Şimdi Ara

LG V30+ KULLANICILARI KLÜBÜ (31A EU Sürümüne Geçiş Eklendi) (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.293
Cevap
28
Favori
80.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Burada ne yazıkki şuç sizde 3 ay önce yollasaydınız birebir değişim hakkı ile yeni cihazınız olacaktı.
    Açıkcası hem kendimi hem başkalarını tehlikeye atmadan hemen servise yollardım.Ne denli bir sorun olduğunu bilemezsiniz
  • Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    Haklısınız. O zaman format atınca düzeldiği için önemsememiştim. Bugünkü ekran süresinde "android is" çok pil harcamış. Herhalde sistem dosyalarıdır. Eskiden ekran süresi 6 saati buluyordu bu kadar yüzdeyle.

LG V30+ KULLANICILARI KLÜBÜ (31A EU Sürümüne Geçiş Eklendi)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürün halen güncelleme aliyor mu? Kutudan Android 7 çıkarsa OTA 8'e güncelleyebilir miyim?

• moontaxi M kullanıcısına yanıt
    Android 9 a güncelleyebilirsiniz

v30 thinq kutudan 8 ile çıkıyor
    v30 ise 7 ile çıkıyor
    ikisi arasında yazılım dışında fark yok

Bilgisayar ve ota üzerinden güncelleme mümkün
    ne yazıkki 10 sürümünü alması beklenmiyor
    güvenlik yaması en son kasımda güncellendi ancak kasım yaması güncelleme olarak henüz tr ye verilmedi.Ben ve birçok arkadaşım avrupa sürümüne geçiş yaptık ki hem kasım yaması içeriyor hem de turkiye romuna göre bariz daha akıcı.
    Yani bu saatten sonra güvenlik yaması dışında bir iyileştirme güncellemesi geleceğini zannetmiyorum
    O romda ne kadar ekran süresi alıyorsun? 1 aydır tr pie kullanıyorum 6 üzerini göremedim 4-5 civarında geziyordu genelde. Dün oreoya döndüm ilk şarj itibari ile yüzde 20 varken 6 saat ekran verdi. Özlemiştim.

• Elitforce kullanıcısına yanıt
    ben telefonu neredeyse hiç kullanmıyorum öyle diyeyim
    detoks yapmaktayım.
    Sosyal medya uygulamaları yok,sadece whatsapp ta bazı önemli mesajları alabilmek için kurdum.(onu da 17-23 saatleri arası kullanmıyorum) (internet ve diğer bağlantılar genelde kapalı)
    Benim gözlemlediğim pie şarj konusunda daha iyi.Özellikle oreo da sistem acayip şarj yiyordu.Belki kullanımdan kullanıma fark ediyordur

Kullandığım uygulamalar

geçen şarj durumu

%46 iken uygulama kullanımları bu şekilde:

şu anki şarj durumu:(%94 de şarjdan çekmiştim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crazy Goat -- 29 Şubat 2020; 19:20:30 >

Ayrıntılı cevap için teşekkürler. Maalesef ki pie benle anlaşamıyor.
    Çoğu zaman bu şekilde çok hızlı bir şekilde düşüyordu tam şarjdan sonra. Neden oldugunu bulamadım. Eğer düşük bir ihtimalle böyle yapmazsa şarj normal gidiyor.

Genelde pie ve oreo arasında şöyle bir fark var bende:
    Pie (dark mode şekilde)

Oreo (tamamen beyaz tema)

Pie'daki oyun başlatıcı çok işime yarıyordu. Oyuna girince bildirimlerin ekrana düşmemesini sağlayan ama bildirim cubugunda bırakan bir uygulamaya ihtiyacım var oyun başlatıcısının yaptığı gibi. Bildirimleri komple engellemeyen bir uygulama bilen varsa ve yazarsa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A21AA1D72

Android 9 a güncelleyebilirsiniz
    Teşekkürler. Anladığım kadarıyla Android 8'e güncelleyemiyoruz, kutudan Android 7 çıkarsa, doğrudan Android 9. Android 9'un menü tasarımını beğenmedim. Ayarlardan eski tasarıma dönülüyor mu bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Crazy Goat

v30 thinq kutudan 8 ile çıkıyor
    v30 ise 7 ile çıkıyor
    ikisi arasında yazılım dışında fark yok

Bilgisayar ve ota üzerinden güncelleme mümkün
    ne yazıkki 10 sürümünü alması beklenmiyor
    güvenlik yaması en son kasımda güncellendi ancak kasım yaması güncelleme olarak henüz tr ye verilmedi.Ben ve birçok arkadaşım avrupa sürümüne geçiş yaptık ki hem kasım yaması içeriyor hem de turkiye romuna göre bariz daha akıcı.
    Yani bu saatten sonra güvenlik yaması dışında bir iyileştirme güncellemesi geleceğini zannetmiyorum
    Teşekkürler. Root ya da 3.kaynak uygulama kullanmadan EU sürümüne geçilebiliyor mu? Garantinin bozulacağını düşünüyorum aksi takdirde.

