Şimdi Ara

LG V30+ KULLANICILARI KLÜBÜ (31A EU Sürümüne Geçiş Eklendi) (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.293
Cevap
27
Favori
80.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gcam 7 sürümleri çıktı ama stabil olmadığını düşündüğüm için denemedim. halen kullandığım sürüm arnova'nın 6.2.0.30 sürümü linki: GCam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vertas -- 11 Ocak 2020; 23:39:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ziromen

Hepsiburada gibi sitelere güvenmiyorum, kullanılmış cihazları satabiliyorlar
    kapalı kutu jelatinli geliyor telefonlar, ben sorun yaşamadım şahsen. birkaç kere cihaz almışlığım var. zaten sizin dediğiniz gibi bir durum olursa da iade edersiniz.
  • Arkadaşlar merhaba.Telefonla ilgili bir sorum olacaktı.
    Ekran koruyucu olarak " Liquid+Uv Işık 3d Kırılmaz Cam Ekran" aldım.Ekran koruyucuyu taktıktan sonra kırılma , yıpranma vb. durumlar nedeniyle sökmek gerektiğinde,sıvı yapıştırıcı kullandığımız için telefon  ekranında iz bırakır veya zarar verir mi?Youtube daki takma ve sökme videolarına yapılan yorumlarda olumlu ve olumsuz olanlar var fakat emin olamadım.
    Belirtmiş olduğum konu hakkında yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunar -- 19 Ocak 2020; 14:43:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahibinden.com
    LG / V30 Plus / 1399 TL LG V30 PLUS,%100 ORJİNAL ,SIFIR, KUTULU, KAPIDA ÖDEME 4G sahibinden.comda - 779684754
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-1399-tl-lg-v30-plus-100-orjinal-sifir-kutulu-kapida-odeme-4g-779684754/detay

arkadaşlar arama yaparken internette şöyle bir satıcıya rast geldim alıp kullanan yorum yapabilecek kişi(ler) var mıdır ? bu kadar fiyat olmasının sebebi tamir görüp (refurbished) telefonlardan olması mı ?

• 3000 bandına kadar telefon bakıyordum. Bu telefon 3 yıllık ancak fiyatındaki cihazlar içinde en dolusu bu telefon gibi.

Bu telefon sizce hala alınır mı yoksa bu fiyat bandında başka telefon tavsiye eder misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AYavasci kullanıcısına yanıt
    benim görüşüm 3000 e kadar çıkabiliyorsanız LG v30 dan vazgeçip başka bir cihaz bakmanız olacaktır.
    Neden derseniz bence bu cihazın ana kitlesi fazla bütçesi olmayan ancak iyi bir cihax almak iateyen benim gibi kullanıcılardır.3000 bandında v30 dan daha iyi cihazlar var.

Lg v30 alınır mı?
    android 10 güncellemesi almayacak
    ve ön kamerası 2020 yılı içinde değerlendirdiüimizde çok zayıf kalıyor
    Bunları kabul ederseniz tabiki de alınır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 20 ay garantili kılcal çizik dahi olmayan sıfır ayarında v30 cihazımı satıyorum. Kulaklığı hiç kullanılmadı. Düşündüğüm fiyat 1900 TL. İrtibat pm

• Arkadaslar fiyat nedense yukseltiliyor bazi saticilar tarafindan. Sizce biraz daha beklemeli miyim? En fazla haftasonuna kadar bekleyebilirim bu arada.

• Lars Mikael Akerfeldt kullanıcısına yanıt
    LG V30+ KULLANICILARI KLÜBÜ (31A EU Sürümüne Geçiş Eklendi)
    Bir süredir fiyatlar görüldüğü üzere sabitlenmiş durumda.Bazı satıcılar kurun değer kazanmasıyla direk zam yapıyorlar bu nedenle fiyatlar yükseliyor.
    Eylül ayından itibaren en düşük fiyat olarak 2200 bandını gördü.Ben de 2350 den almıştım.Satıcılar ara ara fiyat düşürebiliyorlar size denk gelir mi bilemiyorum.Kazancınız maksimum 50-100 tl olacaktır ona göre bekleme ya da hemen almaya karar verebilirsiniz

• Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    Aslinda direk alacaktim ama kilif+cam da neredeyse 100 liraya geliyor. Ben 2000 civari telefon bakarken birden 2500'e almis olacagim. İsin kotusu 1 haftadir arastiriyorum artik telefonu almadan baglandim Artik haftanin sonuna kadar bekleyecegim kupon ya da indirim gorursem direk alirim. Zoruma giden sey insanlarin 4-5 ay once daha ucuza almis olmasi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lars Mikael Akerfeldt -- 20 Ocak 2020; 12:1:46 >
  • Ben de seninle aynı durumdayım şuan hocam. 4 yıldır G4 kullanıyorum şarjı dışında hiçbir sorun olmadan keyifle kullandım bugüne kadar, kullanmaya devam etsem en az 1 yıl daha gider. Şarj sorunum olmasın uzun süre telefonda vakit geçireyim artık diyerek yenilemek istiyorum.Tekrar LG almak gibi bir düşünce yoktu Xiaomi alırım diyordum. Karşılaştırmalarda genel ihtiyaçlarım doğrultusunda ön kamera hariç hep öne geçen model V30+. Bir haftadır gece gündüz araştırıyorum, aslında bu modeli almak istiyorum, kendimi ikna etmeye çabalıyorum sürekli kıyaslayarak, ama ödeme sayfasına gelemedik bir türlü.

Güncelleme: Sonunda kararımı verip siparişi geçtim. Hepsiburada'dan 2419,90 + 10 TL kargo (Kargo ücreti olması enteresan) ile aldım hayırlısı olsun, umarım sağlam gelir, piyango bana vurmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi das.sigma -- 20 Ocak 2020; 17:0:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Crazy Goat

benim görüşüm 3000 e kadar çıkabiliyorsanız LG v30 dan vazgeçip başka bir cihaz bakmanız olacaktır.
    Neden derseniz bence bu cihazın ana kitlesi fazla bütçesi olmayan ancak iyi bir cihax almak iateyen benim gibi kullanıcılardır.3000 bandında v30 dan daha iyi cihazlar var.

Lg v30 alınır mı?
    android 10 güncellemesi almayacak
    ve ön kamerası 2020 yılı içinde değerlendirdiüimizde çok zayıf kalıyor
    Bunları kabul ederseniz tabiki de alınır
    3000 bandında V30 plustan iyi hangi cihazlar var hocam merak ettim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolyo -- 20 Ocak 2020; 21:56:45 >
  • Bu gün evkur a teşhirdeki v30 u biraz inceledim ekran efsane telefonda incecik bir telefon, 12 taksitli fiyatı sözleşmeli olarak bana 3600 tl ye satacaklardı evkurun bu ölücü yaklaşımına mı yoksa hepsi burada dan başka alınabilecek güvenilir satıcı olmamasına mı kızayım bilemedim! Yukarıda link verdiğim satıcı bellibelirsiz bir satıcı... halihazırda diğer telefon satıcıları gibi dükkanının resmini bile koymamış, bu tutumundan satıcının tekin bir satıcı olmadığını bile düşünebilir insanlar her neyse sıfır/tamir görmemiş (refurbished) olarak v30 bulmak herhalde imkansıza yakın böylelikle bu v30 sevdasından vazgeçme kararı aldım yurt dışı satışı bile 180 küsür dolar olan cihaz bizim ülkemizde hala kampanya ile zar zor 2300 tl ye inebildi(kara cuma filan hikaye oldu), bazen yurt dışına çıkabilme ve orda hayatımı idame edebilir miydim diye çok düşündüm bu ve türkiyedeki her şey gibi paran yoksa ezilmeye boyun eğmeye mahkumsun, tabir-i caizse her kes te nasıl birilerini aldatırım ve köşeyi dönerim kafası var illa hayatta kalabilmek küçükte olsa kendimizi tatmin edebilmek için bu kafada mı olmak gerekli? siz ne düşünürsünüz bu konuda?

