Şimdi Ara

lg w2261 win7 fortemanager sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar bu monitörü aldım dvi olarak bağladım ama forte manageri bi türlü çalıştıramadım . bikaç yerde nasıl çalışacağını yazmışlar ben denediklerimi söyleyim farklı bi fikri olan varsa yardımcı olsun.

kurulumu yönetici olarak başlattım denedim olmadı
    kurduktan sonra uyumluluk modunu xp sp3 denedim yok vista sp2 denedim yok
    kurulmuş programı yine yönetci olarak çalıştır dedim yine yok

program açılıyor ama menüler pasif...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osildir -- 25 Nisan 2010; 16:06:43 >

• Bilgisyarindaki forte maneger sil asagıdaki linktekini yükle uyumluluk moduna elleme
    http://www.lg.com/tr/support/product/support-product-profile.jsp?customerModelCode=W2261VP-PF&matchedModelCode=7400000536&searchEngineModelCode=W2261VP-PF&initialTab=documents&targetPage=support-product-profile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@ptan41 -- 26 Nisan 2010; 2:42:12 >

• zaten onu indirdim kurdum çalışmıyor
  • monitörün sürücüsünü yükledinmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@ptan41 -- 28 Nisan 2010; 19:04:33 >
  • evet yüklü ama bi türlü çalıştıramadım
  • baslat calıstır cmd >> sfc /scannow sistem hataları varsa düzeltirse bir daha fortemanager yüklemeyi dene
    olmadı arama bölümüne uac yaz hicbir zaman uyarma sec bilgisyarına resat at tekrar sil yükle fortemanager programını
  • col ıyı monıtor. matıve 1920/1080

native 16/9

hd filmlerde film full frame 16:9 sa tam oturuyor 2.35 ise altta ustte siyah var her ekran için geçerli tabi çok iyi tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung UE40JU6570 wifi sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.