Şimdi Ara

LG V30+ KULLANICILARI KLÜBÜ (31A EU Sürümüne Geçiş Eklendi) (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.293
Cevap
27
Favori
80.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: La Alegria

Elinize ssağlık, çok iyi olmuş. Ürünü nereden aldığınızı da öğrenebilir miyiz?
    Teşekkürler hocam akıllıphone dan aldım ama tavsiye etmiyorum ekranın üstü böyle kaygan değil,sonradan fark ettim bunu da.Elimde başka bir koruyucu daha var o da çinden geldi ama onun hissiyatı pürüzsüz.Zaten bıktım bu koruyucu davasından ve çıkardım koruyucusuz kullanacağım telefonu.
  • Arkadaşlar çok güzel falan diye övdüm bu uv camı evet iyi hoş ancak orjinal ekranın hissiyatını alamadıktan sonra ne gereği var dedim ve ekran koruyucu vs takmadan kullanacağım.Belki nano sıvı koruyucu alır %1 de olsa çizilmeye karşı korurum diye düşünüyorum.Çünkü bu koruyucu muhabbeti hiç bitmiyor ve beni rahatsız ediyor sürekli ekran üstünde ekran varmış gibi bir hissiyat hoş gelmedi.Zaten gorilla glass 5 son derece dayanıklı.Ve araştırmalarıma göre de temperli camların tam olarak ekranı kırılmaya karşı koruduğu yada korumadığı kesin değil gibi ve bir çok iddia var internette.Ama şunu söyleyebilirim ki;telefon üzerinde koruyucu olarak en iyi duranlar uv modelleri.İsteyen arkadaşlar uv den şaşmasın.
  • Beyler 3 Gün önce V30 alarak aranıza katıldım kısa ve öz bir yorum yapacağım isteyene detaylı da yazabilirim Cihaz kesinlikle fiyatıyla rakipsiz düşünmeye gerek yok.
    Yaşadığım 1 sorun var Share it ile İpad ime veri gönderemiyorum. Xender vs de denedim olmuyor wifi ağı kuramıyorlar cihaz izin vermiyor. Siz hiç böyle bir sorun yaşadınız mı? Çözümünü bilen varsa lütfen yazsın büyük sıkıntı yaşıyorum şuan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekşi'de şöyle bir başlığa denk geldim
    ekşi sözlük
    26 aralık 2019 hepsiburada ve lg v30+ rezilliği
    https://eksisozluk.com/26-aralik-2019-hepsiburada-ve-lg-v30-rezilligi--6296575

ne diyorsunuz?

• Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Arkadaş yaşadığı sıkıntının etkisiyle gereksiz yükselmiş, "lg telefon almayın" falan diye. Cihazın forumda 2 ayrı konusu var, ilk kez böyle bir şikayet gördüm.

Şöyle kendi yaşadığı sıkıntıyı herkes yaşıyormuş gibi davranarak milleti yanlış yönlendiren insanların psikolojisini anlayamıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eawen kullanıcısına yanıt
    LG Türkiye'den çekilmiş akıllı telefon bölümünde falan diye ekleme yapılmış. Herhalde asparagas.. Her yazılana inanmamak gerek ama konu v30 ile ilgili ve yeni başlatıldığı için paylaştım. Ekşi sözlük hesabı olanların konuya dahil olması ve bir iki kelam etmesi yararlı olur o zaman :)

Bence yorum yazmaya bile gerek yok
    Lg teknik servislerinin konumunu,telefonunu vs bulmak 1 dk yı almıyor
    www.lg.com
    LG Tamir Sağlayıcısı Bul | LG Turkey
    https://www.lg.com/tr/destek/teknik-servis/teknik-servis-arama

buradan en yakın servis noktasını rahatça bulabiliyorsunuz
    Yok telefon açmıyorlarmış yok lg türkiye den çekilmiş bla bla bla
    Bence aslı astarı yok
    Mesela benim bölgeme en yakın Antalya Yıldırım Elektronik adlı servis noktası var.Kendim bizzat gidip lg g2 nin bataryasını değiştirmiştim.30 dk da cihazı teslim almıştım.Bu servis beyaz eşya,monitör-tv ve telefonlara hgizmet veriyordu.Telefondan da yardımcı oluyorlar
    Kendisi de söylemiş bu fiyata daha iyisi yok servis desteği olmadığı da kesinlikle yalan bir ifade

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crazy Goat -- 29 Aralık 2019; 11:53:5 >

• Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    arkadaşın kelamından sonra üşenmedim servis haritasına baktım neredeyse her şehirde en azından 1 adet lg servisi mevcut. nasıl lg türkiye'den çekilmiş oluyor ilginç :) bana da yakın maltepe şengüller varmış bu sayede öğrenmiş olduk, umarım gitmek durumunda kalmam tabi orası ayrı
    Beşiktaşta bir servis vardı ve gayet düzgün insanlar çalışıyordu. En son geçen sene g6 yı götürmüştüm ve ekran değiştirmiştim ücretsiz.

• hopeyoung H kullanıcısına yanıt
    servisin adı nedir hocam
    Vintek idi.

Yer olarak vodafone bayisi çıkıyor adreste doğru mudur hocam? Bir de genel merkezleri var perpa'da. Hangisi acaba, aklımızda olsun :)

Vodafone tam köşede. Ihlamurdereden evlendirme dairesi yönüne giderken sola dön ilk kapıdan gir 2.kat.

yorumları okudum google'da kapanmış sanırım orası :)

ancak hala lg sitesinde görünmekte
    Dediğim gibi geçen sene gitmiştim.:) Zaten ülkede işini doğru yapan kimse uzun soluklu var olamıyor.

apple'ın servisleri üzerine tanımam. özellikle akasya apple store, çok yardımcı oldular her konuda, lg ile umarım problem yaşamayız. sadece maltepe şengüller ve şerifali'deki lg servisi destek veriyormuş istanbul'da aktif olarak
  • Aod ekranında arada bir bilirimleri okumuş olsam da veya telefonu açmadan bildirimi sola kaydırıp atsam da bildirim simgesi ekranda kalıyor. Yeni bildirim gelene kadar da kayboluyor aod'de

İlginç bir durum. Gözlemlediniz mi böyle birşey

• Telefonu pazar günü aldım. İlk geldiğinde %43 şarjı vardı. Tam dolum yapıp, %7 sarjim kalana kadar kullandim. Bu kullanim 11saat 40dk ekran süresi verdi. İş yerinde dün sarja koyup öğlen tam dolunca sarjdan çektim. Su an durum bu sekilde.
    Ekran çözünürlüğü fhd+ ve hd seklinde kullaniyorum. Guc tasarrufu açık. Aod kapali. İs yeri ve evde surekli wifi. Arabada mobil acik. Navigasyon ve konum da açık bu esnada.
    G4 ten sonra şarjı coook iyi gidiyor.
    Henuz pie yukseltmesine geçmedim. Biraz oreo takilip öyle geçmeyi düşünüyorum.

Not: Ekran ışığı is yerinde ve evde manuel. Aracta otomatik kullanıyorum.
    LG V30+ KULLANICILARI KLÜBÜ (31A EU Sürümüne Geçiş Eklendi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genckaptan -- 9 Ocak 2020; 11:1:20 >

• vertas V kullanıcısına yanıt
    Merhaba 👋

Android 9 sürümü kurulu olan cihazım için hangi gcam sürümünü önerirsiniz. Bazıları çalışmıyor. Link verebilir misiniz?

• Hepsiburada gibi sitelere güvenmiyorum, kullanılmış cihazları satabiliyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.