• dreamblue35 D kullanıcısına yanıt
    Hepsiburadadan niye almıyorsunuz ki?
    Siteminizi anlamak pek mümkün değil zaten servis Lg servisi satıcı farklı olmuş ne olacak ki?
    Eğer istanbul daysanız diğer konuda internetten almak istemeyip İstanbul'da bir dükkandan brightstar garantili v30 alan birisi vardı.Ondan nereden aldığını öğrenebilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Ustam sitemim bu lg telefona değil sadece! genel itibarı ile ülkenin neresinden tutsanız elinizde kalacak yeni bir şey alayım ama fiyatı biraz düşsün diye bekliyorsunuz nafile daha çok artıyor! hayır bekleme fiyatı uygunken al değilmi bu seferde güvenilir bir yer bulma peşine düşüyorsun düşünürken hop diye fiyatı biraz daha yukarı çıkmış para kolay kazanılmadığı için bu gibi ince düşüncelerde bazen boğuluyor insan... kaldı ki bu telefon parasına bir ay çalışmak durumunda olanlar insanlar var diğer tarafta 2400 tl ye bir öğle yemeği yiyen insanlar... daha fazla konuşmak istemiyorum kimsenin de moralini bozmak haddime düşmez alan hayrını görsün ben sadece bir telefona 1500 tl den fazla para bağlama taraftarı değilim sadece bunun vurgusunu genel itibari ile yazmak istedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamblue35

Ustam sitemim bu lg telefona değil sadece! genel itibarı ile ülkenin neresinden tutsanız elinizde kalacak yeni bir şey alayım ama fiyatı biraz düşsün diye bekliyorsunuz nafile daha çok artıyor! hayır bekleme fiyatı uygunken al değilmi bu seferde güvenilir bir yer bulma peşine düşüyorsun düşünürken hop diye fiyatı biraz daha yukarı çıkmış para kolay kazanılmadığı için bu gibi ince düşüncelerde bazen boğuluyor insan... kaldı ki bu telefon parasına bir ay çalışmak durumunda olanlar insanlar var diğer tarafta 2400 tl ye bir öğle yemeği yiyen insanlar... daha fazla konuşmak istemiyorum kimsenin de moralini bozmak haddime düşmez alan hayrını görsün ben sadece bir telefona 1500 tl den fazla para bağlama taraftarı değilim sadece bunun vurgusunu genel itibari ile yazmak istedim
    Abi şaka mısın bunun yeri burası değil. Bütçenize göre telefon alır geçersiniz, kimin ayda kaç para aldığı ya da öğle yemeğine kaç para verdiği bu konuyu meşgul etmenizi gerektirmiyor. LG V30+ kullanıcıları kulübünde kapitalizm eleştirisi yapmaya gerek yok. Konu dışına başlık açar yazarsınız.

• Arkadaşlar üniversite hayatımın çok yoğun döneminden geçmekteyim.
    Vizeler,sınavlar ve çalışmam gereken kpss 2020 olduğu için vaktimi ana konunun güncellemesine pek ayıramıyorum.
    Eğer ben konuyla ilgilenebilirim diyen birisi çıkarsa ona devretmek isterim.

1 hafta sonra konu başına Yüksek empedans modu hakkında bir yazı,nilkin magisk disk 3 kablosuz şarj incelemesi üzerine içerik konu başına eklenecektir.
    Root,rom gibi konularda destek vermeyi isterim ancak şu anda root yapma düşüncem olmadığı için yardımcı olamıyorum
    Gcam ihtiyaç duymuyorum çünkü kendi dlsr makinem olduğu için telefonu kamera amaçlı kullanmıyorum
  • dreamblue35 D kullanıcısına yanıt
    Valla hocam yurt dışı sitelerde v30 plus en ucuz 290 dolar a buldum genelde 300--399 dolar arası fiyatlar var bu fiyatlardan aşağısında satan varsada ya teşhir yada geri dönen cihazların yeniden paketkenmesidir başka türlü imkansız!

Kolay gelsin başarılar. Yakın zamanda içeriği yenilemeniz yerinde ve güzel olacaktır

• E-bay de 181 dolara siyah rengini 185 dolara gümüş renginin satışını görmüştüm satan kişinin de satış geçmişi baya iyiydi 400 dolar 3 yıl önce çıkmış bir telefon için çok yüksek bir rakam en azından türkiyede doların 6 lira olduğunu varsayarsak o fiyat 3000 bin tl eder ki yurt dışı bizim ülkemizden daha pahalı olur
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.