Şimdi Ara

LG V30+ KULLANICILARI KLÜBÜ (31A EU Sürümüne Geçiş Eklendi) (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.293
Cevap
27
Favori
80.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aldım ama uygulaması çok zor malesef kulaklığa sıvı kaçtı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartalado kullanıcısına yanıt
    Ben de belki ilkinde yapamam diye 2 tane almıştım, tek seferde yapabildim. İçinden çıkan toz çekme stickerıyla ahizeyi kapattım bir sorun olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elitforce

Hocam cihazınızda hazır fazla bir şey yokken pie Avrupa 31a sürümünü dener misiniz?
    Avrupa 31A sürümünü kdz ile kurdum ve kullanıyorum. Güvenlik güncellemesi olduğunu söylüyorlardı. 1 Kasım 2019 güvenlik yaması düzeyi. Başka hiçbir değişiklik yok güncelleme 600 mb olarak gözükse bile.
  • Arkadaşlar UV temperli ekran koruyucuyu merak edenler için bir video çektim.Nasıl takıldığını ve nasıl durduğunu görebilirsiniz.

MCGyoutube
    UV IŞIKLI TEMPERLİ CAM UYGULAMASI (Tempered UV Glass Screen Protector install)
    https://www.youtube.com/watch?v=4jAR-DBQN14

• quote:

Orijinalden alıntı: TZSM

Avrupa 31A sürümünü kdz ile kurdum ve kullanıyorum. Güvenlik güncellemesi olduğunu söylüyorlardı. 1 Kasım 2019 güvenlik yaması düzeyi. Başka hiçbir değişiklik yok güncelleme 600 mb olarak gözükse bile.

Alıntıları Göster
    Kasmalar vs aynı şekilde devam diyorsunuz yani öyle mi?

• Luke Cage kullanıcısına yanıt
    Emeğine sağlık hocam
    Konu başına bu paylaşımınızı sabitledim
    teşekkürler
    uygulaması o kadar da zor değilmiş bakalım şu anki ekran koruyucum kırılırsa ben de UV ekran koruyucu alır denerim
    En merak ettiğim UV ekran koruyucusunun kenarları toz topluyor mu? telefon siyah olduğundan tozlar daha da göze çarpıyor
    Parmak izi diğer ekran koruyuculardaki gibi çok belli oluyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crazy Goat -- 24 Aralık 2019; 23:45:23 >
  • Bu ne saçma bı konu? Diğer konu varken bu niye? Daha başlığı bile guncellemekten aciz konu sahibi.

• Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam.Evet zor değil.Kenarları toz toplamıyor,zaten hiç hava boşluğu bile kalmmıyor arada yapışkan madde de yok.Normal temperli camlar biliyorsunuz içleri yapıştırma oldugu için toz kalma şansı olabiliyor ama bunun iç kısmında herhangi bir yapıştırıcı madde yok.Tek yapıştırıcı uv sıvı.Hatta ilk sefer güzel yapamamıştım ve camı telefondan çıkarıp suyla yıkadım.Bu gördüğünüz o cam.Parmak izi sorunu yok,yansıma hiç yok.Telefonun orjinal ekranını düne kadar camsız kullanan biri olarak diyebilirim ki orjinal ekran ile arasında öyle ahım şahım bir fark hissettirmiyor hissiyat olarak ve parmak izi olarak.
  • Eawen kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam
  • Türküdiyar T kullanıcısına yanıt
    Açıklayalım
    Eylül ayı gibi bu cihazı satın aldım.Ancak Lg V30 ana konusu yaklaşık 1000 sayfa civarı idi ne adam akıllı ekran koruyucusu ne adam akıllı bir öneri,yorum alabiliyorduk.Geçmiş sayfaları taramak bir işkenceydi.
    Konu sahibine konuyu güncellemesini talep ettik çeşitli bahanelerle kendini savunmaktan başka bir şey yapmadı gidip konu başının ne halde olduğuna kendiniz bakınız.
    Kendisine defalarca rica ettik eğer konu ile ilgilenemiyorsa birimize devretsin dedik sonuna kadar direndi ve herhangi bir sonuç alamayıcağımızı anladık.
    Birçok arkadaşın talebi üzerine ben bu konuyu açtım ve gerekli rehberleri ekledim saatlerimi harcadım.Sonra bu şahıs benim emeğimi de bir kopyala yapıştır yapıp kendi konusuna ekledi.Yönetime şikayet ettik kaldırdı sonunda.
    Kendisi şu anda zaten konuya bile bakmıyor şu anda mi9t kullanıyor.
    İsteyen bu konuya gelir isteyen diğer konuya gidebilir.
    Geçmişte yaşananları bilip bilmeden birkaç cümle yazıp insanları yargılamayın

Konu başlığı güncellemesine gelirsek 2220 tl yaklaşık 3-4 aydır en dip gördüğü zamanlardı evet değiştirebilirim 1 dk mı almaz ama gelip de başlığı güncellemekten aciz kelimesi hoş olmuyor.
    Herkesin bir meşguliyeti var benim mesela üniversitede son yılım çalışmam gereken final sınavlar,yabancı dil ve çeşitli sınavlara hazırlık,kendi alanımda bir derlemenin çevirisini yapmakla uğraşmaktayım.Ne yazıkki elimde telefon kafe kafe dolaşıp kız meseleleri konuşmuyorum etrafta.Konuya akşamları gelip katkıda bulunmaya çalışıyorum,forumdan birileri bir paylaşımda bulunursa konu başına ekleme yapıyorum.Ama birisinin gelip konu başlığı güncellemekten aciz demesi cidden bana yapılmış büyük bir haksızlıktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crazy Goat -- 25 Aralık 2019; 1:22:56 >

• Kızdırmayın hakkınıda yemeyin bu adamın bu konu için gereken herşeyi yapıyor Crazy Goat kardeşim.
  • Türküdiyar T kullanıcısına yanıt
    Crazygoat hocamın başlıkta ciddi emekleri vardır. Kendisini şahsen tanıyorum, okul yoğunluğundan dolayı ilgilenmek için zor zaman buluyor.
    Konudaki yazıları emekleri görmezden gelerek başlığı güncellemekten aciz demek üzüm yemek varken bağcıyı dövmeye çalışmaktır. İşbu konu tatsızlıkların ve tartışmaların yeri değildir. Konuyu saçma buluyorsanız sizi daha saçma olmayan konulara gönderebiliriz.

• Elitforce kullanıcısına yanıt
    Evet devam ediyor. Hatta ayarlar uygulama bilgileri kısmı eskisinden biraz daha fazla kasıyor diyebilirim. Telefonu farklı bir kernel ile kullanıyorum belki ondan kaynaklıdır ama genel olarak 30q sürümü gibi kasıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Türküdiyar

Bu ne saçma bı konu? Diğer konu varken bu niye? Daha başlığı bile guncellemekten aciz konu sahibi.
    Hocam o zaman diğer konuya alalım sizi ben cihazla alakalı her işlemimi bu başlık altındaki bilgilerle başarılı şekilde uyguladım. Bence içi boş eleştiri yapıcağınıza araştırın derim

• Eski bir G2 kullanıcısı olarak aranıza katıldım arkadaşlar. Telefon daha gelmedi bekliyorum.
    Elinize ssağlık, çok iyi olmuş. Ürünü nereden aldığınızı da öğrenebilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türküdiyar

Bu ne saçma bı konu? Diğer konu varken bu niye? Daha başlığı bile guncellemekten aciz konu sahibi.
    @Crazy Goat olmasa diğer konuda kullanıcılar boğulmaya devam ediyordu. Bu konu açıldı. Cihaz hakkındaki bilgiler düzene girdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luke Cage

Rica ederim hocam.Evet zor değil.Kenarları toz toplamıyor,zaten hiç hava boşluğu bile kalmmıyor arada yapışkan madde de yok.Normal temperli camlar biliyorsunuz içleri yapıştırma oldugu için toz kalma şansı olabiliyor ama bunun iç kısmında herhangi bir yapıştırıcı madde yok.Tek yapıştırıcı uv sıvı.Hatta ilk sefer güzel yapamamıştım ve camı telefondan çıkarıp suyla yıkadım.Bu gördüğünüz o cam.Parmak izi sorunu yok,yansıma hiç yok.Telefonun orjinal ekranını düne kadar camsız kullanan biri olarak diyebilirim ki orjinal ekran ile arasında öyle ahım şahım bir fark hissettirmiyor hissiyat olarak ve parmak izi olarak.
    İlk uyguladığını sökmek kolay oldu mu hocam ekranda iz filan kalıyor mu? Ben uyguladım aylar önce ama tam istediğim gibi olmadı bir kaç yerde hava kaldı sökmek istesem nasıl sökerim eskisini direk kaldırınca ayrılıyor mu ekrandan?

• tolyo kullanıcısına yanıt
    Hocam önce bir kenarından boşluk yaratmanız lazım,sonra o boşluktan ince bir eski kimlik kartı gibi bir şey sokup yavaşça aralamanız lazım,zaten kolayca geliyor gerisi tık tık tık
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.