• quote:

Orijinalden alıntı: moontaxi

Teşekkürler. Anladığım kadarıyla Android 8'e güncelleyemiyoruz, kutudan Android 7 çıkarsa, doğrudan Android 9. Android 9'un menü tasarımını beğenmedim. Ayarlardan eski tasarıma dönülüyor mu bilmiyorum.

Alıntıları Göster
    Ota üzerindeki güncellemeler sıra ile yapılıyor diye hatırlıyorum değişmediyse öyle olması lazım hâlâ. Yani tel üzerinden 8e guncellenebilir

Kutudan muhtemelen 8 ile çıkar

piyasada satılan telefonlar thinq olanlar oluyor.Eski parti bir ürün almanız çok zor.
    lg up diye bir pc uygulaması ile yazılım dosyasını yüklüyoruz.Cihaza root atmadığımız ve bootloader kilidini açmadığımız için garantiden çıkacak bir sebep göremiyorum.Neyse sorumluluk bu işleme yapana aittir ben sadece nasıl yapılacağını gösteriyorum.

zaten eski parti bir cihaz yapsanız da 7 den 9 a bir güncelleme ile geçemezsiniz sıra sıra tüm güncellemeleri kurmanız lazım.
    Eğer 9 u beğenmezseniz 8 e tek dönüş lg up ile onu da belirteyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crazy Goat -- 1 Mart 2020; 1:13:58 >
  • Elitforce kullanıcısına yanıt
    şebeke gücü çok zayıf olduğu için ve birçok uygulama muhtemelen arkaplanda çalıştığı için telefon boşta seçeneği çok şarj yiyor.Açıkcası rootlamadan sebebini öğrenmek çok zor.
    Tavsiyem kullanmadığınız google uygulamalarını devredışı bırakın,arkaplanda veri kullanımlarını inceleyerek gereksiz olanları kısıtlayabilir ve batarya ayarlarından uygulamaların arkaplanda çalışmasını engelleyebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crazy Goat

piyasada satılan telefonlar thinq olanlar oluyor.Eski parti bir ürün almanız çok zor.
    lg up diye bir pc uygulaması ile yazılım dosyasını yüklüyoruz.Cihaza root atmadığımız ve bootloader kilidini açmadığımız için garantiden çıkacak bir sebep göremiyorum.Neyse sorumluluk bu işleme yapana aittir ben sadece nasıl yapılacağını gösteriyorum.

zaten eski parti bir cihaz yapsanız da 7 den 9 a bir güncelleme ile geçemezsiniz sıra sıra tüm güncellemeleri kurmanız lazım.
    Eğer 9 u beğenmezseniz 8 e tek dönüş lg up ile onu da belirteyim
    Aynı şey oreoda yok hocam. Pie'da cihazım tam şarj olmuyor gibi hissediyorum 100den çok çabuk düşüyor. 80 ile başlıyorum kullanmaya resmen.
    Şebeke ile alakasız yani. 30dk beklemede bile 100den 90a düşüyor. Diğer yüzde dilimlerinde böyle bir sorun yok, beklemede saatte 1 gibi normal şarj yiyor sadece 100den düşüşte bir sorun var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elitforce

Ayrıntılı cevap için teşekkürler. Maalesef ki pie benle anlaşamıyor.

Çoğu zaman bu şekilde çok hızlı bir şekilde düşüyordu tam şarjdan sonra. Neden oldugunu bulamadım. Eğer düşük bir ihtimalle böyle yapmazsa şarj normal gidiyor.

Genelde pie ve oreo arasında şöyle bir fark var bende:

Pie (dark mode şekilde)

Oreo (tamamen beyaz tema)

Pie'daki oyun başlatıcı çok işime yarıyordu. Oyuna girince bildirimlerin ekrana düşmemesini sağlayan ama bildirim cubugunda bırakan bir uygulamaya ihtiyacım var oyun başlatıcısının yaptığı gibi. Bildirimleri komple engellemeyen bir uygulama bilen varsa ve yazarsa sevinirim.
    Hocam sanırım siz oreoya döndünüz birşey sormak istiyorum size kamerada kalite farkı gözlemlediniz mi acaba? Bana sanki pieda kamera daha iyi gibi geldi bilhassa manuel ayar yaparak çekim yaptığımızda oreo da puslu bir görüntü oluyordu pie a geçtikten sonra düzeldi bende. Rica etsem bir kontrol edip durumu söyler misiniz?

Eğer dediğim gibi fark varsa oreodayken pie da kullanılan kamera apk sını yükleyebiliyor muyuz bunu denemek lazım.

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.