Şimdi Ara

LG W2286L 22' LED MONITOR KUSURSUZ DURUMDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Monitörüm daha büyük bir monitör alacağım için satılık. Cihazı vatandan satın aldım garanti süresi doldu panelde ölü piksel, en ufak çizik, iz vs yok kusursuz durumda. Kullandığım süre zarfın en ufak pürüz yaşamadım.Led aydınlatmaya sahip 2 adet hdmi,1 adet dvi,1 adet d-sub porta sahiptir. Orjinal kutusu,köpükleri ve dvi kablo mevcut. Sadece istanbul içi (şişli, şişhane, eminönü, eyüp, yeşilpınar güzergahı) elden satılıktır takas pazarlık yoktur. İstediğim fiyat 280tl

Ürün Detayı:http://www.lg.com/us/monitors/lg-W2286L-led-monitor

kafasında soru işareti olanlar için soru ve cevap;

soru: istanbul dışı satıyor musun?
    cevap: hayır istanbul dışı satışım yok
    soru: monitörün herhangi bir sorunu var mı?
    cevap: cihazda hiçbir sorun yada arıza yoktur
    soru: deneme imkanı var mı?
    cevap: dileyen bilgisayarcıda denetir yada yerinde inceler o şekilde satın alır
    soru: taksit imkanı var mı?
    cevap: hayır yok
    soru: pazarlık yada takas var mı?
    cevap: pazarlık yada takas söz konusu değil

LG W2286L 22' LED MONITOR KUSURSUZ DURUMDA  LG W2286L 22' LED MONITOR KUSURSUZ DURUMDA
     LG W2286L 22' LED MONITOR KUSURSUZ DURUMDA  LG W2286L 22' LED MONITOR KUSURSUZ DURUMDA
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 1 Aralık 2012; 20:28:36 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ben kullanıyorum çok memnun olduğum bir monitör ,daha büyüğünü ne yapacan hocam süper monitör ,ben oledler çıkmadan değiştirmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

ben kullanıyorum çok memnun olduğum bir monitör ,daha büyüğünü ne yapacan hocam süper monitör ,ben oledler çıkmadan değiştirmem

Biliyorum sinema izlemek için 24 inç düşünüyorum yoksa görüntü kalitesine laf söyleyecek kimse çıkmaz hele böyle kelepir bir fiyata

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.