Şimdi Ara

LG V30+ KULLANICILARI KLÜBÜ (31A EU Sürümüne Geçiş Eklendi) (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.293
Cevap
28
Favori
80.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kdz yüklemek için root veya twrp gerekmez. istediğiniz open eu romlardan birini seçip yükleyebilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eawen kullanıcısına yanıt
    H930G30d_00_TIM_IT_OP_1105
    Bu olur mu? En son open eu bulamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eaduvan E kullanıcısına yanıt
    Son sürüm pie mı yükleyeceksiniz?
    lg-firmwares.com
    Download H93031a_00_OPEN_EU_OP_1105.kdz, 8NU Region, for LG H930 - Fan club LG-Firmwares.com
    https://lg-firmwares.com/downloads-file/21454/H93031a_00_OPEN_EU_OP_1105

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eawen -- 16 Şubat 2020; 21:44:33 >

• Hepsiburada dan siyah bir v30 plus alarak aranıza katıldım.Xiaomi mi a1 den sonra ekran resmen çağ atladı.Genel olarak başarılı buldum.Şu ana kadar tek yadırgadığım xiaomiye göre zil ses seviyesinin daha az oluşu.Onun dışında gayet başarılı ve iyi bir cihaz.Merak ettiğim ve öğrenmek istediğim ise şu.LG Türkiye garanti servis hizmetine KVK bakıyor sanıyordum ama yaptığım sorgulamada kayıt bulunamamıştır diyor.Genpaya baktım ondsa da kayıt bulunamamşıtır yazıyor.Bu aldığım cihazın garanti sorgulamasını nereden yapabileceğime dair bir link verebilir misiniz?
  • Eawen kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, H930g olmaması sorun olur mu?

Sıkıntı olmaz hocam merak etmeyin

• Demiurgos kullanıcısına yanıt
    Buradan akıllı telefonları seçerek servis noktalarını görebilirsiniz kvk ve genpa bakmıyor bildiğim kadarıyla

www.lg.com
    LG Tamir Sağlayıcısı Bul | LG Turkey
    https://www.lg.com/tr/destek/teknik-servis/teknik-servis-arama

Kutuda Brightstar logosu ve garanti belgeniz var ise problem yok bu linkte belirtilen servisler cihazınıza bakar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makify -- 17 Şubat 2020; 23:30:20 >

• Makify kullanıcısına yanıt
    Evet buradan servis listesine ulaşabildim.Telefon brightstar garantili.Teşekkürler.
    Daha güncel kdzler de vardı.

Bu 31A open eu
    Edit: eawen cevaplamış zaten. Yeni gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TZSM -- 21 Şubat 2020; 2:12:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eaduvan

Avrupa rom yükleniyormu v30a. kasım yamalı H930G30d_00_TIM_IT_OP_1105 kdz deneyen oldu mu?
    Lgup ile yükleyebilirsiniz. 30D de değişen bir şey olmuyor. 31A da dijital denge geliyor ayarlara. Başka bir fark yok

• TZSM kullanıcısına yanıt
    Cihaz tamamen stok halde twrp root vs yok cihazda yüklü roma ait kdz yi lgup ile tekrar flashlayabilir miyim?

şuan 30c yüklü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 21 Şubat 2020; 12:22:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A21AA1D72

Cihaz tamamen stok halde twrp root vs yok cihazda yüklü roma ait kdz yi lgup ile tekrar flashlayabilir miyim?

şuan 30c yüklü
    Evet kdz ile tekrar istediğiniz sürümü yükleyebilirsiniz. Eski bir sürümü yüklerken refurbish seçeneğini seçmelisiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: TZSM

Lgup ile yükleyebilirsiniz. 30D de değişen bir şey olmuyor. 31A da dijital denge geliyor ayarlara. Başka bir fark yok

Alıntıları Göster
    lgup ile 31A kdz yükledim. package disabler pro for lg ile bazı şeyleri disable ettim ve nova launcher yükledim süper oldu. TR pie gibi takılmalar yok, oreo %20 pille 1 saat ekran alınabiliyor diye pie kurdum. Pie şarj performansı oreonun 2 katı valla.

lgup ile *.kdz yüklerken bootlader kilidi açmaya, twrp kurmaya ve rootlamaya gerek yok. @Sunstorms
    Uyarlamalı pili kapatın, kullanmadığınız uygulamaların arka plan aktivitelerini kısıtlayın. Biraz daha iyi bekleme süresi alırsınız.
    Ok sağol.

• TZSM kullanıcısına yanıt
    Hocam bu 31a sürümü yüklersek garantiyi etkileyen bir durum olur mu sayaç muhabbetinden ötürü soruyorum teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 21 Şubat 2020; 21:21:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eaduvan

lgup ile 31A kdz yükledim. package disabler pro for lg ile bazı şeyleri disable ettim ve nova launcher yükledim süper oldu. TR pie gibi takılmalar yok, oreo %20 pille 1 saat ekran alınabiliyor diye pie kurdum. Pie şarj performansı oreonun 2 katı valla.

lgup ile *.kdz yüklerken bootlader kilidi açmaya, twrp kurmaya ve rootlamaya gerek yok. @Sunstorms

Alıntıları Göster
    Hangi ülkenin romu hocam yüklediğiniz? Birde 4 g de hd+ görüşme aktif oluyormu?

• tolyo kullanıcısına yanıt
    31a yüklediler
    ben de aynı şekilde 31a yükledim Avrupa romu olarak geçer
    Vollte yok ne yazıkki
    akıcılık olarak pie TR sürümünden daha iyi ama bir oreo değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crazy Goat

31a yüklediler
    Vollte yok ne yazıkki
    Ayarlar/uygulamalar altında kaydırma yaparken ciddi kasılma sorunu var 31a da durum nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crazy Goat

31a yüklediler
    Vollte yok ne yazıkki
    O zaman aksiyona gerek yok.

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.