Şimdi Ara

LG V30+ KULLANICILARI KLÜBÜ (31A EU Sürümüne Geçiş Eklendi) (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.293
Cevap
27
Favori
80.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ilk olarak telefon büyüklüğü beni düşündürüyor a51'e bakınca. V30 nokia ile aynı boyutta ama ekranı 6 inç, bu bile bazen büyük geliyor bana. İkinci olarak performans benim için önemli olduğu için yine sdm835 olan bir telefon tercih ettim. Bende bu bile yeterli olmayabiliyor bazen. Ses için(viper4android) az kalsın nokia'yı rootluyordum o da benim çin gayet önemli detay. Güncelleme ise garanti bittikten sonra benim için sorun değil romlarla devam ederim.
    Kendi önceliklerime göre bunu seçtim, siz de önceliklerinize göre kararınızı verirsiniz. Mesela ön kamera önemliyse, telefona hafif yan veya alt açıdan bakınca hemen mavileşme olmasını istemiyorsanız bu cihazı tavsiye etmem. Ayrıca koyu gri renkte de ekranın alt tarafları daha açık renkli oluyor öyle bir sorun var bunda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lars Mikael Akerfeldt kullanıcısına yanıt
    Koyu gri den açık griye kadar tüm tonlarda ekran kesinlikle homojen en azından kullandığım cihazda durum bu, yan yana kontrol ettiğimde farklı açılardan bakınca ekrandaki mavilenme hali samsung s10 dada oluyor çokta kafaya takılacak bir durum değil...
  • Android 8'e göre batarya süresi, performans v.b. konularda farklar oldu mu?

Android 9'un beğendiğiniz ve beğenmediğiniz özellikleri neler oldu?
  • Cihazı aldıktan 1-2 saat sonra pie ye guncelledim.Cihaz resmen çöp oldu chrome ile dhde gezerken bile kaydirirken takiliyor.Guncellemeyen varsa kesinlikle 8de kalsın.

Edit:
    Oreo kdz dosyasını googledrive a yükledim.İhtiyacı olan indirebilir.

Edit 2:
    Oh be dünya varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fluxion -- 5 Şubat 2020; 20:49:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Fluxion kullanıcısına yanıt
    batarya seçeneklerinden adaptif bataryayı kapatın
    ayrıca geliştirici seçenwklerinden animasyon hızlarını 0.5 yapın

Ben de bir süredir pie kullanıyorum dediğiniz kadar kötü değil
    Yine tatmin olmazsanız konu başında rehber bölümünde oreo ya dönüş var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkese Selam,

Arkadaşlar ekran görüntüsü alırken daha fazla almanın bir yolu yok mu ?

Örnek: İddaa kupunu atacağım ekrana sığmıyor iki parça atmam gerekiyor, tek seferde almanın yolu yok mu ?
  • Arkadaşlar 3 gündür tuhaf bir sorunla karşı karşıyayım. Cihazım önceden çalabildiği medya dosyalarını şimdi oynatamıyor. Dolayısıyla alarm da çalmıyor, mağdur oluyorum. Ancak cihazı açıp kapatırsam sorun geçici olarak çözülüyor. Ertesi gün yine aynı.

• @Karayell Bildirim ekranında bulunan çek seçeneğinden yapılabiliyor

@baymirza Hocam tavsiyem fabrika ayarlarına döndürmek olacaktır sorun yazılımsal gibi gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crazy Goat -- 7 Şubat 2020; 10:40:1 >
  • Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    Hocam çok fazla uygulamam var resetleyip onları yeniden yüklemek sıkıntı şu an için. Ancak bir uygulama var.: Werewolf online diye bir oyun. Ondan şüpheleniyorum. Vakti olan arkadaşlar deneyip bakabilirler mi? Hem oyun çok güzel , 16 kişiyle oynanan çoklu bir oyun. Hoşunuza gidecektir.

• Olayın sorumlusunu buldum gibi tahmin ettiğim gibi werewolf oyunu yaşadığım soruna sebep oluyor gibi geliyor ama emin olamadım. Deneyip geri dönüt verebilecek arkadaş var mı? Oyunu yükleyip açmanız yetmiyor. Biraz oynayıp çıkışı home tuşuyla yapmanız gerekiyor. bunu yaptıktan sonra ertesi gün alarm çalmıyor. daha doğrusu hiç bir medya dosyası çalmıyor. Bir dener misiniz?
  • Denklansör sesini kapatmayi bulamadim yav?

• Avrupa rom yükleniyormu v30a. kasım yamalı H930G30d_00_TIM_IT_OP_1105 kdz deneyen oldu mu?
  • Sorunsuz telefonda ayrı oluyor bende 9 a güncellemenizi tavsiye etmem klavye bile takılıyor. 8 ise bildiğin cenavar

• telefonu normal ekran profilinde kullanan var mı ? normal profil bana fazla sıcak geldi.özel profil yapıp kırmızıyı ve renk sıcaklığını düşürdüm biraz daha iyi oldu
  • eaduvan E kullanıcısına yanıt
    Yüklenebilir
    ama rootlayıp twrp kurmanız gerekecektir
    Kasım güncellemesi ile sadece güvenlik yaması değişti herhangi bir performans-pil iyileştirmesi yok
  • wolverine55 kullanıcısına yanıt
    Beni biliyorsun ben de 8'i daha başarılı buluyorum ama
    9'daki pilde iyileştirme ve brief notification'dan vazgeçemiyorum
    artık telefonu kullanmıyorum pek,%90 da prizden çekiyorum genelde internet kapalı oluyor 3 günde bir şarj ediyorum :) %100 olsa demekki 4 güne kadar gidecek

LG V30+ KULLANICILARI KLÜBÜ (31A EU Sürümüne Geçiş Eklendi)LG V30+ KULLANICILARI KLÜBÜ (31A EU Sürümüne Geçiş Eklendi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crazy Goat -- 16 Şubat 2020; 11:31:17 >

Lgup ile .kdz yüklerken twrp gerek mi?

Lgup ile .kdz yüklerken twrp gerek mi?

Sana yüzde yüz katılıyorum zaten şarj birinci öncelikse android 9 pie çok daha iyi 8 den ama performansada o kadar kötü.

• eaduvan E kullanıcısına yanıt
    twrp den yedek almadan başka bir ülkenin kdz sini yüklemek ne kadar mantıklı bilemiyorum
    çökme ihtimali var çöktüğü zaman nasıl kurtaracaksın?
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.