Şimdi Ara

LG V30+ KULLANICILARI KLÜBÜ (31A EU Sürümüne Geçiş Eklendi) (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.293
Cevap
28
Favori
80.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet hocam kamera pie'da daha iyi. Özellikle oreoda şu sorun var; kamera açıkken fotoğrafı çekmeden baktığınızda yani önizleme ekranına baktığınızda çok çok kötü gözüküyor foto çekesim gelmiyor. çektikten sonra baktıgımda normal kaliteye ulaştığını deneyimliyorum. Ayrıca bir de şu sorun var loş ışık, karanlık ortamlarda ekranın ortasından kenarlara doğru kumlanma mı diyim karartı mı diyim böyle bir şey var ve foto çektiğimde de bu var. Pie'da bu sorunu göremedim. Aydınlık ortamdaki foto kalitesinde ise pie bir tık falan önde gibi geliyor ama bu psikolojik olabilir. Diğer saydıklarım kesinlikle var
  • parmak izi okuyucumda sorun çıktı ekstra bi fiziksel darbe de almadı yakın zaman içerisinde yazılımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum var mı hiç karşılaşan ve çözümü olan
  • Merhaba, hoparlör stereo değil ancak , kulak hoparlörünüde devreye sokarak dual şekilde çalıştırıp stereo şeklinde dışarıya müzik vermenin bir yöntemi varmı , sanırım bu v20 de yapılmıştı, v30 da deneyen bilen varmı ?
  • gltsry2000 kullanıcısına yanıt
    Cihazınız rootlu ise mümkün. Yabancı sitede başlığı var ama kendim denemedim.
  • batarya tasarrufu için volte'yi kapatın diyorlar. turkcell'de kapadım ama vodafone hattımda volte menüsü görünmüyor? nasıl kapayabilirim. veya kapanıyor mu?
  • 8 aydır kullandığım v30+ 'da ufak tfek sorunlar yaşamaya başladım.

*Otomatik parlaklık bazen kısmaya başlıyor ve olmadık yerde 0'a kadar kısıyor. Otomatik işaretini kaldırıp tekrar seçince düzeliyor. ara ara yapıyor.

*Kaspersky kullandığımdan mıdır bilmem menü geçişlerinde biraz takılmalar oluyor.

*Geçen gün erişim noktasını açtım bağlandılar işimizi gördük birkaç sefer kapatıp açtık vs. sonra tekrar ihtiyaç oldu açmak istedim aktif hale gelmedi. Tekrar tekrar bastım ama aktif hale gelmiyordu. Kapatıp yeniden başlat ikonuyla yeniden başlatmak istedim ama kapandıktan sonra telefon açılmadı. Bekledim 15-20 dk ne yapsam açılmadı. G2'im de böyle ölmüştü aynısı oldu diye düşündüm. Sonra şarja taktım ve öylesine ses kısma tuşu ile beraber açmaya çalışınca açıldı.
    Yakında beni terk etmezse iyidir.
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    vodofone da ne yazıkki o ayar yok
  • Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    Numara taşıma yaptım volte yüzünden şarj daha çabuk bitiyor :) yapacak birşey yok o zaman idare edeceğiz mecbur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Vodafone'da müşteri hizmetleri aranarak VoLTE kapatılabiliyor diye biliyorum hocam Alternatif olarak telefona v31a KDZ'sini yükleyebilirsiniz, hem Digital Wellbeing hem de VoLTE yok onda

• Killing Spree K kullanıcısına yanıt
    evet bu sabah 31a sürümü yükleyerek kurtuldum ben de :) ayrıca türkiye romuna göre az biraz daha hızlı geldi gözüme.
  • Pie sürümü iyi hoş da Quad Dac ses karakteri değişmiş. Sırf o yüzden oreo kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eawen

Pie sürümü iyi hoş da Quad Dac ses karakteri değişmiş. Sırf o yüzden oreo kullanıyorum
    Benim için de kamera önde geliyor bu yüzden pie kullanıyorum tabi light Side gibi kullanışlı özelliklerde etkili.

• tolyo kullanıcısına yanıt
    pie'da bariz beklemede daha az şarj tüketimi var ben de o yüzden pie kullanıyorum
    genelde 3 günde bir şarj ediyorum ve oreo olsa bu kadar iyi bekleme süresi alammıyorum

LG V30+ KULLANICILARI KLÜBÜ (31A EU Sürümüne Geçiş Eklendi)
  • 31A romu ile birlikte telefona amazon asistan uygulaması geldi. Bizim işimize pek yarar mı bilemedim. Bölge seçeneklerinde Türkiye sitesi yok.

• 31a romunu kursak garantiden çıkıyor mu cihaz? Tekrar oreo veya pie'a döndürüp garantiye versek anlaşılır mı acaba

• Elitforce kullanıcısına yanıt
    Garantiden çıkacağını sanmam, öyle bir şey yapmaya kalkarlarsa da ortalığı ateşe vermek hakkınız olur hocam. Birincisi yüklediğiniz ROM'un bölgesinden bağımsız olarak cihaza resmi H930 ROM'u yüklemiş olacaksınız. İkincisi bana gelen Brightstar garantili cihazın servis menüsüne girdiğimde telefona yüklenen fabrika sürümünün v20q GLOBAL olduğunu gördüm, telefon elime ulaştığında ise v20b TUR sürümü yüklü idi. Global yazılımdan Türkiye yazılımına çevrilmiş yani. Üretici veya ithalatçı bölge değişikliği yapınca problem yok ama biz yapınca sorun oluyor, öyle mi? Böyle bir dünya YOK! Ama isterseniz siz yine de servise sorun telefonda. İçiniz rahat etmezse veya kendinizi garantiye almak isterseniz de sizin için buraya "Dev Patched LGUP" bağlantısını bırakırız ve onu kullanarak cihazınıza Türkiye ROM'unu yüklersiniz, hiçbir problem çıkmaz böylece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Killing Spree -- 16 Mart 2020; 1:36:53 >

• Killing Spree K kullanıcısına yanıt
    Patchli rom yüklenmediği veya root atılmadığı sürece problem olmaz sanırım. IPhone öncesi tüm cihazlarımı global eu sürüm indirerek kullanmıştım. Garantiden de problem çıkmadı. Bu cihazda da böyle bir imkan olduğunu burada öğrendim :)

• 31 a ya bende geçtim genel olarak çok memnunumki, bilenler bilir türkiye romunu berbat bulmuştum daha sonra ayrıntılı karşılaştırıcağım . bu romdan beni haberdar eden crazy goat kardeşime teşekkürü borç bilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolverine55 -- 17 Mart 2020; 7:47:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolverine55

31 a ya bende geçtim genel olarak çok memnunumki, bilenler bilir türkiye romunu berbat bulmuştum daha sonra ayrıntılı karşılaştırıcağım . bu romdan beni haberdar eden crazy goat kardeşime teşekkürü borç bilirim
    Bu kadar fark var mı yav bekliyoruz hocam en kısa zamanda.

• ben de 31a'yı bu gece yüklemeyi düşünüyorum tr oreo tr pie kullandım bakalım nasıl sonuç verecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elitforce -- 17 Mart 2020; 16:49:39 >
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.