamen telefonun çıkış sistemi ile ilgili, V30+ Android 7 ile çıktı, üzerine 8 ve 9 u aldı. LG hep iki Android güncellemesi veriyor. V30+, aynı işlemciyi kullanan V30S gibi Android 8 le çıkmış olsaydı, Android 10 u alacaktı.
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.