arkadaşlar ben şu anda bu monitörü kullanıyorum. 1 ay önce aldım. çözünürlük: 1920*1080 tepki süresi:5 ms
görüntüyü analog girişten almama rağmen çok net görüntü veriyor. bu monitörle ilgili sorularınız olursa yanıtlayabilirim.
çözünürlüğün fulll hd olması film izleme zevkini katlıyor 720p bluray filmleri izliyorum ve gayet memnunum. tavsiye ederim.
aynı monitörü bugün kullanmaya başladım 1 kaç gün sonra yorum ve görüşlerimi bildiririm :)
Bu monitörden bende alacagim galiba dedigin gibi görüntüyü iyi veriyorsa filmlerde o konuda süphem yok. Oyunlarda da iyi performansi varmis öyle duydum birde fiyatini sölermisin acaba? Almanyadan mi Türkiyeden mi alsam cünki yazin Türkiye ye geliyorum, fiyat karsilastirmasi yapacagim.Birde DVI cikisi da var demi?
fiyat araştırması yapacak arkadaşlara yardımım dokunur umarım aşağıdaki linkten bakabilirsiniz
ben W2253s kullanıyorum hemen hemn aynı monıtor tek fark dinamik kontrast ta 2243 30.000/1 2253 50.000/1 ceşitli teknik sorunlarda bende yardımcı olmaya calısırım almayı dusunenlerede tavsiye ederim...
görüntüsü vs oyunlarda çok net bende aldım 3 ay oldu gerek filmlerde çok iyi daha film izliyemedim ama youtubede 720p videolarla idare ediyorum
ben bayadır kullanıyorum cok memnunum 1080 film cok ızledım super goruntu verıyo yalnız kardesım ekranı cızdı ve bakınca içim gidiyo acıkcası satsam fıyatı baya duser sımdı bırde dvı gırısı yok sadece vga var yınede super goruntusu var tavsiye ederım herturlu
arkadaşlar merhaba bende aynı monıtorden var ama bir turlu net goruntu alamıyorum lütfen ayarlarını paylaşabilirmisiniz
Youtube'den 720p veya 1080p videoları izlersen güzel görüntü alırsın , oyunlarda ise 1920x1080 yaparsan çok canlı görüntüler elde edersin
arkadaşlar oyle farklılıktan bahsetmiyorum bnm goruntu tamamen bozuk gri veya sıyah arka planda bu tamamen ortaya cıkıyor yatay ve dikey parazitlenme gibi bir hareketlilik var birde çözünürlüğü 1920x1080 yaptığımda ekrana sıgmıyor taşıyor mause sag sol alt ust tarafa getirince ekran kayıyor ve o alanlarıda goruyorum sıgdırma yapılabilcek bir alan varmı lutfen yardım
ayrıca yazılar falan gozumu bozuyor sizlerden ricam hangi ayarları kullanıyorsunuz
ekran kartın yetersiz kalıyor olabilir.
hd 3860 512 mb 256 bit ddr3 agp 8x ekran kartı var agp slotlu olmasından kaynaklanabilirmi acaba sorun ?
muhtemelen olabilir. ben de agp ekran kartı kullanıyorum bende de yapıyor bazen bu sıkıntıyı.
ati control panelini yükledim biraz farklı şeyler yaptım şu an çok iyi ama en fazla 1600*1200 çözünürlükte çalışıo üstü yok
ben bu monitörü bugün aldım media markt kampanyasından şimdilik çok hoşuma gitti alışmaya ve ayarlarını yapmaya çalışıